up
Nic dodać nic ujać.
Nie wiem czemu jeszcze drążycie temat.
Proponuje zamknąć temat.
Nic dodać nic ujać.
Proponuje zamknąć temat.
Bla, bla, bla, bla
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
pit napisał(a):
up
Nic dodać nic ujać.
Proponuje zamknąć temat.
john malkowitz007 napisał(a):
Wiekszosc graczy chce poznac Prawde
Pozdrawiam
Wisior napisał(a):
Wynik ankiety był znany jeszcze przed rozpoczęciem głosowania. Można się rozejść, latajmy dalej na spokojnie na 16.
Ten Keyra napisał(a):
@Art, tu teraz nie chodzi o sam wynik ankiety, bo ludzie się z tym pogodzili. Tu chodzi o traktowanie graczy w kontekście podania wyników. Wyobrażasz sobie ogłoszenie wyników wyborów prezydenckich w dowolnym kraju w stylu: "Kandydat X zebrał kilkukrotnie więcej głosów niż kandydat Y, nawet kilkukrotnie więcej niż wszyscy inni razem wzięci, więc zaakceptujcie wybór"?
Art napisał(a):
Czemu akurat na u68 jest takie zamieszanie o ankiety, które dla Was robimy?
Art napisał(a):
Grupa zebranych w tym temacie osób na siłę próbuje zaklinać rzeczywistość, wymyślać absurdalne argumenty tylko po to, aby ujrzeć swoją porażkę.
Art napisał(a):
Nie poszło lobbowanie w tej ankiecie, nie ma problemu - będą kolejne. Tak też próbuje inne Universum. Tam zadym akurat nie ma.
Art napisał(a):
Ankiety o zmiany konfiguracji praktycznie zawsze są przeprowadzane tak samo. Tylko tutaj stanowi to dziwną przeszkodę. Jaki miałbym cel w fałszowaniu tychże ankiet? Sam je przecież wymyśliłem. Sami je przeprowadzamy i po co? Żeby potem słyszeć, że celowo je fałszujemy bo...bo... bo... Dagusia? Argumenty są po prostu absurdalne.
buleon napisał(a):
Ty pewnie żadnego celu w tym nie masz, przecież nie grasz w OGame Natomiast pytanie postawiłbym inne: Czy masz jakiś cel i powód w niepodaniu dokładniejszych danych, skoro gracze Ciebie o to tak (khem, khem) grzecznie proszą?
Jeśli to trwa długo i dodaje Ci dużo pracy, to napisz to. Są tu sami dorośli ludzie, zrozumieją. Jeśli nie, to skoro możesz poprawić PR, to warto zaryzykować
1 gość