Zaczął od moderatora forum, potem na GO, awans na SGO, a potem Administrator gry. Szybciej jestem w stanie sobie przypomnieć kim był niż kim jest
A tak serio, to nie ma znaczenia czy jesteś papieżem, czy Barackiem Obamą, czy też Bono albo Björk – niektórzy ludzie będą cię uwielbiać, a niektórzy nienawidzić. Możesz być kolesiem wałęsającym się po ulicach albo najsławniejszą osobą na świecie, to bez znaczenia. Niezgoda i opozycja są, niestety, częścią człowieczeństwa. Nie znam jeszcze artysty, który by nie zaznał jakiejś formy krytyki.
Jeśli wierzyć LinkedIN... Volunteer: Game Administrator OGame.pl Okres zatrudnienia sie 2005 – sty 2007
Czas zatrudnienia1 rok 6 mies.
- Community Announcements
- Bugreporting
- Coordination and performance of translation updates in the game
- Organising and managing a volunteer game team
"Razem z kolegami założyłem sojusz Imperium, później migracja do Eridanus... Jednak czułem, że sama gra mi nie wystarcza :D. Forum OGame.pl potrzebowało pomocy, moderator działu Pierwsza Pomoc, FAQ. Zgłoszenie na Operatora Gry, a potem to już z górki :), Super Operator gry i aktualnie Administrator (czyli drugi po Bogu )." Art
PS.
Adanio to kozak pamętajcie.
"Sztuka To Ludzkość" W 2020 roku, po 10 letniej przerwie od Ogame wróciłem do gry, wcześniej grałem około 5 bitych lat...
"Znak interpunkcyjny wielokropek [...] zawsze miał wielorakie interpretacje. Może służyć jako pauza, ale też implikować niepotrzebne rzeczy. Postawienie kropki jest jak dla mnie zbyt obcesowe. Wielokropek to coś jakby niedopowiedzenie, stawianie go w zdaniu może faktycznie stworzyć problem. Cecha ludzi po 40-roku życia, którzy niosą ze sobą pewien ciężar komunikacyjny w internecie"