Mydlenie oczu i nic wiecej. Zwrocenie uwagi na poprawke podliczenia byle sie nikt nie czepial. A noz widelec sie uda i nikt nie ogarnie bledow i wygrana bedzie po stronie flociarzy. Ta gra od zawsze promuje gre flota wiec byloby sporym nietaktem gdyby gornicy wygrali ta wojne. Trzeba sprawiac pozory by wyszlo, ze IRA wygrala z CHAOSem w pelni legalnie. Jacy flociarze, taka i wojna. Ledwo co wygrac na punkty ale wazne by wygrac i wyjsc z twarza.
[IRA] IRA 14 220,15 % vs [CHAOS_1] CHAOS_1 92 085 % Zakończona
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Stosownie do zapisu punktu I.6
Błędy w liczeniu nie mają wpływu na wynik, a sam wynik może być w dowolnym momencie trwania wojny jak i po jej zakończeniu, zweryfikowany.
Zatem "przeczekanie" do końca wojny nic tutaj nie da.
Nadto uświadamiam, iż podliczanie wyniku wojny jest zarówno obowiązkiem, jak i przywilejem stron uczestniczących w wojnie. W momencie w którym odbieram autorowi tematu możliwość aktualizowania wyniku wojny, wprowadzam utrudnienie dla obydwu stron albowiem wtedy wynik może aktualizować tylko i wyłącznie moderator. Dlategoż jest to ostateczność.
Niemniej w tym przypadku dojść do tego musi - pomyłka jest dosyć oczywista, zachowanie autora tematu wskazuje, iż to wcale nie jest pomyłka, lecz celowe działanie, a czasu na refleksje było już dostatecznie dużo. Zupełnie abstrahując od tego, iż to jedno niezaliczone przez autora tematu niszczenie nie wpływa w sposób istotny na wynik wojny.
Na samym końcu posta podaje w spoilerach listę zaliczonych procentów.
Jednocześnie uświadamiam, iż podliczanie wyniku wojny nadal jest obowiązkiem stron uczestniczących w wojnie - proszę zatem pisać w temacie, lub podsyłać via pw, aktualny wynik wojny - po otrzymaniu będę aktualizował wynik tytule tematu.
[IRA] IRA 14 220,15 % vs [CHAOS_1] CHAOS_1 92 085 %
zaliczone rw IRA 391,92
215,52
338,86
335,78
256,68
292,82
225,74
254,08
215,8
423,35
1568,13
219,91
319,24
599,69
716,39
315,85
268,02
281,68
1997,44
245
261,36
716,39
656,1
716,39
933,56
780,75
397,12
276,58
zaliczone rw CHAOS_1 81585
700
700
1400
1400
1400
1400
1400
700
700
700
Członek Rady S&D oraz moderator podforum Wojny
W razie jakichś wątpliwości/zapytań/interpelacji zapraszam do pisania na pw. -
przepraszam za opoznienie w podliczeniu stanu wojny - nie bylo mnie na forum przez jakis czas - obowiazki i przyjemnosciNadie espera encontrarse con la Inquisición Española
-
Torquemada napisał(a):
..:: Asgard ::.. napisał(a):
Jakaś drobna pomyłka w dodawaniu bo dodano 7.000% a powinno być doliczone 8.400% z tego co zaliczył do wojny Wakat.
-
Co i koniec wojny. Wypowiadający wojnę przegrali udowadniając, że sojusz CHAOS jest najmocniejszy. Koniec.
-
dokładnie , gratulujemy
-
wg mnie wojnę "wygrał" @Torquemada
-
co sie go czepiasz? nudzi ci sie?
-
Apofis napisał(a):
Co i koniec wojny. Wypowiadający wojnę przegrali udowadniając, że sojusz CHAOS jest najmocniejszy. Koniec.
wekles napisał(a):
Bad.Whisky napisał(a):
dokładnie , gratulujemy
Bad.Whisky napisał(a):
-
Torq wtopił, pokazał kim jest, pokazał swoje chamstwo w temacie, pokazał że nie ma zasad.
Tyle ode mnie.
Prosy..... -
wekles napisał(a):
Torq wtopił, pokazał kim jest, pokazał swoje chamstwo w temacie, pokazał że nie ma zasad.
Tyle ode mnie.
Prosy.....
kolega chce zabłysnać - moze posyp się brokatem -
Jesli ktos chcial blysnac to IRA walczac z CHAOSEM
-
Bad.Whisky napisał(a):
wekles napisał(a):
Tyle ode mnie.
Prosy.....
