Event z nagrodami - dyskusja

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

• Biorac pod uwage, ze event bedzie cykliczny, a w nim dostepne zmiany klasy i paczki mozna byloby np. zachowac sobie klase jaka gramy(wybierajac ja uprzednio do ekwipunku), potem zgarnac zbieracza (jesli ktos nim nie jest), wybudowac na planetach pelzacze, wlaczyc dopalki i wymieninc paczki. Potem swobodnie wrocic do generala czy odkrywycy (tez wygranego i czekajacego w ekwipunku rzecz jasna). Pomysl dobry dla tych, ktorzy lubia dluzsze przygody z ogame i patrza na zyski dlugofalowo, nie dla takich krotkodystansowcow jak ja ;)
      Gracz : cześć , mam prośbe abys przestała skanowac moje gospodarstwo :) , z góry dzieki

Gracz : lub przestał ,
      sorki

Ostatnio nic bardziej mnie nie rozbawiło :D
    • Virus wrote:

Jeżeli zmiana klasy będzie pojawiać się cyklicznie to postawienie sobie pełzaczy, a potem powrót do swojej klasy (o ile rzecz jasna nie jest to klasa zbieracz) to jest to mistrzostwo.
      Przy samym starcie wersji 7.0 skumałem, że w zmianach klas jest największy potencjał. Też to zauważyłem. Gdyby tak odkładać itemy zmian, można by również synchronizować wiele elementów planu pod zmiany. Nie gram flotą i w skakaniu między odkrywcą a zbieraczem jest sporo atutów. To o czym piszesz ma (dla mnie) ogromny sens.
    • Nagrody odebrane - czekamy na kolejną edycję ; ) oby jak najprędzej.
      ...Z kubryku ruszył każdy z nas, wprost od cynowych mis, Kulawy bosman dzieli broń, na pokład każe iść,

Mocarna ręka chwyta nóż i dłoń zaciska się, Dziś marny, brygu, jest twój los - wzbudziłeś gniew...