W tym temacie też poleciało sporo postów, głównie z wyzwiskami - ale dziwne, że nie było żadnego posta od osoby moderującej - @kasai @Toadie to normalne? Czy tylko kiedy w dyskusji biorą udział osoby, które są z moderującym temat powiązane (sporo tu postów sojuszników Rudej, oraz innych graczy z Libry oraz Quantum)?
A co to się stało
-
-
o tak!
Kamil, El Baab i ja to kółko fanów Rudej! -
TakiOwaki napisał(a):
Czy tylko kiedy w dyskusji biorą udział osoby, które są z moderującym temat powiązane (sporo tu postów sojuszników Rudej, oraz innych graczy z Libry oraz Quantum)?
Jestem i mnie nie ma ^^ -
Pytanie było pełne. Teraz dopiero zauważyłem te notki, na pierwszej stronie Postów sporo poleciało, zwykle modowie dają informację, że temat został przeczyszczony. Za moich czasów jak się robił gnój w wątku, to nawet go się przymykało na czas sprzątania i o tym też info w poście
-
kasai napisał(a):
TakiOwaki napisał(a):
Czy tylko kiedy w dyskusji biorą udział osoby, które są z moderującym temat powiązane (sporo tu postów sojuszników Rudej, oraz innych graczy z Libry oraz Quantum)?
-
standardowy dzien na virgo
przedwczoraj
prnt.sc/xxvaav
krystian standardowo ze 100 banieczek dziennie
dzis troszke slabiej bo tylko 72
prnt.sc/xxvhxp
brawo team jestescie najlepsi -
Sojusznicy tak samo jak inny użytkownicy Forum którzy nie grają na Virgo mają prawo się wypowiadać w tym temacie
Przecież nie będę chodzić za nimi i sprawdzać gdzie się wpisują.
Temat po raz kolejny został przeczyszczony. -
Niezłe oszustwa i to jawne, każdy to widzi.
U mnie w sojuszu na Q gdzie jest 30 osób też to śledzimy...Polska...BOSS OGAME -
el bosso siklent napisał(a):
standardowy dzien na virgo
przedwczoraj
prnt.sc/xxvaav
krystian standardowo ze 100 banieczek dziennie
dzis troszke slabiej bo tylko 72
prnt.sc/xxvhxp
brawo team jestescie najlepsi
-
wklejali tam gdzies wyzej ile maja surki na lewych kontach z czasow
"styczniowych walow rynkowych "
wydaje mi sie ze po prostu nikt ich nie sprwadza i nie kontroluje bo im sie po prostu nie chce.
pozatym tam caly sojusz rosnie nie tylko krystiano ronaldo . -
Nie wiem czy widziałeś ale jakiś czas temu poruszyłem sprawę walenia porzuconych planet. Kilka kont na zielonego wysyłało surke, zielony porzucał planete, konto najsilniejsze to farmiło. Ile kont dostało bana? Tylko to co porzucało planety czyli strata żadna. Więc jak najbardziej możesz mieć rację od razu rozwieje twoje wątpliwości, nie zbanuja ich
-
Normalnie jak dzieci w przedszkolu skarżą się pani że kolega ma lepszą zabawkę a teraz wszyscy w kolejce się ustawić bo widzę że pieluchy pełne są z żaluuni 37 - top 17 (Off)
uni Mizar- top 30 (Off)
Uni hydra -top 20 (Off)
Uni Quantum top 25 (Off)
Uni Vega - top 6 (Off) top 2 ACS top 6 SOLO top 8 SOLO
uni Eridanus- top 5 (Off)
uni Virgo - top 25 (ON)
czester -
ty i reszta tego zerowego sojuszu nie macie tu żadnych kolegów
-
TakiOwaki napisał(a):
ty i reszta tego zerowego sojuszu nie macie tu żadnych kolegów
uni 37 - top 17 (Off)
uni Mizar- top 30 (Off)
Uni hydra -top 20 (Off)
Uni Quantum top 25 (Off)
Uni Vega - top 6 (Off) top 2 ACS top 6 SOLO top 8 SOLO
uni Eridanus- top 5 (Off)
uni Virgo - top 25 (ON)
czester -
czester napisał(a):
Normalnie jak dzieci w przedszkolu skarżą się pani że kolega ma lepszą zabawkę a teraz wszyscy w kolejce się ustawić bo widzę że pieluchy pełne są z żalu
-
I am back napisał(a):
Bo Quantum najwyrazniej ogarnia, ze nie bedzie mialo z Virgo szans po fuzji
-
-
I am back napisał(a):
a Twoim zdaniem, jak zrobia?
-
Apofis napisał(a):
A Ty jak sądzisz?
I am back napisał(a):
Bo Quantum najwyrazniej ogarnia, ze nie bedzie mialo z Virgo szans po fuzji. Stad tez caly lament.
-
Ze złodziejami nie wygrają ? wiadomoBOSS OGAME
-
I am back napisał(a):
Serio pytasz? Przeciez juz napisalem
-
Apofis napisał(a):
No tak ale jest szereg wielu innych uni i myślałem, że napiszesz coś więcej hehe
-
a tymczasem na virgo
przedwczoraj
krystian traci tempo tylko przedwczoraj 77 kkk na plus ,wyprzedza go elam z 79 kkk
na 3 miejscu plasuje se scurple z 37 bankami 4 miejsce zajmuje madzia najlepszy lotnik virgo
ktora bez floty potrafi zakrecic niezle przyrosty.
prnt.sc/y54p7q
krystian dalej nie ustepuje
nie poddaje sie mimo wczorajszej straty flo na dziurze
prnt.sc/y552h5
prnt.sc/y555y4
czekamy na powrot arta od dentysty i szybka reakcje
@Art dla Ciebie normalne to jest ze ktos dziennie sobie robi takie przyrosty jak pkt
calego konta niektorych graczy ktorzy graja latami? prosze o odpowiedz ciekawi mnie to i nie tylko mnie . -
Nastapilo nadzwyczajna zlagodzenie kary gdyz PUSHerstwo pokazalo jak klonowalo flote. Wiec zoz to sie stalo ze sie towarzystwo "nawrocilo"? Zauwazyli ze metoda staje sie powszechnie znana, ze niedlugo posypia sie bany, stad przed ujawnieniem sie u @Art pochowali sure na dziwnych kontach z ktorych teraz czerpia, niczym jak z pradawnej basni, na haslo "sezamie otworz sie" splywaja do nich wszelkie dobra tak pracowicie klonowane przez caly 2020 rok.
Reasumujac, @Art zabral im pochodzace z kradziezy - auta, domy, jachty, mieszkania .... lecz zapomnial odebrac kasy.Nadie espera encontrarse con la Inquisición EspañolaPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Torquemada ().
-
Torquemada napisał(a):
Reasumujac, @Art zabral im pochodzace z kradziezy - auta, domy, jachty, mieszkania .... lecz zapomnial odebrac kasy.
Czy moderatorom płacą za każdy usunięty post?? -
Ma ktoś konto na virgo? Strzelcie mu skany może ma zamyszkowane 5 bilionów surki (przynajmniej wszystko się rozjaśni) a ma takie a nie inne przyrosty bo nie wyrabia moc przerobowa nanitów
-
Robicie coś z tymi oszustami bo jak nie to dzwonie na policje
-
edes napisał(a):
bo jak nie to dzwonie na policje
Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180° -
Scruprle chyba dok odebrał bo sporo urósł
-
witajcie kochani
wyscig trwa , mamy nowego rekordziste
wczoraj scruple osiagnoł niebagatelny wynik
1kkk pktow w przyroscie dziennym , bije tym samym elama i krystiana ktorzy na to musza
pracowac az 10 dni .
obrazek dla przyszlych pokolen :
prnt.sc/y9162p
Tak sie to robi - taki przyrost ze sie liczby na mm ledwo mieszcza
A teraz zastanowcie se o jakich liczbach wogole mowa.
@Art musisz dokupic kursy z "liczenia" swomi podwladnym
oraz zastanow sie ilu masz graczy na calym polskim ogame ktorzy maja wogole tyle pktow co "dzienny przyrost scruple"
ale tak to pewnie te ekspedycje , jak to wczesniej pisali - czemuz ktos mialby im nie wierzyc
wiecznie tylko jakies spiski węszą
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-