Takie młode uni a jakie wariaty
Zysków ze świecą szukać po obu stronach więc chwilowa redukcja zysków z piratów i wychodzimy na prostą
Pozdro Agresorzy i czekam na dobitke
![]:-D](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/devilish.gif)

wezu_91 napisał(a):
To ja jeszcze proponuję do bilansu dodać 2x500k anty, które poszły na zmianę klasy Pauliny vel Marzeny (pisałaś kiedyś, że wolisz po imieniu niż po nicku) i Khz podczas lotu jak już się tak rozliczacie.
Usagi napisał(a):
Kto ile wsadził kasy, to nie Twoja sprawa, bo sam na anty żyjesz.
Oj widzę żal d... ściska, a liczby nie kłamią i jesteście po prostu do tyłu
panpiwek1234 napisał(a):
Jak to Wasz kolega wyżej, znaffca Ogame napisał:wezu_91 napisał(a):
To ja jeszcze proponuję do bilansu dodać 2x500k anty, które poszły na zmianę klasy Pauliny vel Marzeny (pisałaś kiedyś, że wolisz po imieniu niż po nicku) i Khz podczas lotu jak już się tak rozliczacie.
Ot, cała prawda o tym starciu.Usagi napisał(a):
Kto ile wsadził kasy, to nie Twoja sprawa, bo sam na anty żyjesz.
Oj widzę żal d... ściska, a liczby nie kłamią i jesteście po prostu do tyłu
a Wy zamiast się cieszyć, że macie ładne starcie które długo z pudła nie spadnie to rzucacie mięsem, a już w pierwszych postach od pusherów wyzywacie![]()
Ja nikogo nie zwyzywałem, nie obraziłem, zaznaczyłem tylko pełen podziw dla organizacji nie tyle co samej obrony, co działań późniejszych i zaangażowania w to kont zewnętrznych.
Trochę luzu, to tylko gra.
Pozdrawiam
kruchy1916 napisał(a):
pewnie gdybym jeszcze grał nie doszło by do tego starcia bo floty miałbym więcej lub porównywalnie tyle co @panpiwek1234 a jeśli miałbym brać udział w tym starciu to na pewno nie po stronie broniącej a wtedy z całej piątki obrońców nic by nie zostałotakże ciesz się @Crasher
![]()
gratulacje dla Wszystkich osób które brały udział w tym starciu... przede wszystkim dla Crashera za szybko zorganizowaną akcje obronną![]()
ale latanie na stacje w niezamkniętym układzie musiało się tam skończyć prędzej czy później![]()
bawcie się dobrze i czekam na kolejne starcia![]()
pozdro kalyke , pozdro @Frutek24 !
Zatem wg tego powyżej i wg tego:FAQ ST napisał(a):
Gracz: Czy jeśli w końcówce RW jest napis "Bitwa zakończyła się bez rozstrzygnięcia", to oznacza, ze jest remis i nie ma ani zwycięzcy ani przegranego i nie ma różnicy, kto zamieści RW na forum?
Moderator: Nie. W sytuacji bitwy nierozstrzygniętej RW może zostać opublikowany przez stronę, która w wiadomości z gry ma mniejsze straty.
Agresor stracił łącznie 88.135.832.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 137.713.276.000 jednostek.
zona_rolnika napisał(a):
Starcie fajne, lecz to nie jest obrona
Zatem wg tego powyżej i wg tego:FAQ ST napisał(a):
Gracz: Czy jeśli w końcówce RW jest napis "Bitwa zakończyła się bez rozstrzygnięcia", to oznacza, ze jest remis i nie ma ani zwycięzcy ani przegranego i nie ma różnicy, kto zamieści RW na forum?
Moderator: Nie. W sytuacji bitwy nierozstrzygniętej RW może zostać opublikowany przez stronę, która w wiadomości z gry ma mniejsze straty.
RW należy do agresorówAgresor stracił łącznie 88.135.832.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 137.713.276.000 jednostek.
1 gość