Witajcie!
Dwa tygodnie temu stworzyliśmy dla Was możliwość wyboru najlepszego gracza uniwersum. Dwoiliście się i troiliście aby wybrać osobę, która w jakiś sposób zapisała się w kartach na danym uni. Oto kto według was zasługuje na to miano:
1. @grigor04.
Bardzo obszerna opinia:
Pokaż spoiler
Zacznę od tego że grigor jako gracz gra na galatei bez przerw prawie od samego początku uni na 1 i tym samym koncie. Kiedy o wielu świetnych graczach którzy tutaj grali historia zdążyła już zapomnieć, przez cały okres trwania uni stanowił aktywnego i oddanego uni gracza.
w tym czasie:
wykręcił w sumie 65 ST (+ wiem jeszcze o conajmniej kilku-kilkunastu które nie zostały wrzucone na forum a więc nie objęte statystyką)
na łącznie 2 268 745,51% w tym solo 616 983.74% i ACS 1 651 761,77%
(jeśli się nie mylę to jest top 2 lub 3 graczem pod względem ilości ST : w zależności od tego jakie kryteria przyjmujemy. Jeśli kryterium gry na 1 i tym samym koncie od początku to nawet top 1:
więcej mam tylko ja sam, ale na 2 różnych kontach oraz Lucky na tutaj nie jestem pewien - chyba 3 lub 4 + około 7-8 różnych nicków więc ciężko to dokładnie i wiarygodnie obliczyć
i grigor ma top 1 pod względem %)
z tego co wyliczyłem były w tym też 4 hat-tricki (>3 ST w 24h) fakt za tym jak aktywny to był gracz świadczy też to że łącznie 8x lądował w ST po złej stronie w ataku (w tym 4x strata całej lub praktycznie całej floty) + 3x jako obrońca (w tym 1x strata całej floty) ostatecznie wszystkie te razy odbudowywał się i zajmował pozycję 3 względem flot na kwiecień 2020. Potem dzięki aktualizacji wszyscy zaczęli latać na ekspedycje i w sumie normalne latanie się skończyło.
najlepsze starcia SOLO:
TOP2 SOLO (grigor04) Oddddddam [SZW-S] vs. NAWIEDZONY [FRIENDS] - 2053.09%
(grigor04) Oddddddam [SZW-S] vs. NAWIEDZONY [FRIENDS] - 2053.09% TOP2 SOLO
TOP 1 SOLO grigor04 [SWISTAKI] vs. Darkstarius [NFZ] ~ 54517.34%
grigor04 [SWISTAKI] vs. Darkstarius [NFZ] ~ 54517.34% TOP 1 SOLO
TOP 5 SOLO Grigor 04 [SWISTAKI] vs. Tuareg [WWD] ~ 26230.98%
Grigor 04 [SWISTAKI] vs. Tuareg [WWD] ~ 26230.98% TOP 5 SOLO
TOP 4 SOLO Grigor 04 [SWISTAKI] vs. Gracz [NFZ] ~ 100637.42%
Grigor 04 [SWISTAKI] vs. Gracz [NFZ] ~ 100637.42% TOP4 SOLO
TOP 1 SOLO Grigor 04 [SWISTAKI] vs. Incepcja [NFZ] ~ 111194.84%
TOP 1 SOLO Grigor 04 [SWISTAKI] vs. chill [NFZ] ~ 131522.05%
Grigor 04 [SWISTAKI] vs. chill [NFZ] ~ 131522.05% TOP 1 SOLO
TOP 3 SOLO Grigor 04 [SWISTAKI] vs. chillout [NFZ] ~ 43773.11%
Grigor 04 [SWISTAKI] vs. chillout [NFZ] ~ 43773.11% TOP 3 SOLO
a także w ACS:
TOP 4 ACS - Feniu [SZW-S] & grigor04 [SZW-S] & Director Melus [PSL] vs. wariatek [DOT] ~ 5618.04%
Feniu [SZW-S] & grigor04 [SZW-S] & Director Melus [PSL] vs. wariatek [DOT] ~ 5618.04% TOP 4 ACs!
