A co to za karaluszek, kłamczuszek nam tu wyszedł spod szafy? Akysz! Wracaj skądś przylazł.
Pan proktolog, geograf, satyryk, taktyk, ameba i sędzia w jednym? Bardzo mi się podoba akcent jaki postawiłeś na brak szacunku względem Hella zwracając się per "tY" podejrzewam, że Hell załamał się i przestał jeść doprowadzając samego siebie na skraj wytrzymałości fizycznej. Stąd też zapewne udało Ci się uwzględnić trafne spostrzeżenie o pociągu samobójczym niektórych graczy ND(w tym oczywiście i przede wszystkim Hella). Podziwiam dedukcję, biję brawo, głęboko wierzę w to, że sam doszedłeś do takich wniosków, aczkolwiek wszyscy dobrze wiemy jaka jest prawda.
Jeśli sklecenie jednej krótkiej wypowiedzi na forum sprawia Ci tak wiele trudności i jesteś w stanie zebrać swoje roztrzepane myśli tylko poprzez akcentowanie myślenia, to jestem przekonany, że każda nawet najmniejsza wymiana poglądów z Tobą w tym prawdziwym życiu, musi być niesamowitym doznaniem.
Ekshibicjonizm jest generalnie średnio tolerowany, a podobno nawet i zakazany. Zupełnie nie rozumiem czym Ty tu się chwalisz i co próbujesz nam udowodnić?
Jeśli Twoje uni dołączy do Xanthusa to jestem przekonany, że 99% graczy zablokuje Ciebie i prawdopodobnie Hell również to zrobi. Uważam, że Snorlax rzuca zdecydowanie większy cień. Jeśli jest inaczej, to polecam udać się do najbliższego szpitala lub skonsultować się z lekarzem pierwszej pomocy.
"koks w hotelu i wwysmarkam jak gila" ... Czy to jest wers utworu jakiegoś podlaskiego rapera?
Każdy w życiu został stworzony do robienia czegoś dobrze. Jeśli taka jest Twoja supermoc. To ja to szanuję. Żadna praca nie hańbi. Pamiętaj!
Co to za lewackie insynuacje? Równe szanse to masz na wpierdol w bramie na Pradze. Sco z Pavciem już czekają.
Pozdrawiam cieplutko, do boju Polsko!
Ps. ta wojna bardzo mi się podoba. Polecam. 2/10!
Time2Party napisał(a):
ból dupy to masz tY lady malta ,osmieszasz sie nie tylko swoimi postami ,ale i swoimi atakami , jak i pytaniem o klucz ,ale czego spodziewac sie po nobie co postawil flote bo inni oddali mu zlom w ataku samobojcow
Time2Party napisał(a):
@pavciosz eee ale prosze mi zostawic pieknooka Monike w spokoju bo kare dam...
Jeśli sklecenie jednej krótkiej wypowiedzi na forum sprawia Ci tak wiele trudności i jesteś w stanie zebrać swoje roztrzepane myśli tylko poprzez akcentowanie myślenia, to jestem przekonany, że każda nawet najmniejsza wymiana poglądów z Tobą w tym prawdziwym życiu, musi być niesamowitym doznaniem.
Time2Party napisał(a):
przypominam Ci ze dopoki gralem na x-ie to pokazalem wiecej jak Ty to raz,dwa patrzac na twoje oklepy to juz lepiej sie nie udzielaj .i na samym koncu z tego co wiem ,to bedziemy na jednej uni i co ty biedaku zrobisz jak sie znowu okaze ze bedziesz jak zawsze w moim cieniu?
niechce nawet myslec co tY zrobisz jak wciagne cie jak koks w hotelu i wysmarkam jak gila
takze myster przybilem gwozdzia w pubie ,skup sie na wojnie i pokaz cos poza atakiem rozpaczy
Pozdr
i na sam koniec skoncz tak kozaczyc zeby nie odbilo ci sie jak w krakau bo nzowu sprzatac bedzie trzeba
edit
czekaj czekaj tylko popros o wiecej sury na flote
zeby sie nie okazalo ze na uni ktore jest duzo mlodsze wykrecajac kilka starc na top ogame bede wyzej w statach
wtedy bedziesz plakal ze nie rowne szanse
Ekshibicjonizm jest generalnie średnio tolerowany, a podobno nawet i zakazany. Zupełnie nie rozumiem czym Ty tu się chwalisz i co próbujesz nam udowodnić?
Jeśli Twoje uni dołączy do Xanthusa to jestem przekonany, że 99% graczy zablokuje Ciebie i prawdopodobnie Hell również to zrobi. Uważam, że Snorlax rzuca zdecydowanie większy cień. Jeśli jest inaczej, to polecam udać się do najbliższego szpitala lub skonsultować się z lekarzem pierwszej pomocy.
"koks w hotelu i wwysmarkam jak gila" ... Czy to jest wers utworu jakiegoś podlaskiego rapera?
Każdy w życiu został stworzony do robienia czegoś dobrze. Jeśli taka jest Twoja supermoc. To ja to szanuję. Żadna praca nie hańbi. Pamiętaj!
Co to za lewackie insynuacje? Równe szanse to masz na wpierdol w bramie na Pradze. Sco z Pavciem już czekają.
Pozdrawiam cieplutko, do boju Polsko!
Ps. ta wojna bardzo mi się podoba. Polecam. 2/10!