Taki temat już istniał w skasowanym dziale Wydarzenia i Polityka, który niestety nie przetrwał próby zmieniającego się świata.
Zgodnie z tym co napisano o tutaj (post FA), zakładam temat raz jeszcze.
Tylko pamiętajmy, żeby tym razem komentować wydarzenia a nie politykę
I zacznę.
Dwa ciekawsze "wydarzenia" (zupełnie apolityczne) z ostatnich godzin:
1. Zgubione akcje Poczty Polskiej. Spółka ujawnia szczegóły - myślicie że PP powinna być w końcu sprywatyzowana?
2. Koronawirus obniżył ceny mieszkań. Można liczyć na okazje - myślicie, że to trend na dłużej i jeszcze czekać? Czy kupować już teraz, bo znów wzrosną?
(Chciałem jeszcze poruszyć temat nowego-starego prezesa TVP ale nie wiem czy to ciągle "wydarzenia" czy już "polityka", opinie ekspertów są niejednomyślne.)
Zgodnie z tym co napisano o tutaj (post FA), zakładam temat raz jeszcze.
Tylko pamiętajmy, żeby tym razem komentować wydarzenia a nie politykę
I zacznę.
Dwa ciekawsze "wydarzenia" (zupełnie apolityczne) z ostatnich godzin:
1. Zgubione akcje Poczty Polskiej. Spółka ujawnia szczegóły - myślicie że PP powinna być w końcu sprywatyzowana?
2. Koronawirus obniżył ceny mieszkań. Można liczyć na okazje - myślicie, że to trend na dłużej i jeszcze czekać? Czy kupować już teraz, bo znów wzrosną?
(Chciałem jeszcze poruszyć temat nowego-starego prezesa TVP ale nie wiem czy to ciągle "wydarzenia" czy już "polityka", opinie ekspertów są niejednomyślne.)
"Notorycznym błędem mało utalentowanych ludzi o większym oczytaniu niż rozsądku jest to, że wpadają raczej na sztuczne niż naturalne wyjaśnienia."
Stare zablokowane konto - ZAiMeR.
Jeszcze starsze konto - agatka.
Stare zablokowane konto - ZAiMeR.
Jeszcze starsze konto - agatka.