Ile anty daje obecnie duży event z pionierem? Bo standardowo przywożę dzisiaj ok 6-7k anty, aż nagle wyłapałem 29k (co by dawało ok. 3200, gdyby nie event x9).
Uni1: Maki Maki vel Gin [ETREA] - RIP
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
dexPL napisał(a):
Ja napiszę tak - BULLSHIT. Liczy się moment konca ekspedycji i tyle.Qnick napisał(a):
Czyli liczony jest czas początku procesu ekspedycji, nie końca.
A po prostu stało się to, co ostatnio cały czas - promocja nie wystartowała o 00:00 tylko później, Nie wiem czy kwestia zmiany strefy czasowej, czy ktoś się zagapił - o to pytajcie smoki. Ostatnia promo x9 to dopiero rano uruchomili jak napisałem, że popsuli nawet to.
prepare ur anus napisał(a):
Opcja 1 - liczy się czas wysłania ekspedycji
Opcja 2 - czas końca eventu wg innej strefy czasowej
EXP
Qnick napisał(a):
Potwierdzam, po wyprowadzeniu mnie z błędu przez @dexPL napisałem ticketa i otrzymałem standardową odpowiedź, że błąd jest znany... mam nadzieje, że pomnożą mi moją zdobycz, bo wyniki eventu nie powalają 62 ekspedycje ~15k anty...
Sheldon napisał(a):
Ostania eventowa antymaterię zdobyłem chwilę po godzinie 2, flota wysłana była po północy. Stąd przypuszczam, że po prostu dopiero po relogu o 3 event "zresetował, bo po godzinie 3 już wpadały normalne ilości.
Qnick napisał(a):
Na naszym serwerze nikt nie wie co jest decydujące. Znalazłem o 0:32 i było X1, a nie X9. Otrzymałem informację, że to znany przez GF błąd, a zwrotów nie bedzie, bo to darmowe.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez dexPL ().
Poka Bydlaka Smierdziela napisał(a):
Zostaje mieć nadzieję, że naprawili to od ostatniego eventu.