Handlarz w ekspedycji
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
Jestem całkowicie i absolutnie ZA tym pomysłem.
Myślę, że każdemu graczowi przypadnie on do gustu.
Losowość wynikająca z ekspedycji ograniczy Pay2Win, więc nie będzie faworyzowała graczy z grubszym portfelem, uruchomi się rynek i przeliczniki handlowe powrócą do normy. -
Jestem przeciw. Skoro nie mamy to nie mamy. Chyba, że będzie limit jednego handlarza na pół roku.
-
No to przydałaby się ankieta. Tylko mam wątpliwości czy w ogóle nam na nią pozwolą.
-
Oczywiscie, że nie. Za dużo potencjalnych bugów. Poza tym całą siłę roboczą przeznaczyli na wersję 7.2
-
Bugow w handlarzu? No przecież handlarz działał poprawnie. Na starszych uniwersach działa i handlarz i rynek na raz.
-
Propozycja super, bo te uni to jakieś jaja są. Ale czym wtedy GF sobie kieszenie napełni?
Raczej taka zmiana wydaje się całkowicie niestety nierealna.Quantum [ON] Eomer
Leda [ON] Quetzalcoatl
u6 - Telos, kiedyś to byli czasy -
-
problem kryształu by się rozwiązałUni65/66 - Top1
Górnicy OGame - Top10 -
Za duże straty finansowe będą. Lepiej zapłacić i cyk planeta z bonusem krisQuantum [ON] Eomer
Leda [ON] Quetzalcoatl
u6 - Telos, kiedyś to byli czasy -
Przenoszenie planet na 1/2/3 pozycję zupełnie nie ma sensu . Zakładając nawet że masz 1 kkk anty i masz wywalony ile wydajesz na na tą grę , nadal się nie opłaca ponieważ produkcja deuteru jest tam tak niska iż załatwienie problemu z brakiem kryształu tworzy ci kolejny problem jakim jest brak deuteru , i pętelka się zamyka , i to jeszcze ze stratą , gdzieś już pisałem nawet o tym że musiało by to być bonus 70 % to produkcja była by dość porównywalna zakładając stosunek kryształu do deuteru 1:1 .
Daj mi minutę, a będę dobry.
W godzinę - będę świetny.
Daj mi rok a będę niepokonany !Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Water ().
-
arts napisał(a):
Czy jest możliwość żeby gracze Ledy otrzymali ankiete w grze dotyczącą umożliwienie trafienia handlarza w ekspedycji?? Tylko na ekspie.
-
jesli wejdzie i będzie działał jak przedmioty premium to powodzenia życzę raz na rok może trafisz
-
Nie wejdzie. Art zabrał marzenia. Mogę sobie kupić kryształ od Webbera xD ten który mi niecale 12 H temu okrutnie zabrał xD
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość