Jakie są przeliczniki? Na starych unii bylo 2,5:1,5:1. A nawet 4-2-1....
Zmiana zużycia paliwa ?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Podbijam temat, może jednak coś zrobimy z tym spalaniem? Dexu na uni coraz mniej, spalanie z turboreckami to dramat...
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
-
A no, swoje zdanie już wraziłem tak więc powtórzę Jestem jak najbardziej za @Kasia321 @smoki @kruszynka, możliwe w ogóle żeby zmienić ten parametr?
-
chyba mam delikatne deja vu wiec po raz drugi w pelni popieram propozycje tym bardziej ze aktualnie nawet na rynku kupienie deu graniczy z cudem albo mam pecha i zawsze jestem spozniony, nie wiem. Zaraz beda oczywiscie komenty ze przeciez znalismy parametry Uni, oczywiscie ale czy o to chodzi w tym temacie? problem jest spory i mozna go polubownie rozwiazac.
-
granice zamkniete, lufa uziemiona, nic prawie nie lata a tym sie lotow zachciewa. Stac tam w hangarach i nie marudzic xd
Oczywiscie jestem na tak!Niech MOCz będzie z Wami! -
Bardziej niż za zmianą zużycia paliwa (choć też jestem za, jako gracz z flotą) byłbym za zmianą prędkości ekonomii uni - na Normie (speed x6), która wystartowała na początku lutego, top 10 już jest na poziomie 15-20kk punktów - w przypadku jakiejkolwiek fuzji, Leda na speed x5 będzie bardzo odstawać.
-
To możeee..
eko x7
badania x14
spalanie x0,5?
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
-
ja to bym dał eko x1 , spalanie x0,1 ale jak niema takiej możliwości no to chociaż te 0,5
-
edol napisał(a):
ja to bym dał eko x1
Seek and Destroy
-
-
a grałem tam ? no to faktycznie musiałem się szybko zwinąć:D
-
-
Neferet napisał(a):
To możeee..
eko x7
badania x14
spalanie x0,5?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez 19dawid45 ().
-
Ankieta jest obecnie rozsyłana.
Czas do poniedziałku! -
Eco i badania przechodzą przytłaczającą ilością głosów. x7/x14
Niestety, zmiana spalania deu ma tyle samo zwolenników jak i przeciwników. Zatem zmiana spalania będzie musiała poczekać do następnej ankiety. -
A da sie jakieś odwołanie złożyć odnośnie ankiety
Śmiem twierdzić ze większość zaznaczyła wszystkie opcje w ankiecie zamiast jednej.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Smakosz/ChceszBuszka ().
-
Smakosz/ChceszBuszka napisał(a):
A da sie jakieś odwołanie złożyć odnośnie ankiety
-
Moim zadaniem był malutki błąd,że można było zaznaczyc wszystkie 3 opcje zamiast jednej. To tylko moje spostrzeżenie.
To na szybkiego w kalendarzu niech któryś z MoD'ów, GO przełoży karteczke i zmieni parametr juz dzisiaj, śmiem twierdzić, że spora ilość graczy przymruży oko i bedzie zadowolona
Pozdrawiam -
-
Najlepsze eko to eko sąsiada, tak więc z tego miejsca pozdrawiam wszystkich sąsiadów co głosowali na spalanie 1, niedługo się widzimy
-
Jak dla mnie opcja wyboru 3 parametrów była jak najbardziej trafna
Pytanie tylko ile głosów oddano? -
niezły cyrk, flociarze już mieli [ciach] z tym paliwem to jeszcze wzmocniliście ekowców i boty wysyłające sobie 24/7 expa , przecież wiadomo było ze ekowców zawsze jest duzo więcej na uni niżflociarzy i ankieta po ilości niema sensu, jak zmieniacie jedno to zmieńcie też drugie a nie ,że zaczeło się o petycji o obniżke spalania a skończyło na booście ekoBotów... bez kitu co za czerepy ...
Super Moderator Ruda:
pseudocenzura -
dobrze gada! Wodki mu dac! Tfu dexu mialo byc xd ale racja, ekowcow kilka x wiecej wiec oczywistym jest, ze raczej nizszego spalania nie obstawia. Dźwigać eko, obnizyc spalanie i wszyscy zadowoleni.Niech MOCz będzie z Wami!
-
lord*sith napisał(a):
dobrze gada! Wodki mu dac! Tfu dexu mialo byc ale racja, ekowcow kilka x wiecej wiec oczywistym jest, ze raczej nizszego spalania nie obstawia. Dźwigać eko, obnizyc spalanie i wszyscy zadowoleni.
-
Dajcie mniejsze spalanie!!!Art dlaczego pozwalasz administracji forum tj Toadie oraz Ruda kasować temat w DiD Libra o bociarzu Starrk (z którym grają w sojuszu) i który przyznał się w owym temacie do używania bota?
-
-
A ja tam jestem za nie wprowadzaniem zmian w spalaniu dexu dostaram kilku graczom dex i to spore ilosci, dobrze na tym zarabiam, palaca dobrze i niech tak zostanie i ja jestem zadowolony i odbiorcy tez pomimo sporego przelicznika
-
Ale zmniejszenie spalanie nie zmieni tego, czy będziemy kupować dex czy nie. Jak braknie nam dexu - to nie będzie za co latać, jak nie będzie za co latać - to nie będzie za co kupować. Mało który flociarz idzie w eko. "Żyje" z eko innych Tak więc jak napisał Ecc0:
Ecc0 napisał(a):
Najlepsze eko to eko sąsiada, tak więc z tego miejsca pozdrawiam wszystkich sąsiadów co głosowali na spalanie 1, niedługo się widzimy
Seek and Destroy
-
Nic, następnym razem trzeba zainwestować w kampanie wyborczą, i każdemu kto w pkt flot jest nisko wytłumaczyć że nic nie traci na zmianie przelicznika spalania dexu. Rozumiem i wszyscy, którzy się tu wypowiadają, że spalanie jest swoistym hamulcem dla flociarzy co by nie latać na ochłapy. Niestety na przestrzeni lat gra sie zmieniła i lotów dziennie można śmiało wykonać naście, co przy tym spalaniu niestety staje się nieopłacalne - na byle jaki start kilka układów z reckami trzeba 20+++ baniek dexu po dopięciu kilku owiec i krążków. Skoro prędkość flot jest szybka, spalanie musi zostać zmiejszone. Dexu palone będzie na przestrzeni dni dłiugofalowo tyle samo, trzeba będzie go i tak dokupić, poprostu mniej problematyczne staną się same startyTWICE TOLD LEGEND
-
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0