Apofis napisał(a):
I tak nie zrobią statków dla każdego hehe więc możemy sobie pogadać.
Rynek - dyskusje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
I am back napisał(a):
Skad ta pewnosc?
A pewnie po to jest m.in. likwidacja rynku.
Pewności to nie mam i pewnie nikt nie ma bo tu nikt nic nie wie. -
@Apofis ale chodzi tylko o mozliwosc budowania statkow z innej klasy bez koniecznosci zmieniania obecnej klasy, ktora gracz wybral. Sam bym chetnie polatal na zbieraczu rozpruwaczami zamiast meczyc te swoje 100k krazka. No ale z drugiej strony krazki mam szybsze niz rozpruwacze wiec dylemat co nie znaczy, ze odpuszcze sobie boosta do wydobycia ze zbieracza na korzysc posiadania rozpruwaczy
-
I am back napisał(a):
@Apofis ale chodzi tylko o mozliwosc budowania statkow z innej klasy bez koniecznosci zmieniania obecnej klasy, ktora gracz wybral. Sam bym chetnie polatal na zbieraczu rozpruwaczami zamiast meczyc te swoje 100k krazka. No ale z drugiej strony krazki mam szybsze niz rozpruwacze wiec dylemat co nie znaczy, ze odpuszcze sobie boosta do wydobycia ze zbieracza na korzysc posiadania rozpruwacz
Tak, ja też bym tak chciał ale chcąc zbudować trochę rozpruwaczy, musisz zmienić klasę wydać hasj potem znowu zmienić klasę na zbieracza wydać hajs i kase zarobią. A tak to nie zarobią.
Jak ci zależy na szybkości to albo krazki albo pancki - mniejsze starta, a rozpruwcze są z deka wolniejsze ale zero strat bo moce osłony i weszka ładowność i niepotrzebne dt -
Pozwolę sobie wtrącić coś od siebie.
Administracja gