duch w maszynie [TIME] vs. Maximus [WILK] ~ 15085.13%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• duch w maszynie [TIME] vs. Maximus [WILK] ~ 15085.13%

Dnia 28-02-2020 04:03:35 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor duch w maszynie [TIME]

Krążownik 31.874
    Pancernik 51.201

Obrońca Maximus [WILK]

Mały transporter 50.656
    Duży transporter 24.391
    Lekki myśliwiec 294.563
    Ciężki myśliwiec 4.760
    Krążownik 1.963
    Okręt wojenny 1.070
    Recykler 761
    Sonda szpiegowska 50.505
    Bombowiec 32
    Niszczyciel 11
    Pancernik 56
    Reaper 3
    Pathfinder 8.117

Po bitwie...

Agresor duch w maszynie [TIME]

Krążownik 29.700 ( -2.174 )
    Pancernik 51.192 ( -9 )

Obrońca Maximus [WILK]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    37.292.400 Metalu, 37.292.400 Kryształu i 37.292.400 Deuteru

Agresor stracił łącznie 63.811.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 2.167.620.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 957.465.600 metalu i 551.047.700 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 111.877.200 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 951.008.000
    Kryształ: 572.762.100
    Deuter: 32.809.400
    agresor zyskał łącznie 1.556.579.500 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.361.350.400
    Kryształ: -808.925.400
    Deuter: -109.221.400
    obrońca stracił łącznie 2.279.497.200 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1
  • Stało - poleciał. Nie pierwszy raz . Duchu gratki . Na grze tego nie zrobiłem, sam na siebie już się wkurzam , więc czas na jakieś decyzje .

Real nie ułatwia mi zabawy w planetki, a.samo klikanie domków i gra od.fsa do fsa jest nie dla mnie. Stąd ciągłe złomy jak spróbuję tylko pograć w nocy po kilkunastu godzinach pracy ...

Zabawa była przednia, ale czas kończyć. Duch generalnie postawił tylko kropkę nad i. Jakieś tam chęci były, bardziej na rewanż odległy na moich zlomiarzach, lecz realne możliwości wziąć muszą górę.

Dziękuję za Wspólna grę wszystkim , ostatnio poznanym dostawcom paliwa, cwaniakom z TR , EGZ itd.

Pozdrówki dla moich ziomków z Żubra oraz @Bunny @abecaduo @Gonzo @ZDOBYWCA1 @RelentlessOne @KudlatyJoe @Capitan Cupid @Czarna Owca @Revo @Gekonek097 i wszystkich pozostałych z którymi choć słowo zamieniłem .
    Fenrir był po przerwie, aż od u61 , może się spotkamy za jakiś czas , bardzo długi na innym uniwersum.

MaximusDecMeridius
  • Maximus1984 napisał(a):

Stało - poleciał. Nie pierwszy raz . Duchu gratki . Na grze tego nie zrobiłem, sam na siebie już się wkurzam , więc czas na jakieś decyzje .

Real nie ułatwia mi zabawy w planetki, a.samo klikanie domków i gra od.fsa do fsa jest nie dla mnie. Stąd ciągłe złomy jak spróbuję tylko pograć w nocy po kilkunastu godzinach pracy ...

Zabawa była przednia, ale czas kończyć. Duch generalnie postawił tylko kropkę nad i. Jakieś tam chęci były, bardziej na rewanż odległy na moich zlomiarzach, lecz realne możliwości wziąć muszą górę.

Dziękuję za Wspólna grę wszystkim , ostatnio poznanym dostawcom paliwa, cwaniakom z TR , EGZ itd.

Pozdrówki dla moich ziomków z Żubra oraz @Bunny @abecaduo @Gonzo @ZDOBYWCA1 @RelentlessOne @KudlatyJoe @Capitan Cupid @Czarna Owca @Revo @Gekonek097 i wszystkich pozostałych z którymi choć słowo zamieniłem .
    Fenrir był po przerwie, aż od u61 , może się spotkamy za jakiś czas , bardzo długi na innym uniwersum.

MaximusDecMeridius
    W końcu, mam nadzieję, że na zawsze dasz sobie spokój :D Ta gra to rak, tłumaczenie uzależnienia, że robi się to dla ludzi to błąd :P Dostrzeżesz przyjemność jak przestaniesz odwiedzać forum i czytać tematy które się odnoszą do tego co obecnie się dzieje w tej spelunie zwanej ogame :D Dziękuj Bogu, że kończysz szybciej niż później :D

Całej reszcie, życzę skończenia z tym gównem :D

Pozdrawiam Was przyjaciele :D
    Nie zrozumiałeś. Nie mam pretensji.