Zlomek [Robotix] vs. Governor Hunterr ~ 33646.58%

• Zlomek [Robotix] vs. Governor Hunterr ~ 33646.58%

Siadło to siadło kto chce niech drąży temat :D

Pozdro Robotix, Bankstersow i koalicje z Galatei :P

Dnia 01-07-2020 16:52:55 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Zlomek [Robotix]

Okręt wojenny 223.722
    Pancernik 255.731

Obrońca Governor Hunterr

Mały transporter 6.723
    Duży transporter 4.000
    Ciężki myśliwiec 900
    Krążownik 513
    Okręt wojenny 278
    Recykler 43
    Sonda szpiegowska 7.995
    Bombowiec 40
    Satelita słoneczny 1.129
    Niszczyciel 19
    Gwiazda Śmierci 478
    Pancernik 16
    Pathfinder 290
    Wyrzutnia rakiet 686
    Lekkie działo laserowe 6.112
    Wyrzutnia plazmy 39

Po bitwie...

Agresor Zlomek [Robotix]

Okręt wojenny 215.384 ( -8.338 )
    Pancernik 246.199 ( -9.532 )

Obrońca Governor Hunterr

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    92.933.385 Metalu, 51.293.583 Kryształu i 15.010.028 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.310.500.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 4.942.031.500 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 1.873.893.600 metalu i 1.490.764.800 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 159.236.996 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    1.873.893.600 Metalu i 1.491.016.800 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.305.656.985
    Kryształ: 1.035.960.383
    Deuter: -127.969.972
    agresor zyskał łącznie 2.213.647.396 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -2.567.409.385
    Kryształ: -2.034.557.583
    Deuter: -499.301.528
    obrońca stracił łącznie 5.101.268.496 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1
  • Ja ja będę drążył ale tylko trochę :D :D . Wcześniej @Kratos O_O ( a wiemy gdzie on jest ) O_O puknął to konto a teraz Ty.
    Tak wczoraj psiałem wieczorem, o złomek bez urlopu rano będzie pełno skanów.
    O dziwo nie było ani jednego a w dodatku nie byłeś na UFS O_O O_O O_O O_O O_O O_O O_O O_O , miałeś minuty O_O O_O O_O O_O no to szybkie skany i co !!

zrobiłeś FS O_O O_O O_O O_O O_O O_O O_O O_O O_O O_O O_O O_O O_O O_O O_O O_O O_O

Coś czego nie robisz bo to błąd w grze ?( Nie raz pisałeś po co mam robić fs skoro się obudzę bez moonów. Ale ty pilnowałeś konta cały dzień.

No to gratulacje ze by nie było że tylko drażę.
  • Hmmmm... że też ci się chce ryzykować dla takich groszy ale to nie moja sprawa. Oczywiście jak zrobisz FS to na nastepny dzień ciach ciach jakieś puszkonto musi spaść już to gdzieś kiedyś widziałem xD gratki gratki gratki nawet nie będę tego zgłaszał bo i tak GO nie mamy a nim SGO sie tym zajmie to i tak będzie po logach, udanego przetopu!
  • @Dobrygracz i ty @.:czubulus:. Idziecie z łaski swojej sprawdzić czy was nie ma po drugiej stronie monitora a najlepiej pogadajcie sobie sami ze soba i poszukajcie teori spiskowych w swoim gronie "kółka wzajemnej adoracji" czy "innej ekipy mocnego pierdykniecia".

P.s. prosze moda o wyczyszczenie tematu ze zbędnego off topu.
  • graty starcia, jak już kiedyś pisałem (i się sprawdziło) rośnij - będziesz smaczniejszy :E :E
    a co do tej rozmowy, którą Czubek wstawił:

historia już pokazała pewną ekipę z oberonu, która miała duuuuuuużą przewagę w pkt flot i po prawie dwóch latach co po nich pozostało? - niech każdy sobie sam odpowie ]:-D

także o KNR jestem spokojny
    8-)
    uIZAR - [OFF] 165 ST
    uWEZN (UF) - [
    ON] 8 ST
    uDorado - [
    ON] 21 ST
    Poprzednie konto - ProSkaner

• Zlomek_Mistrz napisał(a):

Nie wiem z kim pisales i mam to w głębokim poważaniu. Pytam się tylko dlaczego rozpowiadasz nieprawde, że niby chce konto oddać?
    Jak nie wiesz z kim ? To ja ci podpowiem twój sojusznik z fusji zjednoczonej
    Tam już wiedzą o kim mowa.

jabol1987 napisał(a):

.:czubulus:. napisał(a):

"siema elo gracze z galatea sie zjednoczyli i som razem po fusji z wami beda was zlomowac lepiej mi" ........................Mi mi mi tu pisze że fusji'a była u was tylko jaka ?

Rozkminka kto to do mnie pisz nie stanowi tajemnicy, styl pisowni to jak wizytówka tego topowego flociarza.
    Może się dowiem kto jest w tej zjednoczonej galarecie i będzie mnie złomował oraz "gracz obiokebobi bendzie pierwszy zlikfidowany"
    eeeeee? zdradz kto to bo az jestem ciekawy tego erudyty :D nie wiem skad info ale nie trafione jezeli nas scala mysle ze bedzie konkurs kto bardziej uprzykrzy Farnahowi zycie :D

ale gosc dobry :D
    taki z was duecik

Ciekawe z kim w tam macie to zjednoczenie o którym to nikt nie słyszał na waszym uni.
    Może w się jednoczycie z reckemi KNR

A i UFS już zapięty

krysteketsyrk napisał(a):

czubek a kto Ci powiedział że chce oddać konto? Jeszcze piszesz że może nawet sprzedam. Od kogo słyszałeś takie farmazony? Chyba że rozmawiasz sam że sobą to wtedy współczuję ;)
    a od

Farnah napisał(a):

Czubus ale to nie ja hehe i szczeze nie mam pojecia kto....
    bo kto inny jest wstanę napisać fusji, gurki itp wszystko w scrinach piętro wyżej.

