widocznie wyplate dostaje po 15-stym:D kochas jak ci idzie w grze CIACHO?
POZDRO&POĆWICZ
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
keton napisał(a):
@Riverine
allegro.pl/oferta/ogame-norma-top-3-8980744842
obys dostal perma i stracil te 1500 hipokryto smieszny
Wielki Elektronik napisał(a):
Wesołych, co tam się dzieje u was w topce? Deejay flotę rozbił, zardzewiały też a bayu 7 pozycji podskoczył? To ponad 10 kk pkt? To jest przyrost!
keton napisał(a):
lumpy obsraly zbroje i urlop zapiely z wrazenia jak bayu sie spushowal a ja nie mam kogo skanowac, nuda
LA PUTIN LABAMBA napisał(a):
Na pewno Keton oddal konto i to nie on dostal bana !
Wielki Elektronik napisał(a):
sieniedowieszkto też na pewno oddał, rozbił na was by zagrać z wami na nowym uni. Flota kilka miliardów i w sumie nie zapłaciliście złotkówki. Tylko że ponoć jak rozbijał/rozbijaliście to był online...LA PUTIN LABAMBA napisał(a):
Na pewno Keton oddal konto i to nie on dostal bana !
miales nikomu nie mowic krolu zloty, teraz wszyscy wiedza ile placimy za kontaSieNieDowieszKto napisał(a):
mówili przelewy pójdą.. a tak naprawdę putek zapłacił pod stołem
Iron Dragon napisał(a):
Prawda jest taka, że prawdziwe top tego serwera zaczyna się od 25-30 miejsca, bo to oni uczciwie doszli do tego co mają. Reszta to folwark hipokrytów, kłamców i żenujących dzieciaków, skłonnych wydawać oszczędności swoje i rodziców żeby tylko zaistnieć w "internetowej grze przeglądarkowej". Przykre, pewnie poza tą grą, zero życia, znajomych, widoku słońca, albo po prostu są to przykute do krzesła osoby z grupami niepełnosprawności siedzące w domach lub na cieciówkach
LA PUTlN LABAMBA napisał(a):
miales nikomu nie mowic krolu zloty, teraz wszyscy wiedza ile placimy za kontaSieNieDowieszKto napisał(a):
mówili przelewy pójdą.. a tak naprawdę putek zapłacił pod stołem
W sumie to niewiele wiesz, tu masz rację. A nick mam xxx. PoszukajSieNieDowieszKto napisał(a):
Elektroniku, może się pochwalisz jaki nick masz na normie że takie "trafne spostrzeżenia". Nie wiem,....
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez LA PUTIN LABAMBA ().