Ruda napisał(a):
@serwi prosiłabym aby nie zaokrąglać starć w górę. Wpisujemy faktyczny %
Drugie starcie z tego posta > S&D Universum Mensa Edycja 1 [11.05.2020-11.06.2020]
S&D Universum Mensa Edycja 1 [11.05.2020-11.06.2020]
- Dyskusje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
Poprawione. Jakieś podsumowanie by się przydało bo już trochę tych % się nazbierało
-
Podliczenia będą raz w tygodniu i raczej będzie to w weekendy
-
Pierwsze podliczenie > S&D Universum Mensa Edycja 1 [11.05.2020-11.06.2020]
Gdyby były jakieś błędy proszę o pw.
Miłej niedzieli! -
-
Najnowsze podliczenie > S&D Universum Mensa Edycja 1 [11.05.2020-11.06.2020]
W razie błędów proszę o wiadomość. -
Po pierwszym rzucie odrazu nie spasil mi np moj wynik .. bo mi wyszlo kolo 160k % wiec skad tu tyle?:D po drugie Valhalla tez nie walnal nic wiekszego procz tego Amarala na prawie 30k% w ostatnim tygodniu a tydzien temu mial cos nieco ponad 40k%... a po trzecie jak serwi bedac na urlopie przez ostatni tydzien mogl ugrac prawie 40k%?:DD Jak Wy to tam liczycie...oO to 1wsze co bo z tel dokladnie tego nie policze.. Jak bede w domu to sam podlicze wszystkich recznie i wkleje tu prawidlowe wyliczenia.. Pozdrawiam
The greatest loss is what dies inside us while we're still alivePost był edytowany 1 raz, ostatnio przez gotYaaa ().
-
no i w sumie 2 druzyny zdobyly od 17 maja 357k% to gdzie to jest?:D cos tu jest zdublowane i to nieraz napewno ..
The greatest loss is what dies inside us while we're still alive -
Policzyłem na szybko teraz (bo zaraz jadę do mamusi z kwiatami :D) wiec moje obliczenia moga zawierac bledy ale wynik mam taki:
Vhagar 216386,36 %
Tessarion 147092,74% -
Sprawdzę gdzie jest błąd. Może program mi coś pochrzanił.
-
-
Najnowsze podliczenie > S&D Universum Mensa Edycja 1 [11.05.2020-11.06.2020]
W razie błędów proszę o pw. -
Chciałabym przypomnieć, że po zakończeniu rozgrywki czas na wstawianie starć to 48 godzin.
-
-
Liczydlo sie przycielo czy co?
-
Nic się nie zacięło od wczoraj dopiero można wrzucać podsumowania.
Niedzielę spędziłam poza Forum, a dzisiaj od rana byłam w pracy. Trochę cierpliwości moi drodzy. -
To ktos sie podszywal widocznie wczoraj.. i nawet taki sam avatar mial XDD
Weź daj spokój. Po co chodzisz do roboty? Robota to głupota. Picie to jest życie!
-
Podsumowanie gotowe do wglądu > S&D Universum Mensa Edycja 1 [11.05.2020-11.06.2020]
W razie błędów proszę o pw
Gratulacje dla zwycięzców i do zobaczenia w kolejnych rozgrywkach -
Dzięki Panowie za miesiąc fajnej zabawy. dla obu drużyn bo walka wyrównana do końca.
No ale wygrali lepsi -
3 na 5 to bandaaa gołeeegooo (pupa_butta najkeda xD) wygraliscie bo u Was wiecej czlowiekoof lataUo Niemniej jednak gratulacje i tak sie naleza wiec GRATULUJE !
No fajnie było, graty dla wszystkich ktoś wie kiedy next edycja?
-
Ale tam fajny chopok jest Kto too ??:D
iN1kacz napisał(a):
No fajnie było, graty dla wszystkich ktoś wie kiedy next edycja?
Tak szczerze mówiąc to chujnia z grzybnią że nie ma nagrody dla top3 złomiarzy. W każdej dyscyplinie sportowej 3 pierwsze miejsca dostają nagrodę a tu? Pfff! Człowiek się narobił nalatał i dostanie fige z makiem.
Kiedyś były nagrody za podium, a teraz komercja wzieła górę. Więcej się nie zapiszę bo to zwyczajnie nie warte zachodu. -
Gratulacje dla zwycięzców ! Podziękowania dla wszystkich czynnie biorących udział patrząc na statystyki uni przez ten miesiąc ubyło trochę graczy
-
Ale macie zatryb niech Was snig spoli jak Wam cos to juz ma byc bo ban albo [ciach] wie co .. a jak Wy komus to niech se czekaja i rok [ciach] Legancko kurde legancko..
Super Moderator Ruda:
pseudocenzura
Pretensji by nie miał gdyby czytał wątek > Nagrody S&D uni Mensa, Norma
Ustawianie nagród to nie jest sprawa od ręki, gdyż konta przechodzą weryfikacje, co nie zmienia też faktu że nie wszyscy zgłoszenia wysłali poprawne. -
Zeby nie bylo.. wystarczylo pw na konto podane w wyzej wymienionym linku z wklejonym i uzupelnionym szablonem tez podanym w tym samym linku? a tam wyzej gdzie tam jest jakas pseudocenzura? toz to zwykly golompofy slang jest
The greatest loss is what dies inside us while we're still alive
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0