magneto_one napisał(a):
Po wybraniu MSBN z nagród
dodaję się ono od razu do badań
bez względu na to że ma się puszczone jakieś badania
Event z nagrodami - dyskusja
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Co wybieracie jako kolejną nagrodę? Munka to nie pytam bo on fabrykę robotów weźmie bo pewnie zrobi na 20 i dostanie 21 gratis hehe
Ale jak ktoś ma normlaną ilość lvl gdzieś z 10 to co wybieracie?
Sloty flot plus 2, to chyba mój wybór będzie. -
Wczoraj pisalem, ze nie robie tych zadan a dzis z nudow zaczalem je ogarniac
Przyjmie mnie jakis sojusz na Librze, na moment aby tylko zadanie wykonac? imgur.com/aRD4fAi -
Ja wybieram Slot ekspedycji srebro 7 dni + 2 ekspedycje całkiem fajna opcja dla mnie
-
ekspedycje
fabryka robotów da tylko punkty, slotów flot i tak wszystkich nie wykorzystuję, więc ekspedycje jedynie warto mi wziąć -
Apofis napisał(a):
Co wybieracie jako kolejną nagrodę? Munka to nie pytam bo on fabrykę robotów weźmie bo pewnie zrobi na 20 i dostanie 21 gratis hehe
Ale jak ktoś ma normlaną ilość lvl gdzieś z 10 to co wybieracie?
Sloty flot plus 2, to chyba mój wybór będzie.
Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
Muniek napisał(a):
20 to juz mam a gdzie tam do konca eventu
-
nanity mam wszedzie 8 i 1 planeta 10, nie zwiazane z eventemSprzedam metal na Quantum.
Pytalem bo w takim razie te nanity slabiutko wygladaja przy robotach na 20 lvl ale nie bierz sobie tego do serca, tylko taka moja subtelna uwaga
-
na 1 pierwszym
zacznie podnosić dopiero jak będzie z tym nagroda związana
co do następnej nagrody zdecydowanie slot na ekspedycjeShadow Company
Atakujemy nie dla tego że jesteśmy silni tylko że przeciwnik prowokuje swą słabością -
Muniek napisał(a):
20 to juz mam a gdzie tam do konca eventu
-
I am back napisał(a):
Pytalem bo w takim razie te nanity slabiutko wygladaja przy robotach na 20 lvl ale nie bierz sobie tego do serca, tylko taka moja subtelna uwaga
Muniek napisał(a):
.za darmo nie bede robił....
-
I am back napisał(a):
Muniek napisał(a):
.za darmo nie bede robił....
a jak po kliknięciu nie dodało msbn to gdzie to zgłosić ? miałam na 5 i mam na 5....I've taken my bows,
And my curtain calls,
You've brought me fame and fortune,
And everything that goes with it,
I thank you all. -
zona_rolnika napisał(a):
a jak po kliknięciu nie dodało msbn to gdzie to zgłosić ? miałam na 5 i mam na 5....
-
A może trzeba się wylogować i zalogować jeszcze raz tak jak z pkt które nie zaliczało
-
No i mamy skok o 13 pozycji w rankingu
Top2 badań PL & World (na uni x1x7), top6 badań PL (wszystkie prędkości) oraz top19 badań World (wszystkie prędkości)
Badania stanowią 88,17 % wartości konta -
-
9 * 18 poziom + 2 * 19 poziom, co razem daje równy 200 poziom laboratorii.
Niestety wzór na czas badań jest tak skonstruowany, że nawet przy takich laboratoriach, czas oczekiwania na następne poziomy moich badań to kilkanaście lub kilkadziesiąt tygodni
Zresztą na obrazku, który wrzuciłem widać, że nawet przy prędkości badań x14, czas 17 poziomu MSBN to prawie rok...
Top2 badań PL & World (na uni x1x7), top6 badań PL (wszystkie prędkości) oraz top19 badań World (wszystkie prędkości)
Badania stanowią 88,17 % wartości kontaPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez zefir ().
-
I am back napisał(a):
Przyjmie mnie jakis sojusz na Librze, na moment aby tylko zadanie wykonac?
-
I am back napisał(a):
Wczoraj pisalem, ze nie robie tych zadan a dzis z nudow zaczalem je ogarniac
Przyjmie mnie jakis sojusz na Librze, na moment aby tylko zadanie wykonac? imgur.com/aRD4fAi
tylko VICIA !!! -
zefir napisał(a):
Niestety wzór na czas badań jest tak skonstruowany, że nawet przy takich laboratoriach, czas oczekiwania na następne poziomy moich badań to kilkan
Dodatkowo można poczekać na 25 % eventu zdarzenie plus technokrata 25% i masz połowę szybciej.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Apofis ().
-
kermit napisał(a):
I am back napisał(a):
Przyjmie mnie jakis sojusz na Librze, na moment aby tylko zadanie wykonac?
-
Apofis napisał(a):
zefir napisał(a):
Niestety wzór na czas badań jest tak skonstruowany, że nawet przy takich laboratoriach, czas oczekiwania na następne poziomy moich badań to kilkan
Dodatkowo można poczekać na 25 % eventu zdarzenie plus technokrata 25% i masz połowę szybciej.
Przy takich poziomach i tak robisz za pomocą anty. te 25% + 25% nie robią różnicy już. -
Freon napisał(a):
A może trzeba się wylogować i zalogować jeszcze raz tak jak z pkt które nie zaliczało
I've taken my bows,
And my curtain calls,
I thank you all. -
zona_rolnika napisał(a):
Freon napisał(a):
-
Apofis napisał(a):
Dodatkowo można poczekać na 25 % eventu zdarzenie plus technokrata 25% i masz połowę szybciej.
Więc te 49 tygodni to jest już czas na badaniach x14, na labkach 200 poziomu, z tymi dwoma bonusami za technokratę i odkrywcę. Event na badania niewiele już zmieni. Niestety.
Na 3 najnowszych koloniach nie budowałem już kolejnych laboratoriów - nie miało to sensu, bo dawało skrócenie czasu o kilka dni w przypadku gdy np. na opancerzenie na 27 poziom muszę czekać półtora roku => images92.fotosik.pl/451/923f1bb49b5efaa2.png
Jeżeli jestem w stanie zgromadzić surkę na nowe badanie w 4-6 tygodni, to bez skracania czasu za antymaterię się niestety nie obejdzie.
Badania stanowią 88,17 % wartości konta -
Hahohe napisał(a):
zona_rolnika napisał(a):
Freon napisał(a):
I've taken my bows,
And my curtain calls,
I thank you all. -
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-