Miesięcznica klonowania co dalej

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

• Po co im zmieniać jak to eldorado :))
    Gra całkowicie wymknęła im się spod kontroli, ilość błędów i tego całego syfu z wejściem nowej wersji jest tak duża że ręce opadają.

teraz nawet wątpliwe jest żeby wszystkich tych którzy skorzystali z tych bagów ukarać jak to cigąnie sie tyle czasu to jedno można :0
    POPIĆ WODĄ xD
    I znowu wyszło tak, że chyba smutno pisze
    Cyce, cyce, cyce, zwróć uwagę na muzykę
    I nagle nie pasuje tu, bo nie chcę błyszczeć
    Gubisz brokat, przypnij tornister
    Nie będę grał jak wszyscy, to żenada
    To był rap, nie ...... maskarada
    Mam 40 lat, jestem mężczyną
    Nowy hip-hop to PluszowyCzlowiek z blizną
    Sokół- "Pluszowy"
  • Zagubiony wrote:

Zapraszam szczególnie operatorów gry do udzielenia informacji jak radzić sobie z problemem klonowania flot ;)
    A podpowiem. Napisz ticketa, czekaj do 7 dni roboczych na odpowiedź, która została skopiowana z notatnika , a jeśli sytuacja wymaga wyższego nadzoru to do 14.
    Art to żart.

Stare, niesłuszne zbanowane konto

I am not a king, I am not a god, I am... worse...
  • Robię to samo i wiem ile surki z tego jest ;) . Mam tez trochę większe doświadczenie grając eko od Ciebie :D

Wydobycie to jedno a przyrosty to drugie, subtelna różnica ;) Fajnie jest jeśli wydobycie pokrywa surkę na przyrosty, w moim przypadku mam nadwyżki :D

Jako ekonom nie klepię statków na taką skalę w czasie "miesięcznicy" :thumbup:

Wracając do tematu zgłoszeń coś doradzisz @.:czubulus:. ?

The post was edited 1 time, last by Zagubiony ().

• Doradzam zgłosić Krystiana twojego sojusznika

Po wykresie widać jak pięknie spuchną w ciągu 60 dni, a jakoś sobie nie przypominam jego spektakularnych złomowań.

A okres od 21.12.19 do 30.12.19 to ogóle można nazwać przełomowym w jego przyroście floty. A eko cieniutkie jak Polskie pkb
  • .:czubulus:. wrote:

A pisać nie ma co bo logów już nie ma :( zresztą kto to teraz wszystko obsłuży.
    Dostałeś przykłady jak u nas na wezn działa system ticketowy. Liczy się ilość a nie jakość. No chyba że ktoś z przełożonych powie kogo zbanować to wtedy jakieś blokady się posypią a tak to istna samowolka :( przeciez adanio nie da rady obsłużyć tylu ticketów a czas ma ograniczony. Gdyby każde nasze zgłoszenie dotyczące puszu traktował poważnie to by chłopak nie miał życia a obsługuje aż 4 uniwersa!! trzeba przecież spać, myć się, jeść, zarabiać na to wszystko. Dajmy mu żyć :(
  • @Dobrygracz cyt" Widzę od kiedy jesteśmy na banach pusze na WEZN idą pełną parą,...."

Sprawdziłem kto był liderem w czasie "miesięcznicy" 200% normy zasługuje na wyróżnienie :brawo:
    Nikogo się nie czepiam, nie jesteście małymi dziećmi i czytać samodzielnie umiecie ;)

To co chciałem napisać na temat mojej "rozrzutności" już napisałem. To nie jest łamanie zasad gry :saint:

Może teraz coś w temacie zgłoszeń?
  • Dobrygracz wrote:

.:czubulus:. wrote:

A pisać nie ma co bo logów już nie ma :( zresztą kto to teraz wszystko obsłuży.
    Dostałeś przykłady jak u nas na wezn działa system ticketowy. Liczy się ilość a nie jakość. No chyba że ktoś z przełożonych powie kogo zbanować to wtedy jakieś blokady się posypią a tak to istna samowolka :( przeciez adanio nie da rady obsłużyć tylu ticketów a czas ma ograniczony. Gdyby każde nasze zgłoszenie dotyczące puszu traktował poważnie to by chłopak nie miał życia a obsługuje aż 4 uniwersa!! trzeba przecież spać, myć się, jeść, zarabiać na to wszystko. Dajmy mu żyć :(
    Jesteś w błędzie kolego sympatyczny Adanio obsługuje 3 uni. Ale kto wie może będzie robił więcej.

• .:czubulus:. wrote:

Doradzam zgłosić Krystiana twojego sojusznika

Po wykresie widać jak pięknie spuchną w ciągu 60 dni, a jakoś sobie nie przypominam jego spektakularnych złomowań.

