maxim43gOddam vs. Raven [SITH] ~ 9072.14%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• maxim43gOddam vs. Raven [SITH] ~ 9072.14%

Troche :popcorn: nie zaszkodzi zeby doczytac to do konca ale bedzie wiadomo co i jak sie zaczelo :D
    To jest wlasnie jedna z tych akcji typu szklana gdzie finalu nie do konca rozumiem ale na szczescie wyszlo na moje :)
    zaczynajac od poczatku maxim na tym moonie nie mial telepa natomiast mial malo cargo na poderwanie surki a bylo 500kk
    a ze jestem pazerny na paliwo to wie kazdy, majac jeden slot poslalem atak myslac ze trafie w okno i sie nie zaswieci
    niestety na 8 min do wlotu akta i zwozka surki na planetke, slot zwalnial mi sie dopiero 20 sek po wlocie wiec dalem ciala
    na 2 sek przed wlotem zawrotka, zeskanowalem i maxim odziwo nie chcial klikac telepa jak ostatnio i zgarnalbym 160kk deu za free ale coz
    niestety jestem gorszy niz zadra w dupie i poslalem odrazu kolonka myslac ze 9 min to moze zamuli ale nieee
    na 6 min do wlotu oczywiscie akta ale zwozki juz nie robil wiec wiedzialem ze bedzie grany telep
    poslalem sloty na planetke i moona z tym ze 3 min przed wlotem z planetki atak zawrocilem a ten na moona lecial znowu prawie do konca
    chcialem zeby maxim kliknal sobie drugiego telepa :D a ze stacje juz widzialem podczas lotu to bylo wiecej niz pewne
    sklad flotki poslalem taki zeby wykluczyc ewentualna kontre bo szybkiego sprzetu nie mial za duzo tyle co ponizej :) a reszta na kontre za wolna
    tak jak myslalem telep zostal klikniety i ledwo zdarzylem kliknac zawrotke to maxim juz lecial z kontra, lekkie zdziwienie ale...
    no wlasnie na oko widac bylo ze lecac na mnie atakier mocno sie rozbije, polecial pierwszy skan i rozbil mi pzta wiec poslalem recki
    maxim mimo ze widzial 1 slot z planetki na moonie kontrowal jednak ten drugi idealnie na 0, dolecial do konca i sie rozbil :E
    zaczela sie walka o recki kto szybciej zgarnie a roznice byly piekielnie male jesli poslalby je rowno po rozbiciu pzta
    45 sek do zbiorki i zonk, wywalilo mnie z gry na dobre 2 min, wracam do gry, zbiorki nie ma a zlom lezy, kolejne zdziwienie ale 20 sek, juz wszystko gra
    cala zbiorka moja i nawet jakis zysk z tego wyszedl plus dok takze lekko uszczuplilem flotke ulubienca :)
    niestety doswiadczenia nie mozna nabrac na wysylaniu w kolko ekspedycji :)

Pozdrowienia dla Sojuszu Sith, Buddy i Znajomkow :D

Dnia 21-04-2020 09:56:30 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor maxim43gOddam

Krążownik 13.947
    Okręt wojenny 5.859
    Pancernik 4.649
    Sonda szpiegowska 5

Obrońca Raven [SITH]

Mały transporter 120.000
    Krążownik 40.000
    Okręt wojenny 2.000

Po bitwie...

Agresor maxim43gOddam

Zniszczony!

Obrońca Raven [SITH]

Mały transporter 48.113 ( -71.887 )
    Krążownik 33.707 ( -6.293 )
    Okręt wojenny 1.983 ( -17 )

obrońca wygrał bitwę!

Agresor stracił łącznie 1.151.173.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 471.065.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 571.478.400 metalu i 335.735.400 kryształu.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez obrońca(ów):
    571.478.400 Metalu i 335.770.800 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -682.065.000
    Kryształ: -371.479.000
    Deuter: -97.629.000
    agresor stracił łącznie 1.151.173.000 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: 301.079.400
    Kryształ: 147.690.800
    Deuter: -12.586.000
    obrońca zyskał łącznie 436.184.200 jednostek.