Raczej relacja Sprzedający-kupujący... jeden sprzedaje bezpieczeństwo na uni czyli brak perma a drugi to kupuje:) coś jak kupowanie kont z topki:)Smakosz/ChceszBuszk napisał(a):
Obydwoje są siebie warci
Lub bliscy sobie kolarze
Kasa misiu Kasa
Raczej relacja Sprzedający-kupujący... jeden sprzedaje bezpieczeństwo na uni czyli brak perma a drugi to kupuje:) coś jak kupowanie kont z topki:)Smakosz/ChceszBuszk napisał(a):
Obydwoje są siebie warci
Lub bliscy sobie kolarze

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Bora 3d ().
Bora 3d napisał(a):
Witam, naprawdę myslałem że widziałem juz wszystko w tej grze ale naprawde jednak jeszcze ktos potrafi mnie zaskoczyc:) Od X czasu wszyscy piszą, podają nicki kont powiązanych z shimano, wrzucają potwierdzenia przelewów, rozmowy, opisują cąły mechanizm działania a wy i tak macie to wszystko w dupie (zaraz sie zleci cała banda sługusów i pseudo moderatorow ze wulgi - Zajmijcie się grą a później forum tak chyba będzie lepiej..). @Art @kasai @Adanio i nie wiem kogo tu jeszcze można zaznaczyć kto jest w stanie zrobic z tym cokolwiek. Kolega shimano wraca z bana odpoczywa chwilke zmienia nick po czym wraca do starych nawyków i znowu nikt nic nie widział nikt nic nie słyszał. Jestescie tak słabi i beznadziejni w swoim braku reakcji że naprawdę ciężko juz do was pisać cokolwiek ale ostatni raz cos skrobnę. O Shimano nie pisze bo nie ma sensu - 0 totalne - wiesz o tym i nic sobie z tego nie robisz wiec gnij w przekonaniu o swojej zajebistosci. To tylko gra ale życie zawsze oddaje![]()
Brawo Team brawo shimano

1 gość