Account napisał(a)
Dlaczego chcesz zmienic mi rozstaw posladkow?
Eeeeee ... ja nic z tym nie mialam wspolnego
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Account napisał(a)
Dziadek Party napisał(a)
Kto Cię uziemił w SPAM'ie :D?? Pewnie Sirius, będziesz tam miał z nami trudno, powodzenia, tylko nie banuj jak posterunkowy
Sunny napisał(a)
Nooo Zuber No pochwal sie kto Ci uziemil w spamie
Account napisał(a)
Dlaczego uzywasz Windowsa?
Dlaczego uzywasz Opery na Windowsie?
edit:
Dlaczego nie chcesz odswiezonego avka?
edit2:
Widze, ze ogladasz moj profil, czemu jeszcze nie dales mi warna?
Sunny napisał(a)
Account napisał(a)
B.H. 23:
@Account
[2]Account:
Dlaczego uzywasz Windowsa?
Dlaczego uzywasz Opery na Windowsie?
edit:
Dlaczego nie chcesz odswiezonego avka?
edit2:
Widze, ze ogladasz moj profil, czemu jeszcze nie dales mi warna?
Pingwinek - no byłem ciekaw, kiedy wreszcie i Ty się tu wpiszesz :D. Jak widze i banik wreszcie odnalazł swą droge do Ciebie ^^. No to poczekam, aż wrócisz na nowym koncie :]. A co do pytań:
1. Żebyś mogł celebrować każdą chwilę spędzona w pozycji siedzącej, żeby słowo "obstrukcja" budziło lęk w Twoim sercu, żebyś pomyślał 2 razy, zanim weźmiesz głęboki wdech :D.
2. Bo Ty używasz Linuxa :D.
3. Bo FireFox wypalił mi dziure na pulpicie i kłóci sie z moją myszką ^^.
4. Bo mi szkoda tych wesołych pikselków, co skaczą radośnie po moim obecnym avku :].
5. Powiedział człowiek o statusie "zbanowany" ^^.
B.H. 23:
@Sunny
[2]Sunny:
[3]Account:
A świstak siedzi i się nudzi, bo pingwin podprowadził mu sreberka :D.
Pozdro Account ^^.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ekąt ().
Żuber napisał
Wszystko zależy od nauczyciela, tak więc Lama się uczy szybko . Mimo iż matematyk ze mnie jak z pingwina szybowiec, to jakoś sobie poradziliśmy z zagadnieniem całek .
LadyMakbet napisał(a)
Żuber napisał
Wszystko zależy od nauczyciela, tak więc Lama się uczy szybko . Mimo iż matematyk ze mnie jak z pingwina szybowiec, to jakoś sobie poradziliśmy z zagadnieniem całek .
a co to są całki?
Wnica napisał(a)
buhahahhaa niebieski Żuber :lol:
/me wyciaga golarke
no dobra zuber zagadka
"Fred często interesował sie szerokim światem. Codziennie zazdrośnie spoglądał przez szybe na świat, którego nie mógł poznać. Wtem pewnego dnia stało się coś zupełnie nieoczekiwanego. Chłopcy bawiący się na zewnatrz przypadkowo stłuki szybe. Fred natychmiast pożałował swojej ciekawości. DLACZEGO?"
Account napisał(a)
0. ta-daaaaaam, nowego konta nie bedzie
1.
2. ile razy powtarzac... nie Linuxa... Linuksa!!
3. ile razy powtarzac... nie FireFox (FF)... Firefox (Fx)!!
4. jakie skaczace pikselki? grasz z TurboTetrisa?
5. nie mialem rangi "zbanowany". nigdy.
Account napisał(a)
A pingwin siedzi i się nudzi, bo wszystkie wirusy poszły do Żuberka :D.
Pozdro Żuber ^^.
miodzio napisał(a)
Jakbyś się czuł zostając pierwszym Żubrzykiem sań Świętego Mikołaja
Co robisz gdy łapie cie nostalgiczny nastrój
Sen który zapadał ci w pamięc
LaMa napisał(a)
a co to są całki?
