Ciekawi ile kasy zostało wpakowane w durną grę żeby przez chwile być w top np 10. Przecież to tylko gra a top1 ma 75k pkt
pytam z czystej ciekawości ile to kosztowało
pytam z czystej ciekawości ile to kosztowało
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
nowaczek1986 napisał(a):
ja miło wspominam czasy jak nie było żadnej antmaterii... ostatnio wróciłem do gry ale to co się wyprawia to jest nieporozumienie... grube tysiące pakowane w antymaterie... skupowanie kont...
Ciężko mi to obliczyć ale myśle ze topka po kilka tys władowała na ten moment ?
cokolwiek napisał(a):
Mniej niż myślisz. Serio. Podobno ledwo kilkaset pln. Wystarczy podpakować mocno na początku - a potem z samych expów co 2h zyskujesz więcej, niż warte jest konto top20 ... niestety, taki urok pierwszych trzech dni.nowaczek1986 napisał(a):
ja miło wspominam czasy jak nie było żadnej antmaterii... ostatnio wróciłem do gry ale to co się wyprawia to jest nieporozumienie... grube tysiące pakowane w antymaterie... skupowanie kont...
el bosso siklent napisał(a):
jak zwykle @cokolwiekdex teoretyk pisze bzdury. ponoc jestes bystrzakiem to odrob matematyke.1. ile top1 i tam top2 czy 3 ma zniszczonych?podpowiem 5.596.763to teraz tak z ekspedycji powiadasz wyciagnal 135 baniek?:Dcokolwiek napisał(a):
Mniej niż myślisz. Serio. Podobno ledwo kilkaset pln. Wystarczy podpakować mocno na początku - a potem z samych expów co 2h zyskujesz więcej, niż warte jest konto top20 ... niestety, taki urok pierwszych trzech dni.nowaczek1986 napisał(a):
pomoge CI z matematyka 20% z liczby 5.596.763 to ile jest?
a) niewiem
b) milion piecset 100 dziewiecset
c) napewno nie 143.086.738 czyli tyle ile obecnie ma ten typo.
a teraz policz sobie jaki jest koszt anty uzyskania takiej ilosci surowca , np na topowym koncie ciosa bo to chyba top eko jest. albo na eko porownywalnym do jego.
w mojej opini sa to albo konta gfu , albo konta jakis klonowaczy sury .
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez el bosso siklent ().
cokolwiek napisał(a):
@Czarny Pan Kolejny, co nie widzi różnicy między 6.11 a 19.11. Podpowiem, że top1 wtedy miał mniej niż 1kk pktów. Ale dla was to różnicy nie robi, czy uni ma 1 dzien, czy kilka lat - przecież to jest to samo
I cóż, więcej nie mam zamiaru komentować - to i tak dwa posty napisałem, a miałem nie pisać nic. Ale luz - mam nadzieję, że oba polecą do kosza, jak mod @Ruda wpadnie - i usunie głupoty
Zlomek_Mistrz napisał(a):
Pomijajac wasze kłótnie, wyzwiska itp itd można jedynie stwierdzić że tamten gość zapewne ma hajsu w brud i już nie ma co z nim robić , że wydaje tyle na anty. I czy wydal 300 zl czy 30 tys zl. jakie to ma znaczenie? Jego kasa jego wydatki. Pewne jest tylko to, że większość z graczy miala by lepszy pomysl na wydanie tej kasy w realu.
cokolwiek napisał(a):
Nie mam pojęcia nawet kto to, które uni i jakis to sojusz - więc proszę mnie nie mieszkać w jakieś wasze czekania Szczególnie, że obecnie nie mam konta w ogame - nawet takiego z 0 pktów. Więc ciężko aby jakieś moje konto w grze zostało zbanowane - wręcz uznałbym to za niewykonalne.el bosso siklent napisał(a):
@cokolwiek - czekamy na reszte twoich burych ziomkow z tego soja
bobro napisał(a):
Czy można to jakoś inaczej wytłumaczyć niż miliardami władowanej antymaterii?
BlackLatteCoffee napisał(a):
Gościu już na banie
ale top 2 urósł do 500mln
Freon napisał(a):
Tak się napinacie jakby to Wasze ciężko zarobione pieniądze ktoś wydawał .
I am back napisał(a):
Ale naiwni jestescie. Jak na ekspach napuchly konta to spoko a kto nie skorzystal na tym ten frajer i do GF nikt sie nie czepia. Ale jak ktos pakuje hajs w konto to juz placz bo GF na to pozwala
One Soldier Army napisał(a):
idź stąd bo śmierdzi kretynem.I am back napisał(a):
Ale naiwni jestescie. Jak na ekspach napuchly konta to spoko a kto nie skorzystal na tym ten frajer i do GF nikt sie nie czepia. Ale jak ktos pakuje hajs w konto to juz placz bo GF na to pozwala
Na ekspach kazdy mogl to zrobic i rósł liniowo, proporcjonalnie do floty ZA DARMO, tutaj jak nie wpakujesz odpowiedniej sumki to mozesz pomarzyć- a to spora różnica.
Ekspy do zysków wymagaly/ wymagają posiadania floty a tu wymagane jest konto na paypalu. Kto nie widzi różnicy niech idzie spróbować zabłysnąć w "kto nabije 2 posty pod rząd ten wygrywa" a nie pierdzieli głupoty pokoju tego trolla wyżej