Hehe, dla mnie wątpliwości się rozwiały. Głupkowata tajemniczość Supermegów i cała farsa z nickami. Jedynym racjonalnym wyjaśnieniem, że ktoś kto siadł na konto Sikora i w kilka godzin wiedział gdzie szukać floty Demigoda to że to ty @Valhalla. Dziś upewniło mnie to jak zobaczyłem flotę na pewniaka na bfsie i surke przetopioną za anty przez nockę. Utarte przyzwyczajenia. Ogólnie fajne zagranie. Nie wieje nudą. Takie szachy jak to mówiłeś. Witam z powrotem, miłej zabawy !
Northwood [SUPERMEG] vs. Demigod ~ 68926.28%
-
-
i odrazu 2 konta w pakiecie yummy !
The greatest loss is what dies inside us while we're still alive -
Leman napisał(a):
Hehe, dla mnie wątpliwości się rozwiały. Głupkowata tajemniczość Supermegów i cała farsa z nickami. Jedynym racjonalnym wyjaśnieniem, że ktoś kto siadł na konto Sikora i w kilka godzin wiedział gdzie szukać floty Demigoda to że to ty @Valhalla. Dziś upewniło mnie to jak zobaczyłem flotę na pewniaka na bfsie i surke przetopioną za anty przez nockę. Utarte przyzwyczajenia. Ogólnie fajne zagranie. Nie wieje nudą. Takie szachy jak to mówiłeś. Witam z powrotem, miłej zabawy !
-
-
@Valhalla - jak wróciłeś to nie zapomnij bota sobie zarzucić od razu na konto... żal i brak słów, gość banowany nie raz wraca w pełni chwały - zero pokory czy honoru. A co do SUPERMEGÓW to nawet tak anonimowo (bo żadnego nie znam) darzyłem ich sympatią bo opozycja, bo próba przerwania hegemonii Widelców... zawsze chyba się staje tak po ludzku po stronie słabszego... Ale tym zagraniem i przyjęciem takiego playera to sorry... nie mam pytań.U30 - Top40 OFF, U60 - Top300 OFF, Xalynth - Top200 OFF, Quaoar - Top200 OFF, Mensa - Top20 ON
-
ja to bym sie wstydzil przyznawac nawet ze to ja... xD Zmienilbym nicka i cicho siedzial Ale Ty to Ty zero honoru i dwulicowosc. Raz napierdzielasz na supermegow a za chwile jak kupujesz konto od Sikora to juz spoko ziomy bo beda Cie puszowac? Ja to mam nierowno pod sufitem ale w tym pozytywnym znaczeniu chyba?? a Tobie troche oglady moze? I coz kolejnego banana Pozdro
@tomex21 @gotYaaa całe szczęście już przywykłem do tego, że część ludzi będzie mnie obrzucać błotem. Pytanie tylko czy skrycie się pod nowym nickiem i złomowanie jest w czymkolwiek lepsze od pokazania, że ja tu jestem. Co więcej każdy z was uważa się za wielokrotnie lepszego, ale każdy też popełnia błędy w tym co robi. Na tym uni działy się różne mniej i bardziej kontrowersyjne rzeczy. Ja nadal uważam, że do tych najbardziej kontrowersyjnych mi daleko. A jak chodzi o dwulicowość @gotYaaa to zdecydowanie Twoje ulubione słowo i Twoja specjalnośćMess with the best, die like the rest.
-
Valhalla napisał(a):
@tomex21 @gotYaaa całe szczęście już przywykłem do tego, że część ludzi będzie mnie obrzucać błotem. Pytanie tylko czy skrycie się pod nowym nickiem i złomowanie jest w czymkolwiek lepsze od pokazania, że ja tu jestem. Co więcej każdy z was uważa się za wielokrotnie lepszego, ale każdy też popełnia błędy w tym co robi. Na tym uni działy się różne mniej i bardziej kontrowersyjne rzeczy. Ja nadal uważam, że do tych najbardziej kontrowersyjnych mi daleko. A jak chodzi o dwulicowość @gotYaaa to zdecydowanie Twoje ulubione słowo i Twoja specjalność
U30 - Top40 OFF, U60 - Top300 OFF, Xalynth - Top200 OFF, Quaoar - Top200 OFF, Mensa - Top20 ON -
Valhalla napisał(a):
@tomex21 @gotYaaa całe szczęście już przywykłem do tego, że część ludzi będzie mnie obrzucać błotem. Pytanie tylko czy skrycie się pod nowym nickiem i złomowanie jest w czymkolwiek lepsze od pokazania, że ja tu jestem. Co więcej każdy z was uważa się za wielokrotnie lepszego, ale każdy też popełnia błędy w tym co robi. Na tym uni działy się różne mniej i bardziej kontrowersyjne rzeczy. Ja nadal uważam, że do tych najbardziej kontrowersyjnych mi daleko. A jak chodzi o dwulicowość @gotYaaa to zdecydowanie Twoje ulubione słowo i Twoja specjalność
tomex21 napisał(a):
Valhalla napisał(a):
Mess with the best, die like the rest. -
No to co? Czekamy na kolejny mega stek
Jeszcze wczoraj konto było do kupienia na allegro z tego co widziałem. Dzisiaj nawet sobie nie zadałeś trudu nicka zmienić, ciekawe jaką teraz historyjkę usłyszymy? Lot przez 7 gal? Oby Cię zbanowali jak najszybciej...
U30 - Top40 OFF, U60 - Top300 OFF, Xalynth - Top200 OFF, Quaoar - Top200 OFF, Mensa - Top20 ON -
Temat przeczyszczony i ten większy offtop wylądował w koszu.
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
-
-
Wstrzymywałem się z komentarzami do ostatnich starć na forum, i tak jakoś trochę podchodziłem z dystansem...
Ale jak usłyszałem wieści to muszę to jakoś skomentować - chyba niewiele brakowało a można by było powiedzieć, że Superłamagi się same unicestwiły na tej Mensie -
Temat ponownie przeczyszczony. Jeśli ktoś ma pytania co do moderacji, to zapraszam na pw lub można napisać ticket poprzez system support wybierając "forum".
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość