Gra strasznie muli + nieprawidłowe obrazki w Import/eksport
- 7.2.1-pl8
- Odrzucone
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Wygląda to tak jakby nie przeładowało obrazka, u mnie jest ok.
-
ackra napisał(a):
Jak w temacie. Dzisiaj od rana nie można ujechać, ciągle kręcące się kółko i dziwny obrazek w import/eksport
-
Ruda napisał(a):
Wygląda to tak jakby nie przeładowało obrazka, u mnie jest ok.
.:czubulus:. napisał(a):
Musisz wyczyścić ciasteczka
-
-
[ciach]
Elkanen napisał(a):
@ackra jesli nie ciasteczka czy przegladarka to wylacz sprzet, na ktorym ogarniasz gierke i uruchom ponownie jesli nie pomoze to zapnij urlop i oddaj sprzet do serwisu lub zainstaluj system od nowa. Masz moje slowo, ze bedziesz zadowolony
Super Moderator Ruda:
komentarz do usuniętego posta mniam -
ackra napisał(a):
Może jeszcze przeczyścić wentylator?. Wszystko inne działa naormalnie tylko na ogame się zacina, trochę dziwna wada sprzętu. Zresztą mam 4 urządzenia więc nawet jakbym jakieś musiał oddać do serwisu to nie muszę zapinać urlopu
Skoro masz 4 urzadzenia to jaki masz problem? Ja mam 3 dzialajace i jeden do naprawy u fachowca na wszystkich urzadzeniach masz ten sam problem? -
-
Dziwne. Bo u mnie smiga az milo. Na tel troche mulio poki nie wyczyscilem smieci.
-
Elkanen napisał(a):
Dziwne. Bo u mnie smiga az milo. Na tel troche mulio poki nie wyczyscilem smieci.
Przeglądarka wyczyszczona. Konfiguracja kompa chyba wystarczająca do tej gry:
-
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość