Witam,
Zgodnie z zapowiedzią, że założę wątek dotyczący gry gracza Shimano czynię to. Tytułem informacji dla czytających z innych serwerów - top 1 uni Leda ma w tej chwili kilkukrotną przewagę nad pozostałymi graczami, a fizyczną niemożliwością jest tak szybki rozwój konta bez wspomagaczy. Do dzisiaj nie było jednak niezbitych dowodów na to. Shimano w swojej pysze zatracił poczucie elementarnej ostrożności. Niżej zacytuję mój post pod skrajnie nieuczciwym st, z którego w powiązaniu z jednoczesnymi innymi przekrętami jednej nocy wzrósł o mniej więcej 50% wartości kolejnego na uni konta. Temat dotyczy starcia na uni Leda board.pl.ogame.gameforge.com/i…-vs-Agresor-Zlo-45366-48/ Zapraszam do dyskusji.
Zgodnie z zapowiedzią, że założę wątek dotyczący gry gracza Shimano czynię to. Tytułem informacji dla czytających z innych serwerów - top 1 uni Leda ma w tej chwili kilkukrotną przewagę nad pozostałymi graczami, a fizyczną niemożliwością jest tak szybki rozwój konta bez wspomagaczy. Do dzisiaj nie było jednak niezbitych dowodów na to. Shimano w swojej pysze zatracił poczucie elementarnej ostrożności. Niżej zacytuję mój post pod skrajnie nieuczciwym st, z którego w powiązaniu z jednoczesnymi innymi przekrętami jednej nocy wzrósł o mniej więcej 50% wartości kolejnego na uni konta. Temat dotyczy starcia na uni Leda board.pl.ogame.gameforge.com/i…-vs-Agresor-Zlo-45366-48/ Zapraszam do dyskusji.
tatomija napisał(a):
Od dłuższego czasu obserwuję grę na koncie Shimano i z początku sądziłem że gra na nim ktoś, kto ma jakieś pojęcie o grze, ale jednocześnie picuje sobie konto kasa. To, że spora kasa jest na tym koncie nie ulega najmniejszej wątpliwości. Sposób na grę był od początku tu bardzo prosty - skup kont, legalna wymiana floty za metal po minimalu na ogromną skalę. Nadwyżki kris sprzedawane przez rynek a za deu badania i loty. Jak ktos ma tu jakies wątpliwości to chyba zauwazył że Shimano ma zawsze kris na sprzedanie - jego oferty są zawsze, można na bieżąco sobie to sprawdzać.
Uważam, że Shimano robi sobie jaja z całej społeczności Leda włącznie z sojusznikami. Tereth i Webber - doskonale wiecie co się dzieje. Gdyby nie było tego jednego mega wała to pewnie webber byłby top 1 a tak to teraz bedziecie robić dobrą minę do złej gry. Naprawdę pasuje Wam być tzw, pożytecznymi idiotami? To zdumiewające - każdego dnia być ośmieszanym przez sojusznika, a jeszcze to popierać wbrew swoim oczywistym interesom w grze i sumieniu. Waszą grę oceniam pozytywnie, zachowanie Webbera juz mniej, ale z tym mniejsza. Może juz czas na męskie decyzje? Tereth zawsze głosiłeś ostre komentarze o wałkach, jeszcze wczoraj udawałeś, że nic nie wiesz o koncie Noe/kendrick w dyskusji z Ecco. To być może ostatnie chwile kiedy możesz spojrzeć w lustro - jutro może byc za późno. Miejcie świadomość, że ten temat wyjdzie poza ramy tego uni i będzie bardzo głośny. Dość już tego! Publicznie krytykowałeś Noe i Arabskiego - teraz czekam na uczciwą reakcję, bo to co robili oni jest drobiazgiem wobec tego co jest - to chyba juz wystarczająco widać?
Lord Sith wymienił tu wałkowe konta - potwierdzam ich nicki w 100%. Dodam tylko, że jeszcze konto Agresywny Szachista było zdjęte z urlopu i wysysane do końca. Shimano juz wyssał tam kilka kk. Moje pełne skany dały mi pewność, że tam był juz tylko metal. Rozumiem, że on też zniknie albo juz zniknął, bo trzeba miec surke na zakup kolejnych flot. To jest totalnie niemoralne. Wielu graczy kupuje statki na rynku, ale robią to w ramach przyzwoitości albo zwyczajnie pomagają ekonomom pozbywac sie tego co ekspy naniosą. To co robi shimano nie ma tu z tym nic wspólnego.
Teraz samo st.
to są zmiany nicków na koncie obrońcy - proszę popatrzeć na daty
8 STARE NAZWY UŻYTKOWNIKÓW
22/02/20 Oddam Flote Priv Agresor Zlo14/02/20 Oddam Zlo Oddam Flote Priv
02/02/20 Agresor Zlo Oddam Zlo
16/01/20 oddam Agresor Zlo
08/01/20 Agresor Zlo oddam
22/12/19 Dominator Agresor Zlo
03/12/19 b3j0T Dominator
23/11/19 Stadtholder Pluto b3j0T
Jeszcze kilka dni temu tam chciano dać flote do wyzłomowania za kasę.
Konto zeszło z urlopu, dostało złoma i poszło w milczeniu na urlop znowu. Shimano przy okazji wytarł się Webberem, że od niego dostał info o zdjęciu u.
Następnie za surowce zabrane z tego st wykupiono flote Noe/Kendrick (top 2 tego uni) i tak doszło do przemienienia wody w wino jak w Kanie Galilejskiej. Oczywiście na Kendricku jest jeszcze sporo do wchłonięcia, a w kolejce czeka ArabskiTurboOdkrywca. Jak się skończy cała operacja to Shimano wzrośnie do spokojnie 100 kk pkt. Tej nocy wzrósł o ok 10 kk mając dotychczas trochę ponad 60 kk. Kolejne konto na uni ma w tej chwili ok 23-24 kk, czyli jednorazowy wzrost sięgnął w zasadzie połowy wartości konta top 2 na naszym uni,
ja inaczej niż Lord Sith - zgłoszę ticketa. Oczywiście jak już to zrobię tylko na tym nie poprzestanę. Przy braku reakcji bede pisał wyżej.
Shimano jest niemoralny, ale jest też produktem tego co nam zafundowano w ogame. Zepsuto grę i jak widać zawsze znajdą się tacy ludzie, którzy bez skrupułów na tym będą jechać niszcząc pracę wielu graczy, którzy zwyczajnie by chcieli pograć na w miare równych zasadach i czerpać z tego przyjemnośc i emocje.
Oczywiscie czysto formalnie czekam z utęsknieniem co w temacie powie obrońca. Idealnie jakby sie wypowiedzieli Noe, Arabski, Szachista, Piaskun i jeszcze sporo innych graczy.
Temat założę jeszcze dzisiaj w DiD, bo mam świadomość ze czesć słow tam pownna być publikowana - napisałem tutaj, żeby ludzie wiedzieli co się dzieje.
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
tatkojmb
tatkojmb