Takie młode uni a jakie wariaty Zysków ze świecą szukać po obu stronach więc chwilowa redukcja zysków z piratów i wychodzimy na prostą Pozdro Agresorzy i czekam na dobitke
TOP 2 ACS Ogame.PL speed x1 ! :) OBRONA ! Megan [T O] & Grzecholot-oddam [T O] & Finito_GJ_GF [T O] & Nowy nick [T O] vs. Crasher [NEM] & Maratonczyk [DELETE] & Angelina & buratino [DELETE] & Frutek24 [GOA] ~ 1 532 103,77% (1,53kk %) OBRONA !
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
wezu_91 napisał(a):
To ja jeszcze proponuję do bilansu dodać 2x500k anty, które poszły na zmianę klasy Pauliny vel Marzeny (pisałaś kiedyś, że wolisz po imieniu niż po nicku) i Khz podczas lotu jak już się tak rozliczacie.
Usagi napisał(a):
Kto ile wsadził kasy, to nie Twoja sprawa, bo sam na anty żyjesz.
Oj widzę żal d... ściska, a liczby nie kłamią i jesteście po prostu do tyłu
Ot, cała prawda o tym starciu.
a Wy zamiast się cieszyć, że macie ładne starcie które długo z pudła nie spadnie to rzucacie mięsem, a już w pierwszych postach od pusherów wyzywacie
Ja nikogo nie zwyzywałem, nie obraziłem, zaznaczyłem tylko pełen podziw dla organizacji nie tyle co samej obrony, co działań późniejszych i zaangażowania w to kont zewnętrznych.
Trochę luzu, to tylko gra.
Pozdrawiam
<@sexi^violka> pamietaj LordJ - przed Piwkiem nic nie chroni
<@Przemysław> - to że co wieczór obiegniesz de_dust2 nie znaczy że jesteś sportowcem piwek ;d
<@Revoutz> ja uwielbiam twoje skille ogejmowe latanie obserwacja zasadzki farmy tajna wiedza 10/10, ale sure wydajesz jak debil
<@zjemtwojdeser> baba ma dwie pory roku... złomowa i niezłomowa -
panpiwek1234 napisał(a):
wezu_91 napisał(a):
To ja jeszcze proponuję do bilansu dodać 2x500k anty, które poszły na zmianę klasy Pauliny vel Marzeny (pisałaś kiedyś, że wolisz po imieniu niż po nicku) i Khz podczas lotu jak już się tak rozliczacie.
Usagi napisał(a):
Kto ile wsadził kasy, to nie Twoja sprawa, bo sam na anty żyjesz.
Oj widzę żal d... ściska, a liczby nie kłamią i jesteście po prostu do tyłu
a Wy zamiast się cieszyć, że macie ładne starcie które długo z pudła nie spadnie to rzucacie mięsem, a już w pierwszych postach od pusherów wyzywacie
Ja nikogo nie zwyzywałem, nie obraziłem, zaznaczyłem tylko pełen podziw dla organizacji nie tyle co samej obrony, co działań późniejszych i zaangażowania w to kont zewnętrznych.
Trochę luzu, to tylko gra.
Pozdrawiam
po tylu latach gry co miałem zrobić to zrobiłem dwa razy w top 4 starć ogame.pl super wynik mozna isc na emeryturę A zanim to nastąpi moze bedzie nam dane sie jeszcze w polu walki spotkać ! Tak więc Powodzenia!
Ps; ale ze na ogame mnie zablokowałeś to dziwne niby ze sobą nie piszemy ale jak chciałem cie prosić o API to nie miałem takiej możliwości , az tak cie po walce poniosło ? LUZUUUUUU troszkeUni 1, 3, 6, 10, 11, 25, 29, 32, 35, 37, 44, 50, 55, 60, Nekkar, Orion... .. Rhea
St przez te wszystkie lata nie zliczę .
