Witajcie mój pomysł jest taki zeby Ogame wprowadziło na kazdy serwer ankiete na tetam licytacje sa gracze ktorzy znaja bardzo dobrze o ktorej koncza sie licytacje jest to troszke zenujace !!!!
Ankieta powinna być na temat limit gracza np. jest dziennie 10 licytacij to na gracza niech wypada 3 max licytacje wiecej niemoze były by blokady to jest za tym ???
Ankieta powinna być na temat limit gracza np. jest dziennie 10 licytacij to na gracza niech wypada 3 max licytacje wiecej niemoze były by blokady to jest za tym ???

Sam niedawno czepiałem się, że komuś głupia reklama przeszkadza, ale szybko zrozumiałem, że każdy ma prawo mieć własny punkt widzenia. Co innego jest gadać o problemie, a co innego działać w jego obrębie. 
Jak ktoś nie potrafi wygrać to zawsze może zapłacić dolarami za przedmiot a od licytatra won
Płacicie tam wirtualną walutą a jak tak jej wam szkoda to idzcie na ryneczek,tam macie ustalone ceny :)Albo czekajcie na darmowy przedmiot po północy.
) potrafiłem walczyc z nimi jak rowny z rownym ale zawsze byłem na minus ,po wprowadzeniu aktualizacji ze kazda planete moze zajac 15 pozycje minus stał sie mocnym plusem ekko poszło do gory i w tym tyg odpaliłem 30tke na kazdej planecie.Posiadam duzo dopalaczy ale czekam az przyjdzie moment zbierania na astro 25.Pozdrawiam
Temat do zamkniecia bez kitu. 
11.004.000
32.505.002