TOP2 ACS banditt [Syndykat] & Akcelerator [SWISTAKI] & grigor04 [SWISTAKI] vs. Oddam_Kepasa ~ 32022.66%
Podobno TOP2 ACS banditt [Syndykat] & Akcelerator [SWISTAKI] & grigor04 [SWISTAKI] vs. Oddam_Kepasa ~ 32022.66%
TOP 1 ACS PuShMeUp [CannaTM] & grigor04 ODDAM [SWISTAKI] & Akcelerator [SWISTAKI] & dexToxic [K O] vs. ODDAMmm [NFZ] ~ 176330.09%
PuShMeUp
[CannaTM] & grigor04 ODDAM [SWISTAKI] & Akcelerator [SWISTAKI]
& dexToxic [K O] vs. ODDAMmm [NFZ] ~ 176330.09% Part1
TOP 3 ACS Akcelerator [SWISTAKI] & John Rambo [SWISTAKI] & ODDAM 04 [SWISTAKI] vs. Benencjusz [NFZ] ~ 107 507.55%
3 ACS: Akcelerator [SWISTAKI] & John Rambo [SWISTAKI] & ODDAM
04 [SWISTAKI] vs. Benencjusz [NFZ] ~ 107 507.55% "Świstaki NOCĄ odc.
2/2"
TOP 3 ACS Akcelerator [SWISTAKI] & Grigor 04 xODDAMx [SWISTAKI] & Hollus Grand Majster [CannaTM] vs. Kakarotto ~ 124838.02%
Akcelerator
[SWISTAKI] & Grigor 04 xODDAMx [SWISTAKI] & Hollus Grand
Majster [CannaTM] vs. Kakarotto ~ 124838.02% TOP 3 ACS + Akcelerator
[SWISTAKI] vs. Kakarotto ~ 1829.99%/
TOP 2 ACS grigor 04 [SWISTAKI] & Hollus Grande [CannaTM] & Stadholder Volcan [SWISTAKI] vs. Incepcja [NFZ] ~ 345476.68%
Grigor 04 [SWISTAKI] & Hollus Grande [CannaTM] & Stadholder Volcan [SWISTAKI] vs. Incepcja [NFZ] ~ 345476.68% TOP 2 ACS!
TOP 1 ACS PedroS [CannaTM] & Chariseczek [KoMi] & SCV [CannaTM] & Grigor 04 [SWISTAKI] vs. Tomek [NFZ]
1 ACS! PedroS [CannaTM] & Chariseczek [KoMi] & SCV [CannaTM]
& Grigor 04 [SWISTAKI] vs. Tomek [NFZ] ~ 601204,426%
TOP 3 ACS grigor 04 [SWISTAKI]
& Fox Oddam [CannaTM] & Zimny [CannaTM] & A Hollus Nie Odda
[CannaTM] & SCV [CannaTM] vs. Lusifer [NFZ] ~ 152202.68%
3 ACS: Grigor 04 [SWISTAKI] & Fox Oddam [CannaTM] & Zimny
[CannaTM] & A Hollus Nie Odda [CannaTM] & SCV [CannaTM] vs.
Lusifer [NFZ] ~ 152202.68%
_______________________________________________________________________________________________
W Seek & Destroy drużyna w której grigor był kapitanem (największa flota) zajęła 1 miejsce jeśli chodzi o ilość wykręconego %:
Łączny procent: 231543.08%
przy 185230.6% oraz 97641.55% drużyn przeciwnych.
W tym także został graczem nr 3 pod względem złomiarzy
Złomiarz:
1. Jabolcjusz [163598.39%]
2. Lucky gal [138489.66%]
3. xODDAMx (grigor04) [46095.48%]
źródło: board.pl.ogame.gameforge.com/i…-1-09-12-2019-09-01-2020/
_______________________________________________________________________________________________
niech o grigorze świadczą dokonania jakie ma, z czego wszystkie starcia są 100% czyste i zostały wypracowane grą oraz umiejętnościami i ogromnymi nakładami czasu. Z racji tego że grigora znam od bardzo dawna i jestem pod wrażeniem jego lotniczych dokonań pozwoliłem sobie spędzić chwilę czasu i przekopać dział ST z kalkulatorami w rękach. Nie wiem czy wszystko zostało przeze mnie zauważone, nie mniej nie powinno być tutaj większych błędów.
