Czyli co? Dwie osoby założą sobie temat na forum, na które mało kto zaglada i leci ankieta w grze? Powaznie? Zdanie graczy jest az tak wazne? Szkoda, ze przy 7.0. nikt o nic nie pytał. Chcecie pz 80% to macie ok, a jak to wpłynie na grę to się zaś zobaczy lub sie nie zobaczy, who cares.
Pole zniszczeń > 40 %
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Od święta to się wypowiem na forum.
60%
Czy to naprawi uni?
- nie, ale poprawi.
Teraz latanie po prostu prawie nie ma sensu. Polecę sobie na ewentualne 2kkk zysku? Z częstotliwością trafionych ST z 10%? Szkoda zachodu i czasu.
Znalazłem jakieś GSy, czy zabawki pochowane w zasiekach, albo podobnie? Zrobię 50k% i wyjdzie mi 2-3kkk po odbudowie, czasami z moonkilem. Lipa.
60% to zmiana o połowę PZ.
To nie ma najmniejszego wpływu na górników. Jak już to tylko na plus. Bo zbudują więcej LM do sprzedania po MAX. A na tapecie będą nie śmieszne satelity, ale floty odkrywców.
Po satkach lata kilku narwańców tylko, zmiana PZ nic tu nie zmieni, kto latał to będzie latał, kto nie latał to dalej nie będzie. A czy zysk jest 100kk czy 300kk to bez znaczenia.
Już widzę jak będę palił TP i pilnował lotu dla satelit Flota jak już ma się czas ma polować na coś solidnego.
I tutaj dla wszystkich, którzy się paprają liczeniem.
Najlepszym celem, zyskiem itd są teraz FLOTY ODKRYWCÓW eh... kilkadziesiąt mld zysku jak trafisz taki worek mięsa armatniego. I to na minimalnych stratach
Niezmiennie i tak problemami są:
- nieograniczone zyski odkrywcy z PZ, a piszę to jako odkrywca, które wymagają solidnego znerfienia.
- pushe flot między kontami poniżej jakichkolwiek kosztów (ostatni przykład skupu floty przez Gieroja ze swojej pushówki, a także konta zaopatrujące się we flotę po min).
Ta zmiana ma same plusy, ani jednego minusa. To nie podlega dyskusji.
I mam nadzieję, że to może być pierwszy akt skrócenia odkrywcy, nawet jeśli pośredni.
ps. cały czas zastanawia mnie kto wymyślił aby odkrywcą tak zaburzyć zależność: im więcej czasu masz na zabawe tym większe profity możesz wyciągnać. Generałowie mają przekichane, czasu poświęcać muszą wielokrotnie więcej, dla profitów wielokrotnie niższych... -
Temat przeczyszczony. Proszę nie odbiegać od tematu.
Zasady Gry | Kontakt z Operatorami Gry|Discord Ogame.pl
moją ogejmową encyklopedią jest ciap! -
Mam taką prośbę. Mimo granka na swoich kontach, tego co tam się dzieje, co kto chce osiągać w grze, dobrze jest pamiętać, że w dyskusjach na forum jest tylko jedna granica, której przekraczanie kończy się przykrymi sytuacjami. Można tam sobie rzucać mięsem, nie lubić się, ale szanować jakoś minimalnie trzeba. Wrzucanie pw, czy innych screenów - mimo offtopów - czemu ma to służyć? Gra grą, wyzwiska wyzwiskami.
Nieraz się zdarza, że te same osoby, które pisały dawniej "ej, spokojnie - to tylko gra", same potem tracą nad sobą kontrolę. -
Kiedy wyniki ankiety ?
Głosowałem za! na! ... pik pik tid tid dla Fanu!.
A co! -
Jak będzie 30% głosów na 60%pz i 30% na 70%pz to 40% pz wygra?
-
edes napisał(a):
Jak będzie 30% głosów na 60%pz i 30% na 70%pz to 40% pz wygra?
