Apofis napisał(a):
Ciekawe kto ustala te nagrody? Czy też losowe? Bo są czasem dziwnie dobrane, jak ktoś już o tym wcześniej też wspomniał.
Event z nagrodami - dyskusja
-
-
Ktoś za bardzo się nie przyłożył robiąc podział nagród na nowe i stare uniwersa.Uniwersum tukana ma 45dni a quantum 3000.Nagrody takie same.
-
Na tukana mają więcej punktów niż na quantum
-
chyba juz na permie ten z tucana nie ? gwiazda 2 tygodniiSprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
edes napisał(a):
Zacznij na nowym unii i zobaczysz czy są dziwnie dobrane
-
dla mnie git
+1 lvl czegos to giga nafroda
boostery eko, stoczki, budynkow, pakiety surki, dodatkowe floty - wszystko jest spokoSprzedam metal na Quantum.
Muniek napisał(a):
+1 lvl czegos to giga nafroda
boostery eko, stoczki, budynkow, pakiety surki, dodatkowe floty - wszystko jest spoko
-
Nie mogę zrobić zadania szał przyspieszania za 300 pkt. Za zakończenie budowy stoczni na planecie nie zaliczyło zadania a na moonie wychodzi taki komunikat:
@Art niech naprawią te zadania !!! -
mi to wczoraj dzialalo idealnieSprzedam metal na Quantum.
Muniek napisał(a):
mi to wczoraj dzialalo idealnie
-
Szał przyspieszenia
Ukończ natychmiast zlecenie budowy
Ile muszę wydać anty by ów zadanie mi zaliczyło? Tosz tutaj mądrzejsze mózgi niż te z "zarządu" (patrz GO, sro, i ujjj wie co)"Znak interpunkcyjny wielokropek [...] zawsze miał wielorakie interpretacje. Może służyć jako pauza, ale też implikować niepotrzebne rzeczy.
Postawienie kropki jest jak dla mnie zbyt obcesowe. Wielokropek to coś jakby niedopowiedzenie, stawianie go w zdaniu może faktycznie stworzyć problem.
Cecha ludzi po 40-roku życia, którzy niosą ze sobą pewien ciężar komunikacyjny w internecie"
Brytyjski lingwista David Crystal -
750Sprzedam metal na Quantum.
Tak zrobiłem, i zadania nie zaliczyło. Chyba że mówisz tutaj o skróceniu o połowę a potem ukończ natychmiast?"Znak interpunkcyjny wielokropek [...] zawsze miał wielorakie interpretacje. Może służyć jako pauza, ale też implikować niepotrzebne rzeczy.
Postawienie kropki jest jak dla mnie zbyt obcesowe. Wielokropek to coś jakby niedopowiedzenie, stawianie go w zdaniu może faktycznie stworzyć problem.
Cecha ludzi po 40-roku życia, którzy niosą ze sobą pewien ciężar komunikacyjny w internecie"
nie, ja wklepalem w stocznie 50 wr, poczekalem az 25 samo sie zbuduje i za 750 anty zakonczylem od razuSprzedam metal na Quantum.
A to nie chodzi tutaj o budynek? stocznia też się liczy?"Znak interpunkcyjny wielokropek [...] zawsze miał wielorakie interpretacje. Może służyć jako pauza, ale też implikować niepotrzebne rzeczy.
TaurekGary napisał(a):
Tak zrobiłem, i zadania nie zaliczyło.
-
nie chodzi tylko o budynek, nigdzie nie pisze o budynku.
mi stocznie zaliczyloSprzedam metal na Quantum.
Muniek napisał(a):
mi stocznie zaliczylo
Kilka dni temu skracałem stocznię na moonie i też mi zaliczyło a dzisiaj tak jak wyżej, więc coś dzisiaj nie działa. -
@ackra
Muniek miał rację, własnie mi zaliczyło zadanie. Wrzuciłem w stocznię lekkie działka, poczekałem aż pojawi się "ukończ" - i się udało.
Dzięki Muniek!"Znak interpunkcyjny wielokropek [...] zawsze miał wielorakie interpretacje. Może służyć jako pauza, ale też implikować niepotrzebne rzeczy.
-
U mnie zaliczyło na magazynie kryształu na lotce.
Lwica jest boska :) -
ackra napisał(a):
Zadziałało na skróceniu czasu budowy DT, zaliczyło zadanie, ale powinno zaliczać na czymkolwiek,
ackra napisał(a):
niepotrzebnie zrobiłem 2 poziomy stoczni i straciłem anty na skracanie.
-
Zalicza zawsze na flocie poniżej połowy czasu produkcji - gdy widnieje "zakończ". Ale fakt, treść zadania jest nieprecyzyjna.
-
silver88 napisał(a):
Zalicza zawsze na flocie poniżej połowy czasu produkcji - gdy widnieje "zakończ".
-
to normalne że nie działa.Sprzedam metal na Quantum.
Wczoraj miałem, odpuściłem.
Dzisiaj znów, więc stwierdziłem, ze codziennie po 300 trytu, to mogę nie uzbierać do 5 poziomu.
Zakończ budynek - nic
Stocznia, jakiś statek - zakończ - nie da się zakończyć
ponownie statek - skróć o połowę + zakończ - nic...
jeszcze raz statek - skróć o połowę + zakończ - udało sięu
Normalnie chyba odbili sobie za poprzednio nie wydaną anty... -
ackra napisał(a):
wcześniej niż 2 sekundy przed z
-
Apofis napisał(a):
Czas musi być dłuższy żeby można było zakończysz.
-
ackra napisał(a):
Pierdoły wypisujesz, wcześniej robiłem stocznię na moonie która ogólnie się robiła 16 sekund i skróciłem o połowę i zakończyłem za anty, nic nie musiało być dłuższego.
Widocznie coś nie tak jest skoro u ciebie skracało. To gdzieś jakiś błąd widocznie był. -
Apofis napisał(a):
Nie pierdoły, tylko tak jest. Ja tak miałem, jak czas był zbyt krótki w sek. to nie chciało skracać i napis, że nie ma co skracać.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-