A okres od 21.12.19 do 30.12.19 to ogóle można nazwać przełomowym w jego przyroście floty. A eko cieniutkie jak Polskie pkb

Po pierwsze - Zagubiony prosił o pisanie na temat
    Po drugie - było już wyjaśniane kilka razy - zasoby Krystianowi podsyła np Zagubiony (sprawdź jego przyrosty a ile ma z eko + farmienia) i nie tylko on. To się nazywa działanie sojuszowe. Tak, odbudowujemy Krystiana od zera do solidnej floty, aby była aktywna flota w sojuszu. I to są te przyrosty.
    Dodatkowo Krystian sam trochę złomuje - może nie spektakularnie - ale są. To, że nie widać w ST to akurat bardziej twoja wina - swoim głupim gadaniem zniechęcacie ludzi do wrzucania tam tematów.

A kto odbudowuje Obiego? Wygląda na to, że masza (swoim klonowaniem i wsparciem).
    Rentier
    TOP1 Wezn (po UF)
    TOP1 Oberon
  • Jeśli system supportu jest niewydolny, to przekłada się na grę.

@Art może się wypowie w tym temacie jak poprawić istniejący stan, albo wyjść z zapaści.
    Ostatnie 2 miesiące pokazały że sięgamy dna, pytanie czy można się już odbić. ;)

Jeszcze raz proszę to nie jest temat o tym kto się pushuje. :(

The post was edited 2 times, last by Zagubiony ().

• @Dobrygracz napisał:

........" A jak już dokładnie przetestowaliśmy jakość rozpatrywanych ticketów przez puszowanie się samemu I ZGŁASZANIE TEGO, poprosiłem nawet kilka osób na uni żeby mnie zgłosiło i nie tylko mnie, o tym o czym nie wiedziała maszka adanio nawet palcem nie kiwnął. Urzekło mnie to jak dex na discordzie napisał że zgłaszał ticketami zuzie a adanio pisał, że to sprawdzi... nie no suport 11/10 ani nie było bana za klonowanie surowca ani za wyfarmienie tego przez silniejsze konto XD!!....."

@Art co w tej sprawie powiesz, mam podobne odczucia po kontakcie z supportem..
    Odpowiedź "skopiowana z notatnika" lub zamknięcie zgłoszenia bez odpowiedzi.
    Został tam jeszcze ktoś, czy robi to "sprzątaczka" która gasi światło?
  • @Art, bardzo mnie cieszy, że dzielisz się ze społecznością kolejnym filmikiem z GF. Kiedy z kolei podzielisz się oświadczeniem w związku z oszustwami popełnianymi przez członków Teamu, za który jeszcze kilka miesięcy temu ręczyłeś? Bo zaczyna mnie świerzbić, żeby wysłać oficjalne zapytanie na każdy możliwy mail, jaki znajdę na stronie GameForge.
  • Zagubiony wrote:

@Dobrygracz napisał:

........" A jak już dokładnie przetestowaliśmy jakość rozpatrywanych ticketów przez puszowanie się samemu I ZGŁASZANIE TEGO, poprosiłem nawet kilka osób na uni żeby mnie zgłosiło i nie tylko mnie, o tym o czym nie wiedziała maszka adanio nawet palcem nie kiwnął. Urzekło mnie to jak dex na discordzie napisał że zgłaszał ticketami zuzie a adanio pisał, że to sprawdzi... nie no suport 11/10 ani nie było bana za klonowanie surowca ani za wyfarmienie tego przez silniejsze konto XD!!....."

@Art co w tej sprawie powiesz, mam podobne odczucia po kontakcie z supportem..
    Odpowiedź "skopiowana z notatnika" lub zamknięcie zgłoszenia bez odpowiedzi.
    Został tam jeszcze ktoś, czy robi to "sprzątaczka" która gasi światło?
    Nie zrobią nic, musieliby zacząć przeglądać logi sprzed ekhm roku? Żeby było fair. Byłoby to małym nietaktem gdyby zbanowali tylko te osoby które się przyznały a reszta która siedzi cicho nic by nie dostała. Tego burdelu nie da się już ogarnąć. Pewnie czekają aż się ludziom po prostu znudzi puszowanie :E Jak to było w klasyku " Gram skończono " :E
  • dexPL wrote:

Dodatkowo Krystian sam trochę złomuje - może nie spektakularnie - ale są.
    Kogo ty próbujesz oszukać.
    Jedyne co on zezłomował to Browara i yode, wszystko kupione. No i syte, tłuściutkie idlaczki pełne surki po waszych zabawach na rynku.
    Potem oczywiście wcielone w szeregi niebieska zarazy.
    Przecież to w statystykach wiać kto lata i złomuje. Ale tego nie muszę ci tłumaczyć bo z ciebie dobry farmer i sateliciarz i wiesz że sura goła na moonach nie stoi.