pozdrawiam
"Widze zglosil Akcel Grigora- tu bym sie zgodzil jezeli bylyby to wyboru na najwytrwalszego gracza danego uni, stanalby gdzies miedzy errorem a inckiem- masa odbudow i tu trzeba chylić czola bo to niewątpliwie zniechęca do dalszej gry, ale nie ktos kto nie uczy sie na bledach (wlasnych) i wtapia flote raz za razem nie zasluguje na miano najlepszego gracza danego uni- bardzo zle by to o tym uni swiadczylo. Jest wytrwaly, zawziety ale ta gra z dobra gra ma malo wspolnego mimo ze jak twierdzi "wynik idzie w swiat" tyle ze wynik w ogame w ktorym floty na topowe starcie buduje sie w tydzien i wykrecanie na tym %tów i to na BFSach jest na rowni z idlerami ktore farnah tak dzielnie ciora od miesiecy po naście h dziennie- co kto lubi i zaznaczam ze forum jest publiczne- kazdy ma prawo do wlasnego zdania"
"Tylko w jednym przypadku musze sie obronic - żaden mój Topowy ST nie był zrobiony na flocie postawionej z eksp. Także żadna flota która walnąłem nie powstała w tydzień. ;D BFs to tez lot, tez patrzenie czy ktoś siedzi, sprawdzanie akt. W przypadku walnięcia incka czy darkstara to jeszcze wliczam zarwana nockę. Czyli jakiś wklad trzeba mieć. Jest najmniej efektowna sprawą jeśli chodzi o RW, ale jest efektywny."
Zacznę od tego że grigor jako gracz gra na galatei bez przerw prawie od samego początku uni na 1 i tym samym koncie. Kiedy o wielu świetnych graczach którzy tutaj grali historia zdążyła już zapomnieć, przez cały okres trwania uni stanowił aktywnego i oddanego uni gracza.
w tym czasie:
wykręcił w sumie 65 ST (+ wiem jeszcze o conajmniej kilku-kilkunastu które nie zostały wrzucone na forum a więc nie objęte statystyką)
na łącznie 2 268 745,51% w tym solo 616 983.74% i ACS 1 651 761,77%
(jeśli się nie mylę to jest top 2 lub 3 graczem pod względem ilości ST : w zależności od tego jakie kryteria przyjmujemy. Jeśli kryterium gry na 1 i tym samym koncie od początku to nawet top 1:
więcej mam tylko ja sam, ale na 2 różnych kontach oraz Lucky na tutaj nie jestem pewien - chyba 3 lub 4 + około 7-8 różnych nicków więc ciężko to dokładnie i wiarygodnie obliczyć
i grigor ma top 1 pod względem %)z tego co wyliczyłem były w tym też 4 hat-tricki (>3 ST w 24h) fakt za tym jak aktywny to był gracz świadczy też to że łącznie 8x lądował w ST po złej stronie w ataku (w tym 4x strata całej lub praktycznie całej floty) + 3x jako obrońca (w tym 1x strata całej floty) ostatecznie wszystkie te razy odbudowywał się i zajmował pozycję 3 względem flot na kwiecień 2020. Potem dzięki aktualizacji wszyscy zaczęli latać na ekspedycje i w sumie normalne latanie się skończyło.
najlepsze starcia SOLO:
TOP2 SOLO (grigor04) Oddddddam [SZW-S] vs. NAWIEDZONY [FRIENDS] - 2053.09%
(grigor04) Oddddddam [SZW-S] vs. NAWIEDZONY [FRIENDS] - 2053.09% TOP2 SOLO
TOP 1 SOLO grigor04 [SWISTAKI] vs. Darkstarius [NFZ] ~ 54517.34%
grigor04 [SWISTAKI] vs. Darkstarius [NFZ] ~ 54517.34% TOP 1 SOLO
TOP 5 SOLO Grigor 04 [SWISTAKI] vs. Tuareg [WWD] ~ 26230.98%
Grigor 04 [SWISTAKI] vs. Tuareg [WWD] ~ 26230.98% TOP 5 SOLO
TOP 4 SOLO Grigor 04 [SWISTAKI] vs. Gracz [NFZ] ~ 100637.42%
Grigor 04 [SWISTAKI] vs. Gracz [NFZ] ~ 100637.42% TOP4 SOLO
TOP 1 SOLO Grigor 04 [SWISTAKI] vs. chill [NFZ] ~ 131522.05%
Grigor 04 [SWISTAKI] vs. chill [NFZ] ~ 131522.05% TOP 1 SOLO
TOP 3 SOLO Grigor 04 [SWISTAKI] vs. chillout [NFZ] ~ 43773.11%
Grigor 04 [SWISTAKI] vs. chillout [NFZ] ~ 43773.11% TOP 3 SOLO
a także w ACS:
TOP 4 ACS - Feniu [SZW-S] & grigor04 [SZW-S] & Director Melus [PSL] vs. wariatek [DOT] ~ 5618.04%
Feniu [SZW-S] & grigor04 [SZW-S] & Director Melus [PSL] vs. wariatek [DOT] ~ 5618.04% TOP 4 ACs!