-
Widzę że niektórzy lubią się dowartościować na forum choć nie mają nic wspólnego z wojną...
to tylko gra Wojna jak wojna, posypcie się trolle brokatem jak radzi WhiskyQuantum [ON] Eomer
Leda [ON] Quetzalcoatl
u6 - Telos, kiedyś to byli czasy -
Takie czasy że za powiedzenie prawdy i wyrazania swojego zdania jest sie oskarzanym o dowartosciowywanie jako troll...
ach ta mlodziez wchowana bezstresowo...... ostroznie z Wami jak z jajkiem -
19dawid45 napisał(a):
Według mnie Wojna trwa do 25.02.2021 a teraz mamy 24.02.2021 . I sojusz Chaos flotowo nie jest najmocniejszy... nie pajacuj
Ta wojna już jest de facto zakończona ekstrapolując wyniki bitew i ostatni dzień z takim wynikiem. Już jest 25.
Torquemada napisał(a):
Powody (nie są wymagane)
CHAOS_1 jest najmocniejszym sojuszem na UNI - chcemy to sprawdzic
Wynik: CHAOS wygrywa i jest najmocniejszy. Hipoteza została potwierdzona.Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez Apofis ().
-
Niestety, fakty są takie, że IRA się ośmieszyli, szczególnie Torquemada:
- wypowiedzieli wojnę górnikom
- od początku podejście ironiczne, nabijanie procentów na flocie transportowej, z rozbijaniem swojej
- BO CHAOS MA NAJWIĘCEJ PUNKTÓW HEHEHE TO SPRAWDZIMY
- niepoważne podejście widoczne we wtopie Torquemady - tylko pytanie, czy to była kwestia zlekceważenia przeciwnika czy bycia lamusem
- nabijanie % niszczeniem moonów, dopóki sie nie okazało że CHAOS wie, że padnięte GS idą na ich konto
- bezczelna próba zakłamywania wyniku przez Torquemade
- prawie 2 tygodnie bez żadnej akcji wojennej.
Podsumowując - sojusz IRA zbłaźnił się, a jakbym miał takiego sojusznika jak Torquemada, to bym postarał się, by już nie był kojarzony z moim sojuszem - przegrał wojnę, i nieudolnie próbował zakłamywać obraz waszej farsy -
19dawid45 napisał(a):
Apofis napisał(a):
wekles napisał(a):
Bad.Whisky napisał(a):
dokładnie , gratulujemy
Bad.Whisky napisał(a):
Bad.Whisky napisał(a):
kolega chce zabłysnać - moze posyp się brokatem
Z tej okazji chciałbym pogratulować sojuszowi CHAOS wygrania wojny, w której praktycznie nie mieli żadnych szanstylko VICIA !!! -
Gratulacje dla przeciwnikow. Moje przypuszczenia sie sprawdzily - sa najlepsi. Reszta sojuszu z tym sie nie zgadza. Mamy wewnetrzny konflikt. Co teraz? ... cdn?
@wakat prosze zamknac tematNadie espera encontrarse con la Inquisición EspañolaPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Torquemada ().
-
TakiOwaki napisał(a):
Niestety, fakty są takie, że IRA się ośmieszyli, szczególnie Torquemada:
- wypowiedzieli wojnę górnikom
- od początku podejście ironiczne, nabijanie procentów na flocie transportowej, z rozbijaniem swojej
- BO CHAOS MA NAJWIĘCEJ PUNKTÓW HEHEHE TO SPRAWDZIMY
- niepoważne podejście widoczne we wtopie Torquemady - tylko pytanie, czy to była kwestia zlekceważenia przeciwnika czy bycia lamusem
- nabijanie % niszczeniem moonów, dopóki sie nie okazało że CHAOS wie, że padnięte GS idą na ich konto
- bezczelna próba zakłamywania wyniku przez Torquemade
- prawie 2 tygodnie bez żadnej akcji wojennej.
Podsumowując - sojusz IRA zbłaźnił się, a jakbym miał takiego sojusznika jak Torquemada, to bym postarał się, by już nie był kojarzony z moim sojuszem - przegrał wojnę, i nieudolnie próbował zakłamywać obraz waszej farsy
- wojnę można wypowiedzieć każdemu sojuszowi
- a na czym można nabić % u górników
- w powodach podane było nie dlatego była przyczyna że mamy najwięcej puntów , ale że jesteśmy najmocniejszym - czego jednak nie czujemy , uważamy że najmocniejszym sojuszem nadal jest IRA w chwili obecnej
- ja osobiście uważam ,że ustrzelenie kolegi było zlekceważeniem przeciwnika co w dalszej części wojny skutkowało tym że IRA stała się bardziej ostrożna , pech chciał że trafiło to na Torquemade i sądzę, że wiele go nauczyło , ale mogło się to zdarzyć każdemu
- system walk zmusił nas do prześledzenia działu wojny i wykorzystaniu siły i taktyki przeciwnika również na naszą korzyść
- tu nie mogę bronić kolegi odnośnie poprawki jednak myślę , że to emocje wzięły górę
- nie było RW, bo po hejcie odnośnie latania i niszczenia części swoich statków IRA ograniczyła loty , a sprawa druga to została przez większość graczy nie będących na urlopach przyjęta taktyka "spalonej ziemi".
