Manchester United

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Jarched napisał(a)
      Moim zdaniem united kiedys byl bardzo dobra druzyna ale teraz jakos sie popsuli;/

czemu sie popsuli?
      wcale sie nie popsuli, teraz zmienili trochę skład i znowu bedzie walczył o największe trofea :D
    • Jarched napisał(a)
      Moim zdaniem united kiedys byl bardzo dobra druzyna ale teraz jakos sie popsuli;/

popsuć to się mogą zęby...hehe :D, United teraz ma wysoką formę, a to za sprawą świetnej gry C. Ronaldo i paczki :D wygrają Premiership a w LM w finale będą grać z Liverpool'em albo Chelsea :)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez PrzemeK^^ ().

• milkimilki napisał(a)
      Jarched napisał(a)

czemu sie popsuli?
      wcale sie nie popsuli, teraz zmienili trochę skład i znowu bedzie walczył o największe trofea :D
      również uważam że sie popsuli. teraz grają wspaniale ale odnosze sie do drużyny z przed sezonu czy dwóch ! Zreszta to już nigdy nie bedzei wspanialem MU z Peterem Schmaichelem w bramce z Davidem na skrzydle i wspanialymi napastnikami w przodzie Yorkiem I Colem ;) ah jak sobie przypomne te LM z 99 roku ;)
    • bedzie piękne widowisko :D
      cięzko bedzie z nim ywgrać :D
      Oliver Kahn, Grégory Coupet, Iker Casillas, Jamie Carragher, Eric Abidal, Lilan Thuram, Carles Puyol, Marco Materazzi, Fabio Grosso, Gianluca Zambrotta, Steven Gerrard, Juninho Pernambucano, Florent Malouda, Luis Miguel, Gennaro Gattuso, Andrea Pirlo, Ronaldinho, Ronaldo, Alessandro Mancini, Zlatan Ibrahimovic, Henrik Larsson. :D
    • Zdziwił mnie niebywale fakt, że jeszcze nie wpisałem się w tym temacie, jako, że oprócz Juventu,i od zawsze kibicowałem także Diabełkom :]. Są to 2 kluby, których oddanym fanem pozostanę już chyba do końca życia :).

Zamiłowanie do MU przyszło już w dzieciństwie, a narosło nieco poźniej - jeszcze za czasów Sheringhama, Cole'a, Yorka, czy w końcu kapitalnego Schmeichel'a :). To był mistrzowski skład i później fenomentalny finał LM z 1999 roku - łezka się w oku kręci :). Tyle w skrócie, żeby nikogo nie zanudzać ;).

Dlatego niebywale się cieszę z formy jaką w tym sezonie w Premiership prezentują podwładni Sir Alexa :].
    • Co to za mecz dzisiaj ? Kiedy grają .. ? o której :> ? bo nic nie słyszałem o tym wczesniej... ManU ma lige w kieszeni juz, mam nadzieje ze jeśli mój ukochany Real odpadł to ManU zdobędzie LM :))... Ale jak napisał poprzednik z Romą będzie ciężko...
    • Według mnie MU jest specyficzną drużyną,pamiętam jeszcze za czasów gdy na bramce stał schmeichel ten emocjonujący finał ligi mistrzów z bayernem monachium gdy wygrali 2:1 a obydwa gole strzelili w doliczonym czasie a bayern chyba w 6'.Z MU najbardziej lubie Solskjaera-super rezerowy jak wchodzi to zawsze strzela bramke.
    • Żubrzyk napisał(a)
      Zdziwił mnie niebywale fakt, że jeszcze nie wpisałem się w tym temacie, jako, że oprócz Juventu,i od zawsze kibicowałem także Diabełkom :]. Są to 2 kluby, których oddanym fanem pozostanę już chyba do końca życia :).

Zamiłowanie do MU przyszło już w dzieciństwie, a narosło nieco poźniej - jeszcze za czasów Sheringhama, Cole'a, Yorka, czy w końcu kapitalnego Schmeichel'a :). To był mistrzowski skład i później fenomentalny finał LM z 1999 roku - łezka się w oku kręci :). Tyle w skrócie, żeby nikogo nie zanudzać ;).

Dlatego niebywale się cieszę z formy jaką w tym sezonie w Premiership prezentują podwładni Sir Alexa :].

Tak tamten sklad byl jedyny w histori to byl ostayni raz jak ManU wygralo w LM mam nadzieje ze teraz i wygraj premiership jak i lige mistrzow z calego serca im tego zycze
      MANU RULEZ!!!!!!!! :D :D
    • no wiesz manU jest pod bardzo wielka presja nie zdobyla tytulu angli od paru lat ligi mistrzow tak samo sa bardzo zdeterminowani, zeby osiagnac to czego nie osiagneli przez ostatnie lata.:D wiem ze lige wygraja bo maja spora przewage nad chelsea ale w LM niebylbym taki pewny bo jest tam wielu pretendentow do wygrania i moga byc iespodzianki ale i tak wierze w ManU i sadze ze sobie poradza:D :tongue:
      CZERWONE DIABLY DO BOJU