ja sie juz zglosilem ale chce potwierdzic 3 uni i 41 uni
"jak mnie będą wieszać
kat ma być we fraku."
Andrzej Bursa "Kat"
kat ma być we fraku."
Andrzej Bursa "Kat"
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Juzer napisał(a)
Z tego co widzę, to powinno się jakoś upchać. jedna wiadomośc to chyba 1% pojemności skrzynki, czyli powinno bez problemu się zmieścić.
Juzer napisał(a)
Zostałeś "superinformatorem", może to podziała na innych.
Juzer napisał(a)
Zostałeś "superinformatorem", może to podziała na innych.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez juventini ().
Juzer napisał(a)
Mam nadzieję, ze dasz radę podawać liczbę graczy z 11 Universów, to 25 % wszystkich, tego chyba nikt nie przebije. Muszę nową rangę wymyslić.
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez unnamed^ ().
Robuscracker napisał(a)
ROTFL
A te informacje już w ten poniedziałek wysyłać?
Juzer napisał(a)
Robuscracker napisał(a)
ROTFL
A te informacje już w ten poniedziałek wysyłać?
Chyba mi nie powiesz, że to problem. Czas jaki na to trzeba poświęcić to ze stoperem liczyć można, wyłączając "superinformatora", tu już zegarek będzie potrzebny.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Dziadek Party ().
Juzer napisał(a)
Zamieściłem jeden wykres, ale uprzedzam, że lepszych pod względem estetycznym to nie zrobię, nie znam się na tym.
Tworzenie wykresów dla każdego Universum, z codziennych danych to trochę za dużo. Jeden będzie liniowy z ogólną liczbą kont, czyli zobaczymy czy liczba kont jest w trendzie spadkowym czy wzrostowym, może jakiś porównujący Universa pod względem emigracji i imigracji, zobaczymy skąd graczy odchodzi najwięcej, a gdzie przybywa., ale trzeba to robić z małą częstotliwością, bo powstanie tutaj cała galeria wykresów i wtedy nic nie będzie wiadomo.
Chętni na "inforatorów" są? Tle ludzi się tutaj kręci, trudno uwierzyć by nikt nie był z "wolnych" Universów.
1 gość