Fake_Taxi_u_ Turka napisał(a):
@Art Na zibalu blokada ataków jest jeszcze przez ponad 2 dni i 13 godzin. Piszecie, że od 5 do 10 rano. Mam rozumieć, że wszystko jest u nas ok?
BLOKADA AKTAKÓW ????? uni taurus ?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Przepraszam, głupi JA
-
Mam pytanie czy możecie się logować już bez przeszkód na kompach?? Bo ja od 10 wogole, na żadnej przeglądarce
-
U mnie logowanie na Operze działa bez zarzutu. Na początku trochę lagowało przy wpuszczeniu do lobby.
-
Art napisał(a):
Czyli zaczynamy biczowanie
Otóż nie, publikacja informacji nie stanowi dla mnie problemu. Jakbyś nie zauważył, zamieszczam informacje w dziale ogłoszeń. Tutaj nie zostało to dopilnowane z przyczyn losowych i nie ma co się na ten temat rozwodzić ani wieszać na pręgierzu z tego powodu. Ale domyślam się, że co niektórym dałoby to niezłą satysfakcję
KRAKEN WTB napisał(a):
Więc jeżeli lubisz ta grę , to graj na angielskim lub spróbuj a nie wrócisz na PL
PS. Feature request, aby taka informacja była publikowana w grze, bo forum też nie każdy odwiedza, czeka na realizację od miesięcy
Dlatego ja nie pokazuje i piszę tego co robocie źle.
Zaraz pod tobą są dwie kobiety z poczuciem wyższości i brakiem własnej wartości a jeden SGO ma problemy dyssocjalne .
Dlatego ja proponuję by każdy spróbował nawet ty gry na zagranicznych uni.
Zgłoś problem lub odwołanie i zobaczysz
1) podejście nie do porównania z naszymi betonami
2) czas reakcji piszesz na supporcie jak na czacie
3) sposób odpowiedzi
4) poczucie wsparcie a nie chamstwo przykryte wymyślonymi sloganami
Sam zobaczysz jaka jest różnicaPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez KRAKEN WTB ().
-
gyazo.com/a7b6a24ec81ca12125bad243863bd3b1
smiech na sali normalnie beka
info jest ale okolo godziny temu zamieszczone pieknieszkoda ze po blokadzie dopiero
gyazo.com/c29f9d6f4a52e7ed3cc2f38d4ef4eb37
ale to mozna na czas wrzucic tfu banda k...... -
Art napisał(a):
o dopilnowane z przyczyn losowych i nie ma co się na ten temat rozwodzić
gdyby te kolonizuj wracało o 8 a nie o 12
to co wtedy ?
oddacie za przepaloną anty ? na przenosiny ? , skracanie telepa itd
za gąski które spadły ?
za zarwaną noc ?
Dziecinada a nie team -
Art napisał(a):
Mleko się rozlało i ogłoszenia u nas zabrakło. Jeżeli czyjeś konto zostało poszkodowane z powodu tej przerwy, prosimy o kontakt na Support.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0