Najlepszy opis jaki widziałeś u siebie?
AQQ czy GG?
Kolor drzwi wejściowych?:D
AQQ czy GG?
HypnOS napisał(a)
Kochasz swoich modków i modki?
Dlaczego boisz sie naszych pytań?
Dlaczego jak pomyśle Zubrzyk, to wyobraza mi sie taki duzy Pan z batem (batem, dosłownie, bez skojarzen:P), ktory stoi nade mna i tylko zapycha mnie do pracy...?
Jeshua^^ napisał(a)
rock czy metal?
google czy yahoo?
PiP czy SiO? SiO
jezioro czy morze?
bagno czy kałuza?
woda czy snieg?
gołab czy mewa gołąb
ulubiony troll[SIZE=3] i dlaczego ja?[/SIZE]
to tyle pozdrawiam i wesołych^^
Elessar GroM napisał(a)
Ehh... jak tu starego SModa zadowolić :P... ale tak do rzeczy to chyba jest tak jak było
Elessar GroM napisał(a)
Hmm, a to dobre... a tak nawiasem mówiąc przez Romcia mam teraz w szkółce mały reality show bo zainstalowali nam kilkanaście kamer, a sekretarka w roli Wielkiego Brata, siedzi i nas tylko podgląda :D... trochu przerypane
fAtkOs napisał(a)
Rolnicy bronią krów przed rozochoconymi żubrami
[URL=http://wiadomosci.wp.pl/kat,18011,wid,8662692,prasaWiadomosc.html]link[/URL]
i wszystko sie wydalo :D
[i]Atriades napisał(a)
HEHE Zapowiada się na kolejną SEKS-AFERE Tym razem w Ogame Team'ie Żuber co masz na swoje usprawiedliwienie? Tylko nie kłam SB jest wszędzie Nawet w Twoim Stadzie Wiemy wszystko
Lupu_s napisał(a)
Najlepszy opis jaki widziałeś u siebie?
AQQ czy GG?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Elessar GroM ().
[20:14] <LeeLoo> dziekuje :*:)
[12:44] <+COCACOLA> Goodbye my love, goodbye
Goldbluszcz napisał(a)
Ulubiony kształt lodu? (żeby nie napisać kostek lodu :P)
Elessar GroM napisał(a)
hmmm, a to ciekawe, pomyślimy nad tym pożarem ;)... a tak pozatym to mam do Żubra "w kwiecie wieku" małe pytanie, otóż, czy Żubr znalazł sobie już jakąś żubrzyce, z którą mógł by mieć małe stadko... dobra nie kontynuuję dalej ale na odpowiedź czekam
edit:
takie małe pytanie, co zrobibyś gdybyś kochał jakąś piękną żubrzyce i był z nią szczęśliwy, a twoi rodzice krzywili by się na to? pytanie to jest u mnie bardzo na czasie bo właśnie jestem w takiej sytuacji i czuje się troszkę bezradny...
miodzio napisał(a)
co mozna spotkac po drugiej stronie roga
jaka trawka smakuje ci najbardziej
gdzie stonka nie moze tam ... ???
jeth napisał(a)
Dlaczego uwielbiasz się nade mną znęcać?
czemu tak wcześnie chodzisz spać?
czy mogę liczyć na skrócenie kary o jakieś pół roku po tym jak oddałem na ciebie głos w ankiecie na ulubionego moda?
wazeliny nigdy dość^^
Gotenks napisał(a)
W jakie gry karciane lubisz grać ?
Pozdrawiam!
Żubrzyk napisał(a)
Jak to zwykle u mnie bywa, znów opóźnienie w odpowiedzi na Wasze pytania :D. Tym razem jego sponsorami są hypek i Goldi, oraz ich zamiłowanie do mojego prv ^^.
Żubrzyk napisał(a)
Dziadek Mamut napisał(a)
Skad pomysł na nick?
Dlaczego masz taki avek a nei inny?
1) Ech - pomysł na nick to po prostu wytwór wyobraźni - nic więcej. Chciałbym, żeby to było zainspirowane wielogodzinną historią opowiedzianą przez dziadka, lekturą opasłego tomiska, który się pochłonęło w 1 wieczór, lub filmem kipiącym od nadmiaru gwiazd. Ale niestety jest to zwyczajna, pospolita, Żubrza wyobraźnia, która pozwoliła sobie potem dodać pare rozwinięć do tego skrótu - kto grał na uni 11 ten wie, kto nie - niech złoży odpowiednią ofertę, a może się dowie ^^.
HypnOS napisał(a)
Żubrzyk napisał(a)
Jak to zwykle u mnie bywa, znów opóźnienie w odpowiedzi na Wasze pytania :D. Tym razem jego sponsorami są hypek i Goldi, oraz ich zamiłowanie do mojego prv ^^.
Pffff To nie prawda i zwykle klamstwo! Ja nigdy nie pisze do Zubra na priv. To on zawsze pisze do mnie. Jako przyklad podaje loga:
.......
