KapitnChorazyTorpeda napisał(a):
Tylu Was w topce z "oddam" a mi akurat przyszła chęć na poklikanie po nocy na ogeju. Z kim się dogadam?
![:popcorn:](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/smiley153.gif)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
KapitnChorazyTorpeda napisał(a):
Tylu Was w topce z "oddam" a mi akurat przyszła chęć na poklikanie po nocy na ogeju. Z kim się dogadam?
White Wolf napisał(a):
No i uni się wyludnia... szkoda.
....
Ciekawe czy za miesiąc będzie się coś jeszcze tutaj działo.![]()
LA PUTIN LABAMBA napisał(a):
CinZano kupil brovara
3dni z 30kk pkt zrobil 90kk
Br0varek napisał(a):
erka, to nie ja robie gowno-burze tylko wy za kazdym razem zaczynacie dyskusje. odbijam tylko wasze posty bo nie znacie "kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem". jesli nie chcecie byc hipokrytami to nie powinniscie zarzucac innym bo robicie DOKLADNIE to samo co zarzucacie cinowi. zasiadasz/zasiadales kochasia, palicie sie non stop - udowodnione. przez 4 dni obserwacja co 15min, tylko trzy razy weszly minuty na koncie kochasia. trzy razy przez co najmniej 96 godzin. nawet legendarny zbyszek z fornaxa nie dawal rady tyle usiedziec. zany wessal yodeua, ty kupiles konto bauwsikowskiego, famek dostal bana za bota, wzieliscie GF czy jak tam sie wabil ten sojusz (zdzichu i ser presidente) zeby miec wiekszego powera do acsa na nas. robicie to samo, tak samo i masz czelnosc wycierac sobie ryja naszymi nickami. nie wiem czy bardziej mnie to bawi czy irytuje - doskonale wiesz i rozumiesz to wszystko, co napisalem. ale bedziesz sie upieral i dalej pisal jaki to cazador jest push i anty bo nic innego nie potrafimy a lumpy to RIGCZ. jedyna osoba, ktorej nie mam nic do zarzucenia i mi nie pasuje do obrazka to wczesniej wspomniany yodeu. aktywny flociarz, porozwalal sobie co chcial i poszedl na inne uni. kazdy inny lump niestety nadaje sie do wytarcia nim podlogi
SieNieDowieszKto napisał(a):
Widząc co się dzieje, dobrze że dałem sobie spokój z tym uni. Szpital psychiatryczny kierowany przez pacjentów - oto moja ocena tej sytuacji
komentuje typ ktory konto oddal pod zlom xDDDDDDSieNieDowieszKto napisał(a):
Widząc co się dzieje, dobrze że dałem sobie spokój z tym uni. Szpital psychiatryczny kierowany przez pacjentów - oto moja ocena tej sytuacji![]()
bez kitu wiekszej patoli jak na Normie nie widzialem, tylko ja tu jedyny normalny
komentuje typ ktory konto oddal pod zlom xDDDDDDSieNieDowieszKto napisał(a):
Widząc co się dzieje, dobrze że dałem sobie spokój z tym uni. Szpital psychiatryczny kierowany przez pacjentów - oto moja ocena tej sytuacji![]()
bez kitu wiekszej patoli jak na Normie nie widzialem, tylko ja tu jedyny normalny
komentuje typ ktory konto oddal pod zlom xDDDDDD
1 gość