-
pewnie Ciapek ze swoimi multi będzie mieć 80% głosów na zostawienie pz 30% xD powodzenia
-
Bunny napisał(a):
pewnie Ciapek ze swoimi multi będzie mieć 80% głosów na zostawienie pz 30% powodzenia
nie dość ,że nie zwiększą to jeszcze zmniejszą HURRA:)
ale jak większość wybierze 60% to cóż trudno ,pogodzimy się z tym
Pozdrawiam ja:) -
Witajcie
opcja 40% PZ wygrała zdecydowaną przewagą głosów. Aż 5-krotnie więcej graczy wybrało tą opcję, porównując do drugiej w kolejności.
w związku z czym konfiguracja uniwersum pozostanie bez zmian. -
Dziękujemy za próbę zmiany pz
-
To się nazywa demokracja. Dziękuję wszystkim za udział w kulturalnej rozprawie na wyzej wymieniony temat.
Szczerze wątpię że niezlomne zastepy "multi" Dagi przewazyly szale. Raczej duza ilosc ekowcow zdecydowala.
Pozdrawiam wszystkich.
Do nastepnegoBla, bla, bla, bla -
wygrała stagnacja
Dzięki za próbę -
Można poznać dokładny rozkład głosów? Ile osób głosowało oraz ile na każdą opcję? Sam zagłosowałem z 14 multikont i się po prostu zastanawiam
Pozdrawiam
Wisior -
-
-
Ankieta jak każda inna ma opcję ukrytych dokładnych wyników, tak więc gracz nie ma możliwości wglądu ile osób głosowało i na jaką opcję. Skalę wygranej podałam Wam powyżej.
-
smoki napisał(a):
Ankieta jak każda inna ma opcję ukrytych dokładnych wyników, tak więc gracz nie ma możliwości wglądu ile osób głosowało i na jaką opcję. Skalę wygranej podałam Wam powyżej.
Pozdrawiam
Wisior -
-
Jasne, na spokojnie, nie ma pośpiechu. Trzeba ustalić jakieś wiarygodne wyniki, żeby się kupy trzymały Nieważne kto głosuje, ważne kto głosy liczy.
Pozdrawiam
Wisior -
A to ja zapytam z innej beczki - ile osób wzięło udział w tej ankiecie? Ja do końca nie dostałem ankiety (dostałem w międzyczasie ankietę o konfigurację nowego uni). Taka informacja raczej tajna być nie powinna. -
Biorąc pod uwagę że dochodzą głosy jakoby całe sojusze głosowały na 60% prosimy jednak o podanie dokładnych wyników ankiety, żeby nie było wątpliwości.
-
"Trzeba anulować bo przegramy"
-
To moja sprawka. Założyłem na szybko 84 multi i rypałem 40% jak leci. Prawdziwy Polak lubi czyste 40%.
-
kazdy od Nas i nasze multi glosowaly na 70% , wiec widac ktos ma wiecej kont3X 3X 3X
-
GiErOj napisał(a):
kazdy od Nas i nasze multi glosowaly na 70% , wiec widac ktos ma wiecej kont
wy głosowaliście na 70% cały inny sojusz głosował na 60%
a górnicy głosowali na 40% -
GiErOj napisał(a):
kazdy od Nas i nasze multi glosowaly na 70% , wiec widac ktos ma wiecej kont
-
smoki napisał(a):
Witajcie
opcja 40% PZ wygrała zdecydowaną przewagą głosów. Aż 5-krotnie więcej graczy wybrało tą opcję, porównując do drugiej w kolejności.
w związku z czym konfiguracja uniwersum pozostanie bez zmian.
-
smoki napisal
Witajcie
opcja 40% PZ wygrała zdecydowaną przewagą głosów. Aż 5-krotnie więcej
graczy wybrało tą opcję, porównując do drugiej w kolejności.
w związku z czym konfiguracja uniwersum pozostanie bez zmian.
[ciach]
Ps
Moja propozycja
Powtorzyc jeszcze raz glosowanie ,ale nie w formie Ankiety ,tylko tu i jawnie
Moderator kruszynka:
Usunięto wątek polityczny"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM" -
Dokładnie powtórzyć głosowanie tylko z dwiema opcjami 40 i 60%
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0