Witam chciałem zaprezentować filmiki jakie nakręciłem jakiś czas temu z moimi kumplami , większość komentarzy jest pozytywnych i dla dużej ilości osób filmiki się podobały wiec może i komuś ze światka ogame sie spodoba .
ZAPRASZAM :
Swetersi-Bo ja tańczyć chce : parodia disco polo
Swtersi-Miłość i łzy : praodia disco polo
Prawie jak Pudzian - od 5.50min zaczyna się konkurencje są które dosyć nietypowe , Pudzian w krzywym zwierciadle
Baywatch : Słoneczny patrol w Naszej wersji
Swetersi-Brązowe oczy : parodia disco polo
Jaka to utwór : Jaka to meladia troszke inaczej
Mtv cribis : parodia mtv cribs
Wszystkie filmiki były nagrywane spontanicznie , bez żadnych większych przygotowań , mieliśmy niezły ubaw podczas nakręcania. Jak widać po komentarzach wielu ludzi ma podobne poczucie humoru do naszego im się podobało mam nadzieje że komuś również chociaż jeden filmik przypadnie do gustu
Pozdrawiam
//Połączone,
Hellgirl
ZAPRASZAM :
Swetersi-Bo ja tańczyć chce : parodia disco polo
Swtersi-Miłość i łzy : praodia disco polo
Prawie jak Pudzian - od 5.50min zaczyna się konkurencje są które dosyć nietypowe , Pudzian w krzywym zwierciadle
Baywatch : Słoneczny patrol w Naszej wersji
Swetersi-Brązowe oczy : parodia disco polo
Jaka to utwór : Jaka to meladia troszke inaczej
Mtv cribis : parodia mtv cribs
Wszystkie filmiki były nagrywane spontanicznie , bez żadnych większych przygotowań , mieliśmy niezły ubaw podczas nakręcania. Jak widać po komentarzach wielu ludzi ma podobne poczucie humoru do naszego im się podobało mam nadzieje że komuś również chociaż jeden filmik przypadnie do gustu
Pozdrawiam
//Połączone,
Hellgirl