Lady Claire napisał(a)
LaMo, całki to takie wstretne paskudztwo którym została pokarana ludzkość za swoje grzechy
Żubrzyku, a udzielasz korepetycji z całek? bo ja zwątpiłam w to że sobie z nimi kiedykolwiek poradze
Wnica napisał(a)
/me wyciaga golarke
no dobra zuber zagadka
"Fred często interesował sie szerokim światem. Codziennie zazdrośnie spoglądał przez szybe na świat, którego nie mógł poznać. Wtem pewnego dnia stało się coś zupełnie nieoczekiwanego. Chłopcy bawiący się na zewnatrz przypadkowo stłuki szybe. Fred natychmiast pożałował swojej ciekawości. DLACZEGO?"
Al Ganonim napisał(a)
A ja znam opowiedź
[SIZE=7]Bo Fred był rybą pływajcą w akwarium[/SIZE]
No ale B.H., nie czytaj tego, sam masz zgadnąć
Właśnie, słyszałem, że GameForge przenosi siedzibę do Krakowa na ul. Orlą 171 (ciekaaaawe co tam jest...). Chcą być bliżej gwiazd.
Co o tym sądzisz i dlaczego to Ty podpisałeś papiery o przeniesienie jako prezes GF?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Elessar GroM ().
Żubrzyk napisał(a)
Buahahahaha - niebieski Żubr :lol:. Podoba mi się - chyba czas, żebym futro przefarbował :D. Ale coś czuję, że jak strzele sobie niebieski image, to Wniczka mnie może zacząć napastować :D. Ale chyba mogę czuć się bezpieczny, dopóki nie zacznę biegać po puszczy na sygnale :D. Żuber Patrol - prawie jak prewencja ^^. Wniczka :*.
Żubrzyk napisał(a)
@Wniczka
Wnica napisał(a)
/me wyciaga golarke
no dobra zuber zagadka
"Fred często interesował sie szerokim światem. Codziennie zazdrośnie spoglądał przez szybe na świat, którego nie mógł poznać. Wtem pewnego dnia stało się coś zupełnie nieoczekiwanego. Chłopcy bawiący się na zewnatrz przypadkowo stłuki szybe. Fred natychmiast pożałował swojej ciekawości. DLACZEGO?":D
/me ucieka na Wniczej miotle, silnik rzęzi ostatkiem sił
Fred występował w Truman Show Extra Edition, ale on to kochał i jak chłopcy zbili obiektyw kamery, ogladalność spadła, a on tego pożałował :D. Chociaż z 2-ej strony, może chodzić o to, że Fred mieszkał na 30 piętrze i zawsze oglądał wschód słońca oparty o parapet, ale zapomniał, że dnia poprzedniego stłukli mu okno i jeszcze nowego nie wstawiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiili :D. Prawdopodobne jest też to, że Fred był z Marsa i naukowcy sądząc, że mu głowa utknęła w szklanej kuli, zbili ją, a Fred zrobił wieeeeeeeeelkie oczy ^^. Najmniej prawdopodobne wydaje się rozwiązanie takie, że Fredzio był maluteńką rybka akwariową, która wraz z pęknięta szybką zmieniła imię na sushi'moto :D.
jeth napisał(a)
Jaki jest niezawodny sposób na przywołanie Żubra bo mi to nie da spokoju
I kiedy wpadniesz na spam
Goldbluszcz napisał(a)
Słyszałem że zima to sezon godowy żubrów
Jak tam poszukiwania pani żubrówki ?
David napisał(a)
A właśnie Żuber - pani żubrówka z sokiem jabłkowym, czy sama?
Atriades napisał(a)
Chyba z miodówką
To jak Żuber? Kiedy zmieniasz kolor futra?
Będziesz bardzo SEXI dla pani Żuberkowej
Account napisał(a)
Nareszcie Żubrzyk
Account napisał(a)
Nadal chcesz zostać niebieskim Żubrem?
Al Ganonim napisał(a)
Coś Ty zrobił?!
