ok.7-8 tysięcy kibiców z Bilbao na wyjeździe to garstka ??
Menelinho
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Kar(L)ik napisał(a):
Żaden wyczyn? wykorzystali wszystkie bilety, które im przyznano.Pewnie gdyby dostali 10k też by wykorzystali. Na polskich boiskach nie ma takich sum kibiców gości z jednego prostego powodu: stadiony nie mają po 70-80k Trudno aby piknikowe trybuny w Anglii prowadziły doping. Chyba, że rykną Come on United/city/Chelsea/Arsenal. Jedynie może w Newcastle jest namiastka dopingu.
dragonartur napisał(a):
Ty się ciesz, że Twój klub nie ma nowego stadionu bo sytuacja byłaby jak na Emirates, czeli w 30 minucie kibice wychodzą, bo trzeba się ustawić w kolejce po hot doga
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez **PIMP** ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez dragonartur ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
lualua napisał(a):
Generalnie jest to słaby sezon w wykonaniu MU. I nie chodzi mi o wyniki, ale o styl i jakość gry. O ile początek sezonu dawał wielkie nadzieje na MU grający z rozmachem i nowocześnie, to na dziś gra jest nudna i często archaiczna. Ostatnio nawet zamiast meczu MU wybrałem mecz rugby w ramach Pucharu 6 Narodów gdyż rugbyści gwarantowali większe emocje.
Co do samej potyczki z Bilbao, to ekipa z Old Trafford była minimum o klasę gorsza. I nie sądzę by był to efekt olania tych rozgrywek bo nie leży to w mentalności drużyn z Wysp Brytyjskich. Obrona łącznie z tym "wielkim talentem" między słupkami, to max 4-5 w skali jakiej oceniający używa.
^Zaborca63^ napisał(a):
lualua napisał(a):
Generalnie jest to słaby sezon w wykonaniu MU. I nie chodzi mi o wyniki, ale o styl i jakość gry. O ile początek sezonu dawał wielkie nadzieje na MU grający z rozmachem i nowocześnie, to na dziś gra jest nudna i często archaiczna. Ostatnio nawet zamiast meczu MU wybrałem mecz rugby w ramach Pucharu 6 Narodów gdyż rugbyści gwarantowali większe emocje.
Co do samej potyczki z Bilbao, to ekipa z Old Trafford była minimum o klasę gorsza. I nie sądzę by był to efekt olania tych rozgrywek bo nie leży to w mentalności drużyn z Wysp Brytyjskich. Obrona łącznie z tym "wielkim talentem" między słupkami, to max 4-5 w skali jakiej oceniający używa.
Widzę nadal masz kompleks De Gei. Przypominam Ci, że to właśnie Hiszpan był jednym z piłkarzy, którzy dawali z siebie wszystko w tych złych momentach. Nieraz ratował nam dupę przed porażką, a tacy ignoranci jak Ty dalej wiedzą swoje. Albo nie oglądasz meczów i wypisujesz brednie na forach, albo jesteś idiotą. Krew mnie już zalewa jak czytam tą bezpodstawną krytykę w kierunku De Gei.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez lualua ().
4 gości