Poprawione, prosze o info czy o to chodzilo
S&D Universum Kalyke Edycja 1 [30.03.2020-30.04.2020]
- Dyskusje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
Podliczenie nr 2 > S&D Universum Kalyke Edycja 1 [30.03.2020-30.04.2020]
Gdyby się coś nie zgadzało zapraszam na pw
Dobranoc! -
teraz git? Kurcze z telefonu tnie na forum malo tego to myslnikow nie wstawilem musialem 2x wstawiacZawsze tam gdzie DOBRO,
Nigdy gdy dzieje się ZŁO. -
Podliczenie nr 3 (ostatnie przed podsumowaniem) > S&D Universum Kalyke Edycja 1 [30.03.2020-30.04.2020]
W razie błędów wiadomo pacać na pw
Chcę zwrócić uwagę, że to odpowiedni czas by zaznajomić się z tematem: Nagrody S&D
Miłego dnia -
Brawo Szerszeń zaimponowałeś mi
Metal: -163.821.779
Kryształ: -31.250.191
Deuter: 27.329.001
agresor stracił łącznie 167.742.969 jednostek.
Brawo TY -
Nie nabijaj się bo nie ma z czego. Obrońca mnie wnerwił bo miał prawie 500kk sury na planecie i wpakował to w obronę wszystko, robiąc ją detroidami albo za anty. Po złości w to wleciałem, a recyklerów oczywiście zabrakło. % do S&D zaliczy, więc czemu miałem nie wstawić?To obok to moje zdjęcie, serio... Z tym, że przed złomowaniem...
WRÓCIŁEM
Kynyky
Ps. Ludzie nie pushujcie się. Psujecie grę, a te punkty tak na prawdę nie cieszą. To tak jak medal na dopingu - żałosne... -
Ja nic nie mowie każdy ma plan na swój wizerunek i umiejętności:) Punkty w S&D się nalezą jakby nie patrzeć:) Aż strach pomyśleć co będzie przed końcem rozgrywki.
-
Ja przed końcem rozgrywki to pewnie urlop już zapnę. Nie chce mi się w to grać wybitnie. Jeszcze miesiąc temu bym zawrócił, a teraz to mi nawet nie szkoda tej floty...To obok to moje zdjęcie, serio... Z tym, że przed złomowaniem...
WRÓCIŁEM
Kynyky
Ps. Ludzie nie pushujcie się. Psujecie grę, a te punkty tak na prawdę nie cieszą. To tak jak medal na dopingu - żałosne... -
Przeorac obronę jeszcze ze dwa razy dla zasady
-
-
Sprawa jest dość świeża Takie rw będą konsultowane z Obsługą Gry i Radą S&D.
-
a skad moglem to wiedziec jezeli bylaby blokada to chyba nie pusciloby statkow brawo @czarownica za czujnosc pilnuj swoich kont lepiej
-
-
za co mam bana dostac za niewiedze zawsze gdy jest przerwa to zostaja wlaczone blokady atakow teraz tego nie bylo a ja nie sledze forum codziennie i nie pamietam o takich sytuacjach. Wiesz niektorzy skanuja lataja a nie maja mozliwosci rozbijania flot o Siebie.
-
Rip, miałeś fuksa. Bo ja miałem kontrę na fali i właśnie jak miałem puszczać to mi wyskoczyła jakaś przerwa techniczna, a po chwili blokada ataków. Niemniej, jak weszło to weszło. Ja bym zaliczył.To obok to moje zdjęcie, serio... Z tym, że przed złomowaniem...
WRÓCIŁEM
Kynyky
ano moim zdaniem zawinili Oni ja mialem prawo nie wiedziec bo nie sledze forum bo interesuje mnie tylko S&D wiec wiadomo skan lot boom
-
Do końca rozgrywki pozostało nam niecałe 7 godzin.
Przypominam, że od niedawna nastąpiła zmiana w czasie zamieszczenia raportów po zakończeniu rozgrywek.
Zamiast 96h mamy dwie doby aby takie raporty wklejać. -
to co do 2 jeszcze mozna raporty wklejac? to kiedy beda oficjalne wyniki?
-
Podsumowania opiekunowie mogą wrzucać po dwóch dniach od zakończenia rozgrywki.
-
dziekuje tego nie wiedzialem
-
-
Mamy podsumowanie > S&D Universum Kalyke Edycja 1 [30.03.2020-30.04.2020]
Gdyby wkradł się jakiś błąd to proszę o informację.
Gratuluje wszystkim zwycięzcom i proszę tym samym aby zapoznali się z tematem > Nagrody S&D Europa, Janice, Kalyke, Leda -
Dzięki wszystkim za rozgrywkę , czekamy na następne S&D , a ja ide sie zastnawiać co ja chcę za nagrodę
Najlepsze solo 236944.04%
uHydra -14ST
uUrsa - 144ST
uWasat - 35ST
uUriel -60ST - top 3 solo
uXanthus - 10ST
uKalyke - 109ST -
Dzięki wszystkim za grę i gratuluje wygranym obyśmy spotkali się w następnej edycji w tak licznym gronie.
-
Gratulacje dla wszystkich za tak liczne i aktywne S&D na uni Kalyke. Mam nadzieję że jeszcze kiedyś i gdzieś się jeszcze spotkamy.
-
-
-
Tak, otrzymacie potwierdzenia jak tylko skompletuje listy zwycięzców.
-
wakat napisał(a):
Czas upływa a tymczasem dwoje z Was nadal nie wysłało zgłoszenia:
- gracz Duch Szerszenia z Kalyke
- gracz Smigol z Leda
Proszę nie czekać na ostatnią chwilę
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0