Account napisał(a)
Żuber, no właśnie? (patrz sig)
Atriades napisał(a)
Dlaczemu jeszcze nie zmieniłeś AVKA w profilu na jakiegoś słodkiego Żuberka? Jak zwykle, poszperałem w sieci i mam coś dla Ciebie
jeth napisał(a)
Jak ci się podoba mój nowy avek
jest zrobiony jako przejaw protestu przeciwko wrednemu wykorzystywaniu i znęcaniu się nad pewnym psiakiem. W dodatku czyni to pewien smod
wiesz coś o tym?
idę protestować do łóżka
dobranoc
Elessar GroM napisał(a)
Zubrze kochany powiedz mi wyżywasz się bardzo na swoich podwładnych?? bo z tego co widzę to masz troszkę ( tak tyci tyci ) sadystyczne podejście do co niektórych (żart, żebyś się czasem nie obrażał, ale na pytanie jednak odpowiedz :), wiesz dlaczego o to pytam :D)
Zgredo napisał(a)
Jak winna wygladac odpowiednia oferta? Czy nalezy przeslac zalaczniki w postaci reprezentacji Zubra w innych niz 2 nozna postaciach?
Ile razy widziales Zubra nie bedacego wytworem istot ludzkich?
Odpoczynek - miasto (jakie?)/laczki/lesne zacisza?
Zubr unosi sie na wodzie?
Czego Zubr do paszczy nie wezmiez plynow pitnych z zawartoscia?
Goldbluszcz napisał(a)
Jak smakują niezapominajki ?
miodzio napisał(a)
Zuber - leniu smierdzacy - żebym ja ci musiał podbijać temat paskudo pierońska
<w tym miejscu znajduje sie emot z gg - dobrze wiesz jaki >
a pytanie - hmmmm
Jaki napis chciałbys zobaczyc pod kapslem z tymbarku
jeth napisał(a)
Ci dam gwiazdę rocka zza uralu.. pffff jeśli myślisz że moje zastrzyki mają coś wspólnego ze szczepieniami to grubo się mylisz nawet nie wiesz jakie rzeczy mogę roznosić nie pytaj.. pijany byłem..
kiedy dostane w końcu swojego championa? i kiedy do grzyba pierona jasnego pójdziemy na wystawę?
Żubeeer, a ty jesteś rasowyy?
Dance4Me napisał(a)
1.ulubione piwo
2. ulubiona reklama
3. ulubiony przedmiot na "informatyce"
4. ulubiona userka
5. ulubiony dzial
Żubrzyk napisał(a)
Dance4Me napisał(a)
1.ulubione piwo
2. ulubiona reklama
3. ulubiony przedmiot na "informatyce"
4. ulubiona userka
5. ulubiony dzial
1. Uznam, że to pytanie sie wogóle tu nie pojawiło :D. Nie chciałbym wyjść na zarozumialca, ale trzeba powiedzieć, że nie ma to jak browarek prosto z puszczy ^^. Tutaj właściwie mógłbym przestać o tym mówić, ale skoro już nieszczęśniku o tym wspomniałeś, to teraz dowiedz się dodatkowo, że nie ma browara ponad Żubrzego browara :D. Poza tym dobrze wpływa na....hmmm...w sumie nad tym się nigdy nie zastanawiałem, ale chyba pierwsze na tej liście byłoby samopoczucie :D.
2. Baunsujące Żubry na skraju puszczy, robiące zapasy na zimę, przy których zawsze warto psiedzieć :D. Zawiedzeni? A czego się spodziewaliście :P? Oprócz powstających z jęczmienia stworów puszczy, lubie też reklamę Kit-Kat, za to, że podsunęli mi pomysł wcierania batoników :D, a także ze starszych reklamę Mountain Dew, za to, że im łańcuch nie spadł :].
3. To są takie na tym kierunku? Dobrze wiedzieć - znaczy, że za słabo szukałem ^^. No, ale jeśli miałbym wybierać, to chyba Zarządzanie Systemami Komputerowymi, Budowa i Zarządzanie Sieciami i ostatecznie Architektura Komputerów. Niestety między lubieniem, a zaliczeniem danego przedmiotu za chiny ludowe nie mogę już VI semestr wstawić znaku równości :D.
4. Co bym nie powiedział to i tak stanę przed sądem - jak nie posądzony o szowinizm, to o zdradę, jak nie o zdradę, to o molestowanie :D. Więc ja tam zostaję przy hypku - tu sprawa jest prostsza - idzie się na piwo i wszystko jasne :D.
5. HP -> i nie ma Żubra w puszczy :D.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Arnhem ().
Nie pokaże się przecież ludziom w takim stanie, poza tym będziemy też musieli wcześniej jakoś i Ciebie upkięknić. Co powiesz na kłaczki model "le pudel" z kokardkami i delikatnym przybraniem z płatków róży ?
Dance4Me napisał(a)
A idź mi z tą architekturą ostatnio majaąc 3 h tego wykładu 2 przespałem
Goldbluszcz napisał(a)
Gustujesz w krzewach nisko czy wysoko piennych? i co do tego ma siłowania?
jeth napisał(a)
czyli nierasowy tak myślałem które rasowe stworzenie by mnie tak traktowało
Gazetkę to ci mogę łaskawie podać do kawusi jak już skończę ją czytać oczywiście odbiór za pobraniem
i kup sobie nowe spodnie te mi się już przeżuły
jeth napisał(a)
Idziemy na Żubry kiedy? [size=1]zapolować ^^[/size]
..:: Princess::.. napisał(a)
Wolisz sardynki w czekoladzie czy robaki z serem?
Jaki masz dzisiaj kolor skarpetek? (ze szczegolami :D)
Ulubiony kolor krzesla?
..::Princess::.. napisał(a)
czy nie przytlacza Cie Dance4Me (bo mnie tak :P)