Zmiana zużycia paliwa nr 2 ?
-
-
podpisuje sie pod zmniejszeniem co przyniesie pozytywne skutki na rozruszanie uni zarówno dla flociarzy jak i ekowców bo na raze deuter muszą sprzedawac po minimalu za kryształ.... a jak spalanie będzie mniejsze to flociarze będą skłonni zapłacić więcej bo będą większe zyski z lotów
Ps jeśli nadejdzie fuzja a pewnie w ciągu roku pojawi sie taki pomysł myśle że temat jest tym bardziej do rozważenia żeby zrównoważyć rozwój uni / młodsze uni z mniejszym spalaniem są już na podobnym/ wyższym poziomie -
Nie da się ukryć, na tym etapie uni, przy takich wielkościach flot, obecne spalanie jest zabójcze. Zmniejszenie spalania przyniesie tylko korzyści grającym zarówno flotą, jak i eko oraz miejmy nadzieję rozrusza uni.
-
Albo niech lepiej wprowadzą handlarza, za mało kryształu na tym uni jest zdecydowanie.
A co do zmiany zużycia dexu, tyle dexu wisi na rynku już nawet po kursie 1.5:1 i flociarze topowi nie mają tego krisu?
Jedyny argument to taki że przy łączeniu uni będzie problem faktycznie, to mnie przekonuje.
A rozruszać już się pewnie nie uda tego Uni niestety. ;/Quantum [ON] Eomer
Leda [ON] Quetzalcoatl
u6 - Telos, kiedyś to byli czasy -
Eomures napisał(a):
Albo niech lepiej wprowadzą handlarza, za mało kryształu na tym uni jest zdecydowanie.
A co do zmiany zużycia dexu, tyle dexu wisi na rynku już nawet po kursie 1.5:1 i flociarze topowi nie mają tego krisu?
Jedyny argument to taki że przy łączeniu uni będzie problem faktycznie, to mnie przekonuje.
A rozruszać już się pewnie nie uda tego Uni niestety. ;/
-
Podbijam. Nie ma nawet co kwestionować, że uni jest zwolnione przez duże zużycie deuteru. Poderwanie większej ilości sprzętu na dalszy lot jest niemożliwe z uwagi na spalanie. @Art Ponawiamy prośbę bo uni najmłodsze już nie jest a ruszenie zabawek dla kogokolwiek jest problematyczne. Obecne zużycie deuteru zatrzymuje dynamikę gry, która i tak już stała się na tym universum stagnacyjna.TWICE TOLD LEGEND
-
A ja to Wam powiem że na rynku obecnie macie około 696,7kk dexu do kupienia Tyle złomujecie a żydzicie na przelicznikach bardziej odemnie
Pokaż spoiler
Sorrka Lop, akurat padło że same Twoje zapytki w tym momencie zostały
-
Dziś jeszcze powinna się pojawić ankieta z terminem do poniedziałku (wtedy załapalibyście się na zmiany konfiguracji jeszcze w lipcu)
-
@Ecc0 skoro pofatygowales sie zeby przeliczyc ilosc deu na rynku to przelicz ile kosztuje mnie podniesienie na Ciebie calej flotki dzielac ja na sloty 1 us obok plus zbiorka ( wychodzi 580k recy z Ciebie
potem podziel sume spalonego deu przez 3.4kkk ( tyle posiadam ) i podaj mi wynik na ile lotow mi starczy zaloz ze na byle farme mozna latac 10x i nie trafisz
podejrzewam ze masz wieksze zyski z expow przez caly tydzien niz ja z weekendu jesli cos wiekszego wpadnie a z tym jest roznie i bedzie coraz gorzej roznimy sie tylko tym ze swoje zyski pokladam w lotach a nie expach wiec podejrzewam ze aktualnie masz i w najblizszej przyszlosci dalej bedziesz mial wieksza regularnosc zyskow niz ja dziurek nie licze
koniec koncow chodzi mi o to ze skup paliwa to nie problem ale podniesienie flotki na cos wiekszego kilka razy to juz mega problem i cos co zbieralem tydzien dwa moge wydac w 5 min albo 1 dzien
Art dziekuje za ankiete
-
Eeee no szanujmy się, tak na pałe chcesz mnie złomować? Kulke zdejmij to będziesz miał pewny przepał, tylko po co ja Ci to mówię jak Ty sam to dobrze wiesz Nie chce mi się Twojej flotki szukać więc podaruje sobię tą kalkulację, za to jeśli chcesz swoje zyski odnosić do moich to też musisz w moich uwzględnić spalanie 100-150kk dexu dziennie. No i dziurek nie ominiesz, a obecny trend jest na poziomie 1 dziurki na tydzień. A ostatnia dziura była wyjątkowo pechowa i bolesna No i ja nie widzę problemu żeby dostawcy zapłacić 1,5:1 krisu, mniej flotki się uspawa ale przynajmniej będzie za co generować jakiś zysk. U Was za to to myślenie zdaje się że jest odwrotne Wincyj floty, a z deuterem jakoś to będzie. No jak widać jednak nie będzie Wisi mi ta ankieta - co to zmieni? Co Wy chcecie solo złożyć całą naszą flotową czwórkę w acsie? Zezłomujecie mnie, Tatke czy Angela i dalej ślepo będziecie tylko we flote inwestować? Naspawaliście tyle puszek to się męczcie I uwierz mi że ja w 5 minut to mogę i całą flotę stracić a nie tylko zysk z tygodnia - i jakoś mi to nie przeszkadza A tych Waszych zapytek na rynku to już nawet nie będę komentować bo to aż śmieszne przy Waszej ilości złomów Czekam na zmianę spalania na 0,5 i podniesienie Waszych (lub tylko Lopa) przeliczników do 2:1 to wtedy nawet ja Wam (Lopowi) może zaczne dexy sprzedawać
-
ecco tak jak większość graczy szanuje swój czas i innych graczy również więc napisze krótko
zapytania wystawiam takie nie inne jakoś powoli schodzi jak spalanie będzie mniejsze wtedy będzie czym płacić jeśli nie to będziemy dalej skupować najtaniej jak sie da bo po co płacić 1.5 jak za 1.2 też kupie tylko w dłuższej perspektywie?
a chyba sam wolałbyś zamiast 150kk dziennie przepalić 75kk? czy sie myle -
Niestety, 65% głosów przeciwko zmianie spalania deu.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość
-