One Soldier Army napisał(a):
truck ty rozumiesz slowo pisane? Zaczynam rozumieć libre i to co z toba przechodzi... Nie pisze do dziecka tylko do ograniczonego doroslego w takim razie... Obrażam Cie bo próbujesz zabłysnąć oczywista oczywistością tzn "nie podoba sie to wypad grać w cos innego" ale forum i dział dyskusji służy wlasnie do dyskusji
Napisalem- nie interesuje mnie jego kasa a ty dalej o tym ze niby boli mnie to że gość wydaje... Gdzie go oceniłem? Nie bede dalej dyskutował jeżeli nie rozumiesz to przeczytaj jeszcze z 5x
Ciekawe jest to co pisze memento natomiast bo mialem topowe konta na kilku uni za czasów ekspow i NIC nie topilem za anty- inni topili nie wykluczam ale tu wlasnie o tym pisze- mam wybór czy chce topic powoli w ok 12h i rozbudowywac nanity czy wolę zapłacić 50zl i nie miec problemu z rozwożeniem sury- MIALEM WYBÓR CZY CHCE GRAC Z KASA CZY BEZ A TERAZ GO NIE MAM, wiadomo ze gra z kasą byla prostsza- ale nie bylo niemożliwym byc w top bez nakładów finansowych (nie mowie o pierwszym tygodniu rzecz jasna). Oczywiście nie jestem przeciwnikiem anty, ale chce miec jako gracz możliwość bycia top1 bo tylko po to gram w ta gre- żeby wygrać, a teraz to jest niemalże niemożliwe i dlatego ludzie płaczą, stękają i zgrzytają zębami, uprzedzając- mam kompleksy i wyżywam sie w grze, tylko top1 gwarantuje mi wzwód ale mama nie chce dawac na anty dlatego gram bez. Raczej Panowie nie rozumieją różnicy w tym co bylo a tym co jest wiec z mojej strony bez odbioru.
- Użytkownik od 8 Sie 2007 - data mojej rejestracji na forum. a w grę zacząłem grać od 2006r.
Wiem jak kiedyś wyglądała gra, przez wiele lat obserwowałem i rozmawiałem z osobami z TOPu na paru cyferkowych uniach grałem w TOPie.
Expy i rynek według mnie dobiły ogame.
Na literkowych uniach, kiedyś z nudów założyłem konto na Kalyke jeszcze przed wprowadzeniem expow,rynku,klas. Rozsądnie grałem eko i tak samo byłem w topie. teraz wiele nie potrzebowałeś, żeby być w topce, bo i brakuje dobrych, mądrych graczy - większość to banda zakompleksionych buraków, co za kilka pkt wystawiali kumpli, czy cały sojusz, czy przez VPNy miały po kilkanaście kont.
Każdy mądrzejszy już porzucił tą grę, nie mam pojęcia jak jest na Quasar, ale zapewne obecnie większość topowych starć to wałki za grube kilka stówek i o tym większość serwera wie - a GO czy SGO z tym nic nie robi.
Flociarz za 300 pln kupi mizerną flotę do złomu na możę kilka kkk sury.
Ekonom co ma, powiedzmy 500kk mety dziennie, obecnie za 300pln kupi 17,5kkk mety. ( bez żadnych promocji ) łącząc +xx% wiecej anty + event na cashback wydanej anty robi się tego ponad 1/3 więcej (zapewne, nie liczyłem tak przypuszczam).
Według mnie, flociarzom obecnie nie opłaca się kupować flot pod złomy. Lepiej dogadać się z ekonomem.
A ekonomy mogą się śmiać z kupionych starć w dziale ST.