Dziwi mnie Webber, że taki stary wyjadacz jak Ty, dał się nabrać w kwestii uczciwości tego starcia. Nie mniej jednak rozumiem, że komentujesz ''finezję'' lotu tylko i wyłącznie, nie wnikając ani w to, jakimi graczami są agresorzy, ani w to jaki smród wisi nad tą akcją.Tylko o jakiej finezji mowa, jak wszystko było dograne i dogadane a już wiem, pokaz finezji to był taki, kupić konto kamyka i dać je zezłomować głównemu oponentowi, to dopiero finezja ale żeby nie było graty gry aktorskiej i %
#62 | Top1 ACS | [inus]: Poper & yoda & Yagodzianek & PrzechodzeNaEko vs. Old Sykstus [uot] ~ 435 069%
-
-
-
zaglądam co jakiś czas tu z ciekawości zobaczyć jak wam idzie i szczerze jestem pod wrażeniem
mega %%, super zgranie i ciekawy wstęp do samego starcia
pozdro -
Bartuś pozamiatałeś .Teraz wszystkie sprzątaczki z Drezdenka zawstydzone podają się do dymisji
-
hahha widze ze tutaj tez sobie wyrobiłeś odpowiednią opinie xD
Uważaj na bota co by Ci planety nie skasował z moonem i flotą xD
Obrońcy pakiecik żeby jodełka miał na kolejny pusz -
W związku z banem gracza yoda i obrońcy wnioskuję o zmianę nazwę tematu na top 1 push a nie acs....
-
szturman napisał(a):
W związku z banem gracza yoda i obrońcy wnioskuję o zmianę nazwę tematu na top 1 push a nie acs....
-
Marrcuss napisał(a):
szturman napisał(a):
-
szturman napisał(a):
Co do zasady - starcie z banem nie może być w topce uni - więc jeżeli zostało dodane (to oraz #64, czy także inne) - to piszcie do osoby prowadzącej topkę flot o zmiany.
Toms150 napisał(a):
Poczekajmy na resztę banów za to starcie, bo z tego co mi się wydaje było więcej agresorów.
Ale ale - są dwie opcje:
a) inni atakujący byli niżej w rankingu przed bitwą - wtedy bana nie ma (za push)
b) ban poszedł za kupno doku - a nie za główną bitwę - wtedy starcie legalne (taaa).
Do roztrzygnięcia potrzebna jest wiedza za co poszedł ban (ew. opcja a) do sprawdzenia w statystykach - bo z tego co kojarzę to jest to możliwe.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez cokolwiek ().
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0