Czyli klasycznie błąd został przemieniony na 'feature'
Event z nagrodami - dyskusja
-
-
chyba naprawili ;p
'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...
S. King -
U mnie fartem wszystkie zadania za pierwszym podejściem.
-
Avinashi napisał(a):
chyba naprawili ;p
-
Najlepsza nagroda z tego eventu to +15 pól (złoto) do planety."Sztuka To Ludzkość"
W 2020 roku, po 10 letniej przerwie od Ogame wróciłem do gry, wcześniej grałem około 5 bitych lat... -
-
Starrk napisał(a):
@Ardnas osobiście wolę 3 pełne pakiety surowca
Sa 2
Trzeci to tylko jeden surowiec ale owszem nie jest zle. Mi starczy na kopalnie albo dwie dwie -
Powoli zbliżają się do złotego środka w kwestii nagród, są naprawdę przystępne w tej edycji eventu.
-
^BrzydaI^ napisał(a):
Trzeci to tylko jeden surowiec ale owszem nie jest zle. Mi starczy na kopalnie albo dwie dwie
Co do problemów z zaliczaniem zadań, u mnie nie weszły ekspy.
Lwica jest boska :) -
-
15 pól, zmiany klasy znowu (kto ogarnał to zmieni klase na odkrywce tylko przy kolonizowaniu nowej planety dla bonusu pól i powrot na zbieracza, wszystko free), anty free, pakiety
-
Siemanko. Ogarnalem sobie takie "chude" konto zeby poklikac na Volans, ot tak chwilowo w pracy. Nie gram od czasu wejscia w zycie systemu nagrod. Zdobylem pierwsza range. Czy gdy wykupie za trycjum dany item/bonus danego rodzaju nie bede mial juz szans np. na zgarniecie nagrody za 5 lvl ? Czy moge swobodnie przy kazdej randze wybrac nagrode ?Gracz : cześć , mam prośbe abys przestała skanowac moje gospodarstwo , z góry dzieki
Gracz : lub przestał ,
sorki
Ostatnio nic bardziej mnie nie rozbawiło -
mario500v napisał(a):
Siemanko. Ogarnalem sobie takie "chude" konto zeby poklikac na Volans, ot tak chwilowo w pracy. Nie gram od czasu wejscia w zycie systemu nagrod. Zdobylem pierwsza range. Czy gdy wykupie za trycjum dany item/bonus danego rodzaju nie bede mial juz szans np. na zgarniecie nagrody za 5 lvl ? Czy moge swobodnie przy kazdej randze wybrac nagrode ?
-
Super, dziekuje za szybka odpowiedz
P.S. Chlystki z Volans, szykujcie sie ! Uruchomilem wlasnie sztab dowodzeniaGracz : cześć , mam prośbe abys przestała skanowac moje gospodarstwo , z góry dzieki
sorki
Błąd
Sztab z eventu uruchamia się po około tygodniu, żeby zdobyć jak najwięcej dodatkowych nagród -
NowyLolek napisał(a):
Błąd
Sztab z eventu uruchamia się po około tygodniu, żeby zdobyć jak najwięcej dodatkowych nagród
1i 4 -
-
Aramil napisał(a):
Uruchomienie sztabu w tym wypadku dorzuci automatycznie nagrody dodatkowe? Czy wymaga to w inwestycji sztab?
Intuicyjnie powinno działać automatycznie, ale kto tam wie jaką gra w tym wypadku rządzi się logiką
-
NowyLolek napisał(a):
Błąd
Sztab z eventu uruchamia się po około tygodniu, żeby zdobyć jak najwięcej dodatkowych nagród
Poza tym, czy ja tyle dotrwamGracz : cześć , mam prośbe abys przestała skanowac moje gospodarstwo , z góry dzieki
sorki
A ja mam szybkie pytanie z innej beczki, jak mam zadanie "Zniszcz jednostki (50) w walce przeciwko graczowi", to w te jednostki wlicza się obrona, czy muszę szukać statków do zniszczenia?
-
poproś kogoś, żeby o Ciebie rozbił 50 sond i masz z głowy ; )...Z kubryku ruszył każdy z nas, wprost od cynowych mis, Kulawy bosman dzieli broń, na pokład każe iść,
Mocarna ręka chwyta nóż i dłoń zaciska się, Dziś marny, brygu, jest twój los - wzbudziłeś gniew...
-
TakiOwaki napisał(a):
Zniszcz jednostki
-
^BrzydaI^ napisał(a):
Aramil napisał(a):
Uruchomienie sztabu w tym wypadku dorzuci automatycznie nagrody dodatkowe? Czy wymaga to w inwestycji sztab?
Intuicyjnie powinno działać automatycznie, ale kto tam wie jaką gra w tym wypadku rządzi się logiką
"Sztuka To Ludzkość"
W 2020 roku, po 10 letniej przerwie od Ogame wróciłem do gry, wcześniej grałem około 5 bitych lat... -
Brzydal myli się, Ty masz rację.
Trzeba kupić sztab żeby otrzymać ekstra nagrody pierwszego rzędu -
-
Ardnas napisał(a):
otwierdza to ktoś, bo ja jestem zupełnie innego zdania i uważam, że jeżeli ktoś nie ma aktywowanego sztabu, to nie dostanie dodatkowych nagród z 1, tylko już z kolejnych 2-3-4-5. Ktoś to potwierdzi? Zaprzeczy jak jest?
-
Nagrody świetne. 3 pakiety surowca to u mnie jakieś 2,5 mln pkt za free, do tego pola planety sporo warte, zmiana klasy. Nagrody warte z 1 mln antymaterii. Dla mnie dobrze, gdyby to było regularne, bo dynamizuje rozgrywkę i daje aktywnym graczom trochę większe szanse gonienia w uczciwy sposób tych, którzy głównie wiszą na urlopie i zdejmują go na 3 szybkie pusze.
-
Nonick napisał(a):
agrody świetne. 3 pakiety surowca to u mnie jakieś 2,5 mln pkt za free, do tego pola planety sporo warte, zmiana klasy. Nagrody warte z 1 mln a
-
Moim zdaniem nagrody ok ale jednak budynek / badanie napędzałby ruch w grze i dodawał emocji do tych nagród.BOSS OGAME
-
Muniekk napisał(a):
Moim zdaniem nagrody ok ale jednak budynek / badanie napędzałby ruch w grze
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 3
3 gości