@Dobrygracz i ty @.:czubulus:. Idziecie z łaski swojej sprawdzić czy was nie ma po drugiej stronie monitora a najlepiej pogadajcie sobie sami ze soba i poszukajcie teori spiskowych w swoim gronie "kółka wzajemnej adoracji" czy "innej ekipy mocnego pierdykniecia".

P.s. prosze moda o wyczyszczenie tematu ze zbędnego off topu.
    A co to się stało, że dzisiaj już urlop?? Przecież ci moony nie pospadały, zabrakło puszkont? Buhehehe, a chociaż ktoś inny siedzi na tym koncie czy sam je "rozwijasz"? :E :E :E
  • Farnah napisał(a):

I mowi ten co klonowal surki i floty bahahaha jak tam wasza masza dalej dupe ratuje?? Aaa przepraszam obrazila sie na was :D pewien sojusznik odwas mial racje co do was..... Dno i wodorosty...
    To że z polskiego jesteś noga to wszyscy wiemy ale może nas w końcu zaskoczysz i pokażesz, że chociaż z matmy coś ogarniasz. Jak już chcesz mnie o coś oskarżać to bierz grzecznie kalkulator a jak nie to liczydło, na forum masz prawie wszystkie starcia, zlicz sobie ile surowca jestem na plus, dodaj do tego dzienny zysk z farmienia szaraków około 200kk (czasem było 100 czasem 300 w zależności od nabicia) dodaj do tego moje wydobycie, od grudnia nie zbudowałem ani jednej kopalni i ci co grali na moim koncie z tego co widzę też nic nie postawili i napisz mi ILE sklonowałem floty i ile surki na rynku. Bo jeżeli myślisz że mam w głowie galaretke tak jak safar który głównym kontem kolonował jedno i drugie i tego nie zgłosił za co dostał 2 tygodnie to się mylisz :E :E :E

Co do maszy nie wiem ty jesteś chyba 1000 lat za murzynami bo przez masze to 2x wisiałem na G więc może w końcu mnie oświecisz w czym mi ona pomogła ??????????????????????????????????
    Także zabieraj się za liczenie i czekam na wyniki i pamiętaj że na 200% cię sprawdzę. Powodzenia.
  • Jest taki fajny skecz Kabaretu Skeczów Męczących pt. "Wieczór kawalerski" gdzie Śliski mówi do Klaka i Eryka: " Ja się nie dziwię, że wy tak zawsze razem, wam IQ starcza tylko na oddychanie. Normalnie stoi wdech i wydech. Większa inteligencją wykazuje sie dżdżownica chociaż i tam nie wiadomo gdzie głowa a gdzie dupa"
    I tak nie wiem czemu ale ten tekst skojarzył mi się z wami Dobrymigraczami i innymi czubkami :D

Standardowo, że urlop. Wystraszylem się Dobry Twoich 6 fal gs co lecialy i tej wielkiej fali czyszcacej cale 20k PC. :P

Jest taki fajny skecz Kabaretu Skeczów Męczących pt. "Wieczór kawalerski" gdzie Śliski mówi do Klaka i Eryka: " Ja się nie dziwię, że wy tak zawsze razem, wam IQ starcza tylko na oddychanie. Normalnie stoi wdech i wydech. Większa inteligencją wykazuje sie dżdżownica chociaż i tam nie wiadomo gdzie głowa a gdzie dupa"
    I tak nie wiem czemu ale ten tekst skojarzył mi się z wami Dobrymigraczami i innymi czubkami :D

Standardowo, że urlop. Wystraszylem się Dobry Twoich 6 fal gs co lecialy i tej wielkiej fali czyszcacej cale 20k PC. :P
    Co do inteligencji jest takie przysłowie "Z kim się zadajesz to się taki stajesz" wiec życzę ci większego zjednoczenia z umysłem harego. Może zdobędziecie gury i fusji intelektualnego rozkwitu.

Pytanie nie jest ze zapniesz urlop bo to pewna sprawa, pytanie jest dla czego fs ? i potem ten złom co to go wcześniej zbanowane konto pykło.
    Przypadek ty robisz fs którego nie robisz bo to błąd i trafiasz jakieś randmowoe konto i zapinasz urlop.

Jest taki fajny skecz Kabaretu Skeczów Męczących pt. "Wieczór kawalerski" gdzie Śliski mówi do Klaka i Eryka: " Ja się nie dziwię, że wy tak zawsze razem, wam IQ starcza tylko na oddychanie. Normalnie stoi wdech i wydech. Większa inteligencją wykazuje sie dżdżownica chociaż i tam nie wiadomo gdzie głowa a gdzie dupa"

Gdybyś złomku skończył podstawówkę to byś wiedział, że oddychanie jest odruchem bezwarunkowym i można mieć IQ na minusie (np. chari) i żyć tylko no własnie to trzeba skończyć szkołę...
    To bardzo ciekawe jak głupio musisz się czuć skoro ktoś "taki" cie spakował :E :E :E w takim razie jak siebie określisz? :E :E :E

Widzisz każdy popełnia błędy miało być 1999999 a wyszło 19999 ;(