TOP2 ACS banditt [Syndykat] & Akcelerator [SWISTAKI] & grigor04 [SWISTAKI] vs. Oddam_Kepasa ~ 32022.66%
Podobno TOP2 ACS banditt [Syndykat] & Akcelerator [SWISTAKI] & grigor04 [SWISTAKI] vs. Oddam_Kepasa ~ 32022.66%
TOP 1 ACS PuShMeUp [CannaTM] & grigor04 ODDAM [SWISTAKI] & Akcelerator [SWISTAKI] & dexToxic [K O] vs. ODDAMmm [NFZ] ~ 176330.09%
PuShMeUp
[CannaTM] & grigor04 ODDAM [SWISTAKI] & Akcelerator [SWISTAKI]
& dexToxic [K O] vs. ODDAMmm [NFZ] ~ 176330.09% Part1
TOP 3 ACS Akcelerator [SWISTAKI] & John Rambo [SWISTAKI] & ODDAM 04 [SWISTAKI] vs. Benencjusz [NFZ] ~ 107 507.55%
3 ACS: Akcelerator [SWISTAKI] & John Rambo [SWISTAKI] & ODDAM
04 [SWISTAKI] vs. Benencjusz [NFZ] ~ 107 507.55% "Świstaki NOCĄ odc.
2/2"
TOP 3 ACS Akcelerator [SWISTAKI] & Grigor 04 xODDAMx [SWISTAKI] & Hollus Grand Majster [CannaTM] vs. Kakarotto ~ 124838.02%
Akcelerator
[SWISTAKI] & Grigor 04 xODDAMx [SWISTAKI] & Hollus Grand
Majster [CannaTM] vs. Kakarotto ~ 124838.02% TOP 3 ACS + Akcelerator
[SWISTAKI] vs. Kakarotto ~ 1829.99%/
TOP 2 ACS grigor 04 [SWISTAKI] & Hollus Grande [CannaTM] & Stadholder Volcan [SWISTAKI] vs. Incepcja [NFZ] ~ 345476.68%
Grigor 04 [SWISTAKI] & Hollus Grande [CannaTM] & Stadholder Volcan [SWISTAKI] vs. Incepcja [NFZ] ~ 345476.68% TOP 2 ACS!
TOP 1 ACS PedroS [CannaTM] & Chariseczek [KoMi] & SCV [CannaTM] & Grigor 04 [SWISTAKI] vs. Tomek [NFZ]
1 ACS! PedroS [CannaTM] & Chariseczek [KoMi] & SCV [CannaTM]
& Grigor 04 [SWISTAKI] vs. Tomek [NFZ] ~ 601204,426%
TOP 3 ACS grigor 04 [SWISTAKI]
& Fox Oddam [CannaTM] & Zimny [CannaTM] & A Hollus Nie Odda
[CannaTM] & SCV [CannaTM] vs. Lusifer [NFZ] ~ 152202.68%
3 ACS: Grigor 04 [SWISTAKI] & Fox Oddam [CannaTM] & Zimny
[CannaTM] & A Hollus Nie Odda [CannaTM] & SCV [CannaTM] vs.
Lusifer [NFZ] ~ 152202.68%
W Seek & Destroy drużyna w której grigor był kapitanem (największa flota) zajęła 1 miejsce jeśli chodzi o ilość wykręconego %:
Łączny procent: 231543.08%
przy 185230.6% oraz 97641.55% drużyn przeciwnych.
W tym także został graczem nr 3 pod względem złomiarzy
Złomiarz:
1. Jabolcjusz [163598.39%]
2. Lucky gal [138489.66%]
3. xODDAMx (grigor04) [46095.48%]
źródło: board.pl.ogame.gameforge.com/i…-1-09-12-2019-09-01-2020/
niech o grigorze świadczą dokonania jakie ma, z czego wszystkie starcia są 100% czyste i zostały wypracowane grą oraz umiejętnościami i ogromnymi nakładami czasu. Z racji tego że grigora znam od bardzo dawna i jestem pod wrażeniem jego lotniczych dokonań pozwoliłem sobie spędzić chwilę czasu i przekopać dział ST z kalkulatorami w rękach. Nie wiem czy wszystko zostało przeze mnie zauważone, nie mniej nie powinno być tutaj większych błędów.
pozdrawiam
"Widze zglosil Akcel Grigora- tu bym sie zgodzil jezeli bylyby to wyboru na najwytrwalszego gracza danego uni, stanalby gdzies miedzy errorem a inckiem- masa odbudow i tu trzeba chylić czola bo to niewątpliwie zniechęca do dalszej gry, ale nie ktos kto nie uczy sie na bledach (wlasnych) i wtapia flote raz za razem nie zasluguje na miano najlepszego gracza danego uni- bardzo zle by to o tym uni swiadczylo. Jest wytrwaly, zawziety ale ta gra z dobra gra ma malo wspolnego mimo ze jak twierdzi "wynik idzie w swiat" tyle ze wynik w ogame w ktorym floty na topowe starcie buduje sie w tydzien i wykrecanie na tym %tów i to na BFSach jest na rowni z idlerami ktore farnah tak dzielnie ciora od miesiecy po naście h dziennie- co kto lubi i zaznaczam ze forum jest publiczne- kazdy ma prawo do wlasnego zdania"
"Tylko w jednym przypadku musze sie obronic - żaden mój Topowy ST nie był zrobiony na flocie postawionej z eksp. Także żadna flota która walnąłem nie powstała w tydzień. ;D BFs to tez lot, tez patrzenie czy ktoś siedzi, sprawdzanie akt. W przypadku walnięcia incka czy darkstara to jeszcze wliczam zarwana nockę. Czyli jakiś wklad trzeba mieć. Jest najmniej efektowna sprawą jeśli chodzi o RW, ale jest efektywny."
2. @Akcelerator
"Wytrwały , uparty i nieugięty. Przyjmuje porażkę na klatę i nie podaję się . Gra dalej pomimo upadków . Posiada dystans do siebie i do gry. Z nim tyle się bawiłem i dawało to frajdę ."
"dałbym też glos na Akcela bo ma najwięcej ST na całym uni i nie pisze tu o takich na 100% Pewnie gdyby nie "oddal" konta byłby w ścisłej czołówce naszego uni."
"Akcel- rowniez wytrwaly, dobrze sie pilnujacy, próbujący cos ugrac tak jak i SCV- klony, te same typy czyli stabilni gracze, dobrzy sojusznicy , ale ilosc ST nie swiadczy o "skillu". Obaj po razie mnie zaskoczyli i prawie spakowali kombinujac i nie omieszkałem tego od razu na priv im pochwalic"
"dałbym też glos na Akcela bo ma najwięcej ST na całym uni i nie pisze tu o takich na 100% Pewnie gdyby nie "oddal" konta byłby w ścisłej czołówce naszego uni."
"Akcel- rowniez wytrwaly, dobrze sie pilnujacy, próbujący cos ugrac tak jak i SCV- klony, te same typy czyli stabilni gracze, dobrzy sojusznicy , ale ilosc ST nie swiadczy o "skillu". Obaj po razie mnie zaskoczyli i prawie spakowali kombinujac i nie omieszkałem tego od razu na priv im pochwalic"
3. Lucky - @One Soldier Army
"nikt tak nie namieszał na uni i nikt tak nie rozkminiał gry jak on. Bez wątpienia najlepszy flociarz na Gali."
4. Lord_Puszer - @jabol1987
"Top2 z silnym parciem powrotu na top1. Jak się zaweźmie to też potrafi wykręcić fajną akcję."
