Incoming [MISIE] vs. Pyrek ~ 2955.68% + 2513.13%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Incoming [MISIE] vs. Pyrek ~ 2955.68% + 2513.13%

Takie tam z serii ,,bez finezji i polotu"

Dnia 24-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Incoming [MISIE]

Pancernik 150.000

Obrońca Pyrek

Mały transporter 26.347
    Duży transporter 23.934
    Lekki myśliwiec 1.470
    Ciężki myśliwiec 74
    Krążownik 3.514
    Okręt wojenny 11
    Recykler 11.214
    Niszczyciel 4
    Gwiazda Śmierci 3
    Pancernik 287
    Reaper 2
    Pathfinder 517
    Wyrzutnia rakiet 22
    Lekkie działo laserowe 4.374

Po bitwie...

Agresor Incoming [MISIE]

Pancernik 149.928 ( -72 )

Obrońca Pyrek

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    0 Metalu, 50 Kryształu i 48.828 Deuteru

Agresor stracił łącznie 6.120.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 783.668.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 165.753.200 metalu i 129.814.400 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 48.878 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 163.593.200
    Kryształ: 126.934.450
    Deuter: -1.031.172
    agresor zyskał łącznie 289.496.478 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -418.828.000
    Kryształ: -323.843.050
    Deuter: -41.045.828
    obrońca stracił łącznie 783.716.878 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

Dnia 24-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Incoming [MISIE]

Pancernik 160.000

Obrońca Pyrek

Duży transporter 198
    Satelita słoneczny 2.632
    Pancernik 8.759
    Crawler 1.108
    Wyrzutnia rakiet 5.162
    Lekkie działo laserowe 97
    Ciężkie działo laserowe 76
    Działo Gaussa 23
    Działo jonowe 15
    Wyrzutnia plazmy 121
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Incoming [MISIE]

Pancernik 159.956 ( -44 )

Obrońca Pyrek

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    82.634.071 Metalu, 19.978.277 Kryształu i 64.603.420 Deuteru
    41.321.754 Metalu, 9.990.285 Kryształu i 32.302.657 Deuteru
    20.661.183 Metalu, 4.995.216 Kryształu i 16.151.390 Deuteru
    10.330.874 Metalu, 2.497.677 Kryształu i 8.075.752 Deuteru
    5.165.670 Metalu, 1.248.895 Kryształu i 4.037.922 Deuteru

Agresor stracił łącznie 3.740.000 jednostek.
    Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 7.320.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 786.958.000 jednostek.
    Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 838.895.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 106.997.600 metalu i 144.315.200 kryształu.
    Dodatkowe pole zniszczeń po dofarmieniach: 938.000 metalu i 494.000 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 323.995.043 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 264.384.152
    Kryształ: 180.524.550
    Deuter: 124.511.141
    agresor zyskał łącznie 569.419.843 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -476.359.552
    Kryształ: -417.034.350
    Deuter: -269.496.141
    obrońca stracił łącznie 1.162.890.043 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1
  • Gość ewidentnie nie ma szczęścia do Ciebie :)))
    ładnie już na nim %%% wykręciłeś
    graty Marcinie
    I znowu wyszło tak, że chyba smutno pisze
    Cyce, cyce, cyce, zwróć uwagę na muzykę
    I nagle nie pasuje tu, bo nie chcę błyszczeć
    Gubisz brokat, przypnij tornister
    Nie będę grał jak wszyscy, to żenada
    To był rap, nie ...... maskarada
    Mam 40 lat, jestem mężczyną
    Nowy hip-hop to PluszowyCzlowiek z blizną
    Sokół- "Pluszowy"
  • No ładnie wykoncypowane. Klonowanie przez tp, sprzedaż na rynku żeby upłynnić lewą surkę, a za normalną klepanie co parę dni floty :E Niech się martwią Ci co kupują lewe pc :D Ale czego się spodziewać po byłym pzwp, które nawet banów nie dostało za lewą surę z rynku :D Wystarczyło przepranie sury przez Mihusza i Ciap, jestem z Was dumny <3

4k pc jest równowartością 360kk kryształu, a 2k pc znowu 180kk przy przeliczniku 3/2/1 :E

grać się odechciewa, pozdrowienia dla super ekipy w teamie, jak ktoś ode mnie za kupno tych pancerników zostanie powieszony to będzie świadczyć tylko o upadku tej gry. żałosne

ps. proszę sprawdzić logi z dni 20.12.2019 - 29.12.2019 i handel pomiędzy starym kontem Mihusza, a Ciap, która kupowała od niego w tym okresie deuter po przeliczniku 1.05:1 za kryształ. Pozdrawiam serdecznie i proszę o komentarz @Art. Ticketa nawet nie piszę, bo reagujesz tylko kiedy robi się dym na boardzie, no więc robie.

Całuski

ps2. konta powiązane (o których wiem) Freman, Zakins, Sachol, Almost, Dagusia, Snikaz, Zimny Dran, Incoming, ABW

ps3. za podobną akcję, gdzie @Antharas nie uczestniczył w procederze, a jedynie sprzedał mi kilka swoich statków po dobrej dla niego cenie (nie wiedząc o klonowanych surowcach) został wydalony z teamu oraz dostał perma z backupem, mam nadzieję, iż będziesz konsekwentny w swoim działaniu :)
    Zmęczony całym dniem w pracy? Masz dość baby nad uchem, która narzeka Ci na ogame? Zapraszamy do pizzeri mamma mia na dagmarkowy shocik!
    Strzel se dagmarkę!

Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez Wrum ().

• Cześć wszystkim.
    Mało kiedy ostatnio przeglądam forum ale za to często ktoś sam o mnie wspomni. Niestety brak chęci, motywacji i przede wszystkim czasu. Takie są skutki.
    Jednak w/w pan "Wrum" brum czy jakoś tam wypowiada się oczerniając mnie i wymyśla jakieś fikcyjne spiski to nie omieszkam się wypowiedzieć.
    Drogi użytkowniku Wrum brum srum wiedz ze nic nie łączy mnie z użytkownikiem Incoming. Chłopak za dawnych czasów polował i leciał na mnie wielokrotnie. Co pewnie Cię zdziwi ale nie udawało mu się.
    Postawił nawet kolonie obok mnie by trochę przyśpieszyć i też bez skutku. Czasy się zmieniły. Przestałem pilnować nawet nie jeden raz nie chciało się robić fs. Ostatnie czasy nawet to udowadniają. Jestem akurat w trakcie stresującego projektu do tego życie codzienne i hobby nie zostawia wolnego czasu. Szkoda że muszę go marnować na taką osobę jak Ty. Jeśli masz do mnie jakieś ale to napisz a nie wymyślaj. Podpowiem trochę. Przygotuj kalkulator przed rozpoczęciem czytania dalej.
    Brak aktywności na koncie w okresie ~2 miesięcy ( jakoś tak grudzień-styczeń). Ile dokładnie to sprawdzisz w historii. Urlopu nie było i wzrostu pkt również. Kopalnie kopały. To teraz gdzie mogą być te wykopaliska skoro Incoming ustrzelił trochę DT, 3kk wypocin(czy jakoś tak) nie zebrał złomu, potem dok a potem 8k pancerników i dok. Kalkulacja czas start. Nie będę więcej marnować czas by coś tłumaczyć. Bez kontaktu.
    Może jak już trochę ogarnę codzienność to będę bardziej aktywny albo i nie.
    Pozdrawiam resztę
  • Przy transakcji za kryształ jesteś w plecy 500 jednostek deuteru/pancernik, licząc najkorzystniejszy przelicznik u handlarza.
    ps. sprawdziłem i sprawdziłem

zaiste, szkoda że musisz marnować czas na taką osobę jak ja, lepiej marnować czas na dawanie się regularnie strzelać i sprzedawać pancerniki ze stratą :)

szkoda, że nie pokazuje sprzedanej floty w straconych punktach militarnych, łatwiej byłoby policzyć wszystko z pozycji użytkownika. W każdym razie istnieje jedna hipotetyczna możliwość zarobku, jeśli faktycznie ma ona miejsce to przepraszam.
    Co nie zmienia jednak powiązań byłych graczy pzwp i ich lewych surowców :)
    Zmęczony całym dniem w pracy? Masz dość baby nad uchem, która narzeka Ci na ogame? Zapraszamy do pizzeri mamma mia na dagmarkowy shocik!
    Strzel se dagmarkę!

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Wrum ().

• Czemu usunąłeś obliczenia strat z ostatnich tygodni które przeliczyłeś na pancki?
    A niech zgadnę. Zrozumiałeś ze jednak nie jest tak jak obliczyłeś. Przecież jest wszystko na forum i nawet Pyrek o tym wspomniał. To szybko usune licząc ze jeszcze nikt nie widział.
    Jeśli chcesz coś komuś udowadniać to lepiej się do tego przygotuj.
    Sprawdź forum starć i wtedy wyciągaj wnioski. Dodam ze to nie jest odpowiedni dział na kłótnie i udowadnianie czyje zdanie jest bliższe prawdzie.
    Osoba postronna która mnie zna lub chociaż śledzi forum starć wie jak się wspinałem czy tez „uczyłem”.
    To uważasz ze Kromak, Koparka, Incoming, hortex i pewnie ktoś jeszcze wchodzili w jakieś biznesy ze mną ? Hmm nasuwa się pytanie czemu na tej liście nie ma Grubego? Przecież najwiecej płaci podobno. I skończmy ten spam bo nie wiem co komu chcesz udowodnić. A jak już coś chcesz to poproszę pisać do mnie.
  • Usunąłem bo nie pokazuje statków sprzedanych na rynku :) O czym niby wspomniałeś? Istnieje JEDEN hipotetyczny scenariusz, w którym mógłbyś przy takim handlu wychodzić na plus, jednakże wymaga to kilku warunków do spełnienia. Właśnie na podstawie starć twierdzę, że sprzedając pancerniki na minus nie jesteś w stanie ich tyle produkować i sprzedawać, przy tym dostając co chwile gongi, chyba że warunki do spełnienia hipotetycznej sytuacji, w której jesteś w stanie zarobić ma miejsce, ale wtedy trzeba mieć odrobinę oleju w głowie... :)
    Strzel se dagmarkę!
  • Wrum napisał(a):

szkoda, że nie pokazuje sprzedanej floty w straconych punktach militarnych, łatwiej byłoby policzyć wszystko z pozycji użytkownika. W każdym razie istnieje jedna hipotetyczna możliwość zarobku, jeśli faktycznie ma ona miejsce to przepraszam.
    Czytanie ze zrozumieniem, ale rozumiem że to polska mentalność aby nie czytać całych postów :E

Anyway, do the math :)
    Strzel se dagmarkę!