Najlepszy gracz uniwersum 68 2020 - Ankieta
-
-
Nie wiem po co się spinacie w nic nie wartym konkursiku. Połowa głosów była tu oddanych dla beki.
Jak całkiem niedawno rzekł klasyk, ten od polskiej kuli ziemskiej- gratuluję udanej kampanii zbierania głosów kromak. Niech ta ranga Ci służy
P.S. Oszukaliście Johna...
Super Moderator Ruda:
Wulgaryzm -
John dla większości ty jesteś zwycięzcą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, osraj ten konkurs bo on nic nie wnosi i szkoda nerwów
-
-
Zbawiciel napisał(a):
Chyba nie kupna konta, skoro sam wypominasz to kromakowi. Godzin spędzonych w grze też raczej nie, pewnie klikasz 2 razy dziennie, skoro jeszcze niedawno pogardliwie wypowiadałeś się o osobach, dla których ta gra "to sens życia" (choć co innego mówi o tobie twoja aktywność na forum). Jak w takim razie utrzymujesz się w top15, skoro nie występujesz w ST (oprócz wtop), nie trwonisz czasu na grę, ani nie kupiłeś konta? Czyżbyś je ukradł?
Żeby nie było offtopu, to wynik makłowicza świadczy o randze tego plebiscytu i nie rozumiem po co się spinać. Wygrał Kromak, bo miał najwięcej znajomych na forum.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Rzezimieszek ().
-
Zwycięzcy gratulacje, a dla Administracji jedno pytanie - skoro wybierany był pseudo "Najlepszy gracz na u68" - to nie wartało by zrobić ankiety w grze, tak żeby każdy gracz u68 (który nie ma konta na forum, a zechce zagłosować) oddał swój głos?
Formuła, jaką przybrał ten konkurs to tak jak by w Turkmenistanie pytać kto jest najlepszym rolnikiem na Wyspach Owczych. Co nie zmienia faktu, że prawie każdy komentarz w tym temacie pokazywał pośrednio lub bezpośrednio jak bezsensowny był to konkurs i na jego wynik należy patrzeć z przymrużeniem oka.
Możemy wracać na nasz dogorywający plac broni -
Czyli wszystko tak jak pisalem wyzej
Gratulacje dla Rudej i calej Administracji OGame PL
Pozdrawiam
Ps
Przypominam , nie wiem ktory juz raz
Na unii 68 nie ma takiego gracza makłowicz"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM" -
Powiedzcie co może być fajnego w tym, że oszukujesz i robisz to świadomie ??
Wszyscy dookoła wiedzą że ST, które zrobiłeś jest kupione lub bardzo wątpliwe ???
Wstawiasz takie ST i Twoi koledzy je komentują jak by nigdy nic, a wiedzą o tym, że jest wątpliwe.
W tej pseudo grze wszystko zależy od tego jak kombinujesz. Jakie masz znajomości z administracją gry etc.
Także gratuluje jeszcze raz wygranej @Kromak . Każdy wie jak jest !!
in prinicipio erat Verbum, et Verbum erat apud Deum, et Deus erat VerbumPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Pancior ().
-
Post wrzuciła Ruda i pewnie ona liczyła głosy
Ruda tez głosowała na Kromaka
Mi sie wydaje że wiem co się stało i kto za Tym stoi
Wiecie kto jest jeszcze rudy ???
“Beware the quiet man...
For while others speak, he watched. And while others act, he plans.
And when they finally rest… he strikes.”
W jedności siła PN
-
priesten napisał(a):
in prinicipio erat Verbum, et Verbum erat apud Deum, et Deus erat Verbum -
priesten napisał(a):
WoW oddaj Dydka !
I wish you bluebirds in the spring ! I agree ...
"Van the Kamikadze"
"AŁ" [A4"P"-4 ''14] -
Dziekuje wszystkim za glosy.
Pozdrawiam PNKromak[P N]&CelestialGeneral[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Van[P N]vs.obserwator[BOSS]~1855466.62%
kruchy[P N]&Kromak[P N]&Selene[P N]&Mallory[P N]&Andre[P N]vs.Bociek(wojtekreal)[3 X]~2407655.4%
ancymon[P N]&Kromak[P N]&Andre[P N]&Hamer[P N]&Lzk kupie dex[PZWP]vs.Mili[3 X]~369787.52%
Selene[P N]&Andre[DoF]&Kromak[P N]vs.wilku[MISIE]~102650.3%
Mallory[DoF]&Warka[COMA]&fnk[P N]&Kromak[P N]vs.dziob[3 X]~98143.53% -
Widzę, że kasacja postów nie przynosi efektów.
W związku z tym że pojawiają się ciągle posty obrażające i prześmiewcze temat zostaje zamknięty.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-