top 4 ACS ogame pl 54k % na uni 32 sojusz COMA
obecnie emeryt-górnik -
Już cicho bo zaraz wpadnie Kruchy i nas poustawia do pionu wszystkich
-
pewnie gdybym jeszcze grał nie doszło by do tego starcia bo floty miałbym więcej lub porównywalnie tyle co @panpiwek1234 a jeśli miałbym brać udział w tym starciu to na pewno nie po stronie broniącej a wtedy z całej piątki obrońców nic by nie zostało także ciesz się @Crasher
gratulacje dla Wszystkich osób które brały udział w tym starciu... przede wszystkim dla Crashera za szybko zorganizowaną akcje obronną
ale latanie na stacje w niezamkniętym układzie musiało się tam skończyć prędzej czy później
bawcie się dobrze i czekam na kolejne starcia
pozdro kalyke , pozdro @Frutek24 ! -
kruchy1916 napisał(a):
pewnie gdybym jeszcze grał nie doszło by do tego starcia bo floty miałbym więcej lub porównywalnie tyle co @panpiwek1234 a jeśli miałbym brać udział w tym starciu to na pewno nie po stronie broniącej a wtedy z całej piątki obrońców nic by nie zostało także ciesz się @Crasher
gratulacje dla Wszystkich osób które brały udział w tym starciu... przede wszystkim dla Crashera za szybko zorganizowaną akcje obronną
ale latanie na stacje w niezamkniętym układzie musiało się tam skończyć prędzej czy później
bawcie się dobrze i czekam na kolejne starcia
pozdro kalyke , pozdro @Frutek24 !
Uni 1, 3, 6, 10, 11, 25, 29, 32, 35, 37, 44, 50, 55, 60, Nekkar, Orion... .. Rhea
St przez te wszystkie lata nie zliczę .
top 4 ACS ogame pl 54k % na uni 32 sojusz COMA
obecnie emeryt-górnik -
Starcie fajne, lecz to nie jest obrona
FAQ ST napisał(a):
Gracz: Czy jeśli w końcówce RW jest napis "Bitwa zakończyła się bez rozstrzygnięcia", to oznacza, ze jest remis i nie ma ani zwycięzcy ani przegranego i nie ma różnicy, kto zamieści RW na forum?
Moderator: Nie. W sytuacji bitwy nierozstrzygniętej RW może zostać opublikowany przez stronę, która w wiadomości z gry ma mniejsze straty.
Agresor stracił łącznie 88.135.832.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 137.713.276.000 jednostek.
RW należy do agresorówI've taken my bows,
And my curtain calls,
You've brought me fame and fortune,
And everything that goes with it,
I thank you all. -
zona_rolnika napisał(a):
Starcie fajne, lecz to nie jest obrona
FAQ ST napisał(a):
Gracz: Czy jeśli w końcówce RW jest napis "Bitwa zakończyła się bez rozstrzygnięcia", to oznacza, ze jest remis i nie ma ani zwycięzcy ani przegranego i nie ma różnicy, kto zamieści RW na forum?
Moderator: Nie. W sytuacji bitwy nierozstrzygniętej RW może zostać opublikowany przez stronę, która w wiadomości z gry ma mniejsze straty.
Agresor stracił łącznie 88.135.832.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 137.713.276.000 jednostek.
Graty jeszcze raz % i jaj:D -
Graty agresorom wykręcenia ładnego procentu. Chociaż nie ukrywam, że nie powala, bo w dobie ciach to tu brakuje tak jeszcze jednego zera na końcu. Ale pewnie i na to przyjdzie czas, o ile serwery GF wytrzymają
Administrator Forum Toadie:
Proszę nie używać takich brzydkich słów publicznie -
Kruchy ja Cię tu wzywam jak Frodo Gandalfa, żebyś zrobił porządek a Ty mnie nie pozdrawiasz
-
Gratulację dla obu stron, bo starcie i cała otoczka bardzo fajna. Polecam więcej luzu i granie dla przyjemności, bo ta gra nie jest warta nerwów (w zasadzie jest gówno warta po modyfikacjach z grudnia ). Powodzenia w kolejnych bitwach!
Pozdrawiam wszystkie mordki z emerytury - polecam wszystkim życie bez ogame -
Nieregulaminowy temat, więc
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość