Widzisz Antharas niektórzy poprostu tego nie pojmują, zaraz będą głosy że sam tą rozmowę skleilem, takie to już nasze uni jest specyficzne
GameOver [3 X] vs. Papuga [KOMORNIC] ~ 1949522.99% TOP 1 OGAME.PL
-
-
@wilku żeby skleić taką rozmowe to wystarczy hmmm z 30 sekund. Żaden problem. Zaraz wkleje rozmowe Twoją z Papugą, że sprzedał Tobie to RW
Wiesz jak to się robi?? Myślę, że wiesz bo nie grasz w ogame od wczoraj.
Sęk w tym kto w to uwierzy?? Pewnie część graczy uwierzy cześć nie....
Ja wierze w czestość tego RW... Choć gruby to handlowiec czyli kupuje taniej sprzedaje drożej i z tego żyje...in prinicipio erat Verbum, et Verbum erat apud Deum, et Deus erat Verbum -
To dla świętego spokoju Uniwersum ja pogratuluje Gratulacje Wilku trafiles mnie na między kliku BAN za vpn moj 2 rekord zycia w ogame xD
Sojusz przepraszam
Wszystkie kury za slowo kury tez przepraszam
Chciales pozdrowic Wisiora Kajaka i Heteboxa lub jak to sie pisze
A flota trzeba umiec grac bo jak.stoi to zlomuja ide w Eko ;D
Ps
Starcie kupione za liter wodki i 2 orężady -
-
KKS napisał(a):
Chciales pozdrowic Wisiora Kajaka i Heteboxa lub jak to sie pisze
Ps
Starcie kupione za liter wodki i 2 orężady
Nie mogę się powstrzymać -- ale dlaczego ktoś pozdrawia Kajaka wisiora ? Zboczeńcy, takie rzeczy na forum
ps2. Chciałbym się przyznać bo takie plotki chodzą też odnośnie mojego starcia - też było sprzedane.WoW oddaj Dydka !
I wish you bluebirds in the spring ! I agree ...
"Van the Kamikadze"
"AŁ" [A4"P"-4 ''14] -
No Wilku miło zobaczyć że starzy sojusznicy wciąż latają na odległych wszechświatach. Gratki wielkie.
I Twoim najlepszym Eco będą sąsiedziKsięga Mroku roz.XII
Od:Vekk - tak szczerze to wole lucyfera w układzie niż ciebie w jednej gali...tak jakoś spokojniej śpię -
Szkoda ze tyle bylem na urlopie bo tez bym cos moze podebral xdd
piekny % gratuluje -
ST mega, pewnie długo będzie nie do przebicia, jak spojrzałem pierwszy raz to wydawało mi się, że zostały w ostatniej rundzie 4 pancki
Ale jednak GSy zrobiły robotę -
Wilku bardzo ładnie,Papuga odbudowy
-
łał gz
szkoda ze nie 2kkkkk -
Gratulacje ładny % wilku obrońca miał sporo lm zysk jest stracie na mega plus.
-
Wilku.
Też nie będę wylewny. Nie ma co się rozpisywać. Wszystko widać w raporciePiszę do Ciebie powoli...bo nie wiem czy biegle czytasz -
-
Procent ogromny mimo że niecała flota w natarciu, więc mimo iż ludzie piszą że % długo nie do pobicia wierze że zobaczę całą flote w ataku i % będzie jeszcze lepszy.
Ale już jest czym sie szczycić. Mimo że nie wszystko się udało to i tak zysk piękny.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0