"jego firmóweczke z klikaniem defa zna chyba każdy- do dzisiaj wywołuje uśmiech na twarzy, największy progres jaki na tym uni widzialem- od goscia ktory przenosil planety i niszczyl moony bo widzial w pkt militarnych duza liczbe kapujac sie po przenosinach ze to def do kogos kto sam klei akcje, poswieca 10kk zeby zgarnac w przyszlosci 50, ogarnia polowe FSow w sojuszu i wkleja swoj nieco krzywy zgryz jak ktos ma zly dzien- czlowiek o jednej twarzy do stu zastosowan- nalezy to docenic"
"zdecydowanie najwiekszy progres i to trzeba docenic- mozna byc ignorantem jak Ty i pisac o $$ ale jak widzisz nie pisalem tu o osiagnietym top bo to mozna kupic tylko o tym jakim byl graczem startujac a jakim jest teraz"
"jego firmóweczke z klikaniem defa zna chyba każdy- do dzisiaj wywołuje uśmiech na twarzy, największy progres jaki na tym uni widzialem- od goscia ktory przenosil planety i niszczyl moony bo widzial w pkt militarnych duza liczbe kapujac sie po przenosinach ze to def do kogos kto sam klei akcje, poswieca 10kk zeby zgarnac w przyszlosci 50, ogarnia polowe FSow w sojuszu i wkleja swoj nieco krzywy zgryz jak ktos ma zly dzien- czlowiek o jednej twarzy do stu zastosowan- nalezy to docenic"
"zdecydowanie najwiekszy progres i to trzeba docenic- mozna byc ignorantem jak Ty i pisac o $$ ale jak widzisz nie pisalem tu o osiagnietym top bo to mozna kupic tylko o tym jakim byl graczem startujac a jakim jest teraz"
5. Abbadon - @Dominator 2
"Jak go nie zgłoszę to mnie zezłomuje
Doszedł dość niedawno ale zdążył wykręcić kupę fajnych st na opustoszałym uni."
"Abiego lubie ale nie zrobil tu nic patrzac obiektywnie- naklepal troche st, ale nie zasługuje na miano najlepszego w tym momencie mimo ze jest z pewnoscia w czolowce- nie mial jak sie wykazac, wiec nic nie pokazal, przyszedl jak uni bylo skonczone."
Doszedł dość niedawno ale zdążył wykręcić kupę fajnych st na opustoszałym uni.""Abiego lubie ale nie zrobil tu nic patrzac obiektywnie- naklepal troche st, ale nie zasługuje na miano najlepszego w tym momencie mimo ze jest z pewnoscia w czolowce- nie mial jak sie wykazac, wiec nic nie pokazal, przyszedl jak uni bylo skonczone."
6. Tomek - @Aniolek
"praktycznie od zera do top1 dublując punktami top2. Bez jego pomocy pewnie wielu z nas by już nie było"
7. Kraken @KRAKEN WTB
"z nikim nie rozumialem sie tak "bez słów" podczas akcji, nie tlumaczysz jak jaskiniowcowi gdzie na ktora tylko wysylasz zaproszenie do acs i wiesz ze lot bez stresu"
"co do krakena to nie ważne ile gra/grał, nie wybieramy długodystansowca tylko doceniamy "skill" zawodnika"
"co do krakena to nie ważne ile gra/grał, nie wybieramy długodystansowca tylko doceniamy "skill" zawodnika"
9.Chill - @chill
"do dzisiaj nikt nie wie kiedy siedzi jak nie ma go w buddy, gosc ktorego nie da sie obserwowac- chyba ze ktos lubi tracic czas bo obserwacja nic nie mowi (znam z autopsji
) na palcach jednej reki i to takiej po amputacji kilku paluchów mozna policzyc graczy chcacych zrobic cos poza trafieniem BFSa z masa sury. Podejscie jak za starych czasow- nie pompa a zabawa"
) na palcach jednej reki i to takiej po amputacji kilku paluchów mozna policzyc graczy chcacych zrobic cos poza trafieniem BFSa z masa sury. Podejscie jak za starych czasow- nie pompa a zabawa" W związku z tym, że zwycięzca może być tylko jeden uruchamiamy ankietę, która potrwa do 22 listopada 2020. W tym czasie macie możliwość oddania głosu na swojego faworyta! W czasie trwania ankiety w każdej chwili możecie zmienić swój typ. Jednak przestrzegamy że jakakolwiek próba manipulacji wynikiem będzie surowo karana a takie głosy anulowane! Podsumowując:
- Można oddać tylko 1 głos
- Głos można dowolnie zmieniać podczas trwania ankiety
- Wszelkie próby oszustwa w ankiecie skutkować będą anulowaniem takiego głosu
- Ankieta trwa do 22/11/2020 20:00
- Aby głosowanie było ważne w ankiecie musi zagłosować co najmniej 20 osób

Po zakończonej ankiecie gracz, który zdobędzie największą ilość głosów otrzyma rangę tekstową : Najlepszy Gracz [nazwa uni] 2020.
Jestem i mnie nie ma ^^