Elkanen napisał(a):
Dojdziesz do takiego momentu w licytacji, ze tylko wbijesz okreslona ilosc surowca za dany przedmiot a co niektorzy tylko zobacza, ze sie pojawiles i ile sury wrzuciles to od razu dadza sobie spokoj.
Licytator.
-
-
-
+ oszacowaną ilość surowców które wydałeś na to w licytacjach
-
Namaste napisał(a):
+ oszacowaną ilość surowców które wydałeś na to w licytacjach
Jesli chodzi o to co Ty pokazales to nie wyglada to na wylicytowane na aukcjach. Platynowe dopalacze sa od niedawna i sa to rare items na licytacjach. Najczesciej mozna zlicytowac najslabsze dopalacze a tym samym powinienies wlasnie tych miec najwiecej. Wiec kupiles za anty, przez rynek od innych czy moze dzieki odkrywcy wpadly Ci z eskpedycji. Nie wnikam. -
-
Namaste napisał(a):
A jednak
Namaste napisał(a):
nic nie licytowałem, szkoda mi surki
-
Usunąć ten licytator w diabły. Niektórzy gracze klikają z taką prędkością, że nawet jak podbijesz 30 sekund przed końcem to on zacznie podbijać Ciebie. A na telefonie ciężko się klika jak palce się pocą z nerwów a dotyk nie łapie. Podejrzewam program Kliker (używałem kiedyś w Minecraft). Ktoremu ustawiasz w które miejsce ma klikać i jak często. Zamiast licytacji powinnien być ,,import export" po 20 paczek dziennie i każda droższa i byłoby uczciwie. Bo niektórzy płacą 50kk za ośmiornice brąz...
-
Płacą, bo chcą i mogą. Nie trzeba programu zeby wygrac. Na telefonie trudniej, ale na komputerze łatwo. A moze zamiast usunac licytatora i dac kolejne swiadczenie socjalne Item+ (bo jak inaczej nazwac import/export kilka razy dziennie?) wystarczy usunac mozliwosc przebijania wlasnej oferty?
-
@GulashPL moze jakby napisac do supportu to by zamkneli ten licytator. Ja jestem za. Kiedys nawet pisalem, czy jest mozliwosc by zablokowac dostep do licytacji dla jednego tylko gracza (dla siebie samego ) ale dostalem odpowiedz, ze nie ma takiej mozliwosci. Na pomysl by calkowicie go zamknac juz nie wpadlem. Chociaz z drugiej strony moze to i dobre, ze ten licytator jest. Mozna z co niektorych troche sury wyciagnac imgur.com/NJEARS0
stelmi napisał(a):
A moze zamiast usunac licytatora i dac kolejne swiadczenie socjalne Item+ (bo jak inaczej nazwac import/export kilka razy dziennie?) wystarczy usunac mozliwosc przebijania wlasnej oferty?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Elkanen ().
-
Prostrzym rozwiązaniem jest tam nie wchodzić. Można żyć bez tego.
-
roermond napisał(a):
Prostrzym rozwiązaniem jest tam nie wchodzić. Można żyć bez tego.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0