Nie bedzie obiadu
Elessar GroM napisał(a)
Specjalnie na żubrze zrzędzenie Elessar wraca do dawnego Avatara
Tylko jeszcze czeka jak mu nick na forum zmieni jakaś modkowa mara
Pozdrawiam :], napatrz się prosze na ten post skoro tak dawno nie widziałeś żadnych pism ode mnie
A takie pytanie na czasie:
Byłbyś za czy przeciw delegalizacji "sympatycznej" i jakże przeze mnie "lubianej" Młodzieży Wszechpolskiej??
a tak btw. to faktycznie się zaniedbałem na tym naszym forum... ale ty tez nic nie piszesz w przeglądanych przeze mnie tematach Normandia 1944 to już się na twoim komputerku pokryła centymetrowym kurzem
Pozdrawiam
edit: Żubrzyk ratuj jakiś zły i bezduszny mod zakłódkował Normandie !
Wnica napisał(a)
/me slaps zuber miotłą
musialbys pozyczyc czololatarke a i tak wtedy bym sie powaaaażnie zastanawiała
Wnica napisał(a)
dobrze musze cos innego wymyslec
jeth napisał(a)
Żubrzyk, co mi dasz na mikołaja?
David napisał(a)
Żuber, a skąd się wziął Twój poprzedni nick: B.H.23?
I skąd -słuszna poniekąd- decyzja o zmianie nicka na "Żubrzyk" ?
Kiedy wpadniesz na Śląsk na Żubra?
..::Jeefo::.. napisał(a)
Żubrzyk
Jak Ci idzie na u11 i u37 ?:)
szev napisał(a)
Wszyscy zamykają sobie Temaciki nieładnie
a ten aż sie zakużył pora doświeżyć Gratuluje Smod'ostwa
Kogo z Team najbardziej Lubisz?
Kogo z FA Lubisz Najbardziej ?
OW Czy LM ?
Sojuszu Czy bez sojuszu ?
Ogi Czy Art ?
Jaką Zupę Lubisz najbardziej?
Książka Ulubiona?
Najlepsza chwila w życiu ?
Nalepszy kawał jaki znasz (opwiec naturalnie) ?
Jak Ciężka jest Praca Smoda ?
Żubrzyk napisał:
Nooooo - stary avatarek RULEZ :D. Od razu wiem z kim rozmawiam. To samo tyczy się nicka, choć nadal nie powrócił on do swej pierwotnej formy ;).
Żubrzyk napisał:
Po prostu są na tym świecie i na tym forum rzeczy, które zmianom nie powinny podlegać i być dopisywane do kategorii "oldschool" i "stara gwardia" :D.
Żubrzyk napisał:
Co do posta, to miło znów widzieć Twoją klawiaturę w akcji :]. Wydrukuje sobie ten pościk i oprawie w rameczke. Pod spodem umieszcze napis "Post złożony przez EGM'a w temacie poświęconym mym rogom i futerku. Niechaj avatar mu się przyklei do profilu i niechaj płodny będzie po wsze czasy" (mowa oczywiście o postach :D).
Żubrzyk napisał:
W kwestii Młozieży Wszechpolskiej, to mogę powiedzieć tylko tyle - - Giertychjugent, mimo, że się ich wyrzekł niedobry Roman, nadal pozostaje jedną z moich "ulubionych" organizacji. Wszechpolacy się przegrupowują i szykują do ponownego szturmu na ministerstwo edukacji, ale coś czuję, że ciężar oświaty nieco przerasta ich poprostowane zwoje mózgowe ^^.
Żubrzyk napisał:
Jeśli zaś chodzi o temat dotyczący Normandii, to kwestie jego zamknięcia już omówiliśmy sobie na PW, ale fakt faktem pozostaje, że kurz nadal na nim osiada :(. Postaram się coś zaradzić na ten stan rzeczy, ale nie wiem kiedy - choć teraz po świętach powinienem być nieco mniej zajęty odgrywaniem trzecioplanowej roli studenta :D.
1 gość