Uważam ,że sojusz IRA nie zbłaźnił się , ale myślał nad łatwym zwycięstwem niestety pewnych sugestii nie chcieliśmy stosować :
Bad.Whisky napisał(a):
Niestety na urlopach, bo są rzeczy ważniejsze niż pilnowanie flot .
Sądzę ,że jakiś % szacunku zdobyliśmy u naszych przeciwników , wygraliśmy ,bo mieliśmy więcej szczęścia . Szacunek z mojej strony dla IRY staraliście się nadrobić straty, ale patrząc z pewnej perspektywy nie za wszelką cenę. Ze swojej strony dziękuje sojusznikom i przeciwnikom jak również kibicom obu stron .U 8 / U 1 - Blue - OFF
U 11 / U 67 - Blue - OFF
U 42 / U 68 - Asgard - OFF
Electra /Quantum- Asgard - ONPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez ..:: Asgard ::.. ().
-
Pare słów od Adasia:
dzieki sojkowi za dzialania wojenne i poswiecony czas.
gratulacje dla przeciwnikow . -
Dzięki za zabawe tą wojną żyło chyba więcej osób niż dwa razem wzięte mają członkówQuantum [ON] Eomer
Leda [ON] Quetzalcoatl
u6 - Telos, kiedyś to byli czasy -
-
Dobra wojna szkoda tylko ze wszystkie % zrobila IRA
coby niebylo gratki wygrania ,zwyciestwo napewno cieszy. -
Torquemada napisał(a):
Gratulacje dla przeciwnikow. Moje przypuszczenia sie sprawdzily - sa najlepsi. Reszta sojuszu z tym sie nie zgadza. Mamy wewnetrzny konflikt. Co teraz? ... cdn?
@wakat prosze zamknac temat
-
kokon1 napisał(a):
Torquemada napisał(a):
@wakat prosze zamknac temat
Torquemada [IRA] vs. K0s [FeMBRJ] & Strzelec [CHAOS_1] ~ 134.689%
Znam "skromnych gornikow" - to ci co pisza "jestem" gdy lecimy, lub handluja dexem, ci natomiast co robia podstawki ect sa wg naszej oceny "nieskromnymi gornikami" - stad nasza konsternacja i dylemat, jak oceniac Chaos_1?Nadie espera encontrarse con la Inquisición EspañolaPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Torquemada ().
-
@Torquemada nie zgodzę się z Twoimi słowami :
Znam "skromnych gornikow" - to ci co pisza "jestem" gdy lecimy - nie raz pisało się albo dawało znać ,że jesteśmy i to nie tylko my z CHAOSU , a lot trwał nadal . Pewnie gdyby te loty były na faktycznie pozostawione większe floty nikt by się nie dziwił , ale jak NALIMKO pisal jak tylko zysk to lot . Więc nie wiem czemu sie dziwisz podstawki jak jest okazja , całe uni nie będzie cały czas biernie stało .Zawsze trzeba sie liczyć z porażką .U 8 / U 1 - Blue - OFF
U 11 / U 67 - Blue - OFF
U 42 / U 68 - Asgard - OFF
Electra /Quantum- Asgard - ON -
wygrali lepsi
gratuluje obu sojuszaBOSS OGAME -
@Torquemada nie zgodzę się z Twoimi słowami :
Znam "skromnych gornikow" - to ci co pisza "jestem" gdy lecimy - nie raz pisało się albo dawało znać ,że jesteśmy i to nie tylko my z CHAOSU , a lot trwał nadal . Pewnie gdyby te loty były na faktycznie pozostawione większe floty nikt by się nie dziwił , ale jak NALIMKO pisal jak tylko zysk to lot . Więc nie wiem czemu sie dziwisz podstawki jak jest okazja , całe uni nie będzie cały czas biernie stało .Zawsze trzeba sie liczyć z porażką .
nie dziwie sie ... dostosowuje po prostu swoj punkt widzenia dotyczacy potencjalnego celu ze nie jest "skromnym gornikiem" lecz "nieskromnym gornikiem" i tak tez bedzie postrzegany. Nie potepiam podstawek ect ale potapiam hipokryzje - albo gornik albo ... niewiadomo co.
kazda akcja rodzi reakcje.Nadie espera encontrarse con la Inquisición Española -
Ciekawa jaka bedzie to reakcja...Twoja nie pla.BOSS OGAME
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość
-