Wychodzi na to, że nie można się pushować po trochu... trzeba raz a dobrze.
Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180°
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Ecc0 napisał(a):
To ja się też może do tego odniosę bo uważam że gracz D powinien od razu dostać 3 stopień kary, a mam wrażenie że niekoniecznie tak to jest postrzegane. Czemu miałby tego 3 stopnia kary nie dostać? Trochę wyolbrzymię, ale jeżeli ktoś sobie kupi 5 kont na nowym uni i się pushnie na nich przykładowo tego samego dnia to taki pusher ma dostać tylko 1 ostrzeżenie? Albo czegoś tutaj nie rozumiem albo to jest kpina Jak tak to faktycznie działa to nie dziwię się że ogame wygląda jak wygląda bo regulamin wręcz zachęca do kręcenia wałków a nie zniechęca do nich. Gracze mają uniwersalne narzędzie do ochrony przed wymuszeniami i wszelkimi naruszeniami nie z własnej woli i sami co chwilę o nim powtarzacie - napisz ticketa. W sytuacji opisanej przez Kruszynke - czemu gracz D ma nie dostać od razu 3 stopnia kary? Ma ticketa i może napisać że gracz A,B i C próbują wymusić na nim push, nie zgłosi no to jego problem - widocznie miał coś za uszami lub mu nie zależy.kruszynka napisał(a):
Slabsi gracze A,B,C wysyłają tego samego dnia do gracza D surowce i dochodzi do naruszenia zasady push. Uważasz że gracz D powinien mieć od razu 3 stopien kary? Zostaw moje pytanie tutaj bez odpowiedzi.
Kratos napisał(a):
A dlaczego niby od razu 3 stopień kary, jak się pushuje 10 kontami to od razu 10 stopień i perm?
Ecc0 napisał(a):
A co w tym złego? Pushnie się 1 kontem dostanie 1 ostrzeżenie, pushnie się drugim dostanie drugie ostrzeżenie, pushnie się 10 kontami za jednym razem to jego problem że nie gra fair - znał ryzyko. Czemu za 10-krotne złamanie regulaminu ma być kara jak za 1-krotne przewinienie?Kratos napisał(a):
A dlaczego niby od razu 3 stopień kary, jak się pushuje 10 kontami to od razu 10 stopień i perm?
wampek napisał(a):
Wychodzi na to, że nie można się pushować po trochu... trzeba raz a dobrze.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ecc0 ().
White Wolf napisał(a):
Trochę latam, na aktywnych i nieaktywnych obrońców i jak dotąd nie widziałem sensu w spamowaniu czymkolwiek i chyba nie zobaczę - nawet falanga nie jest konieczna do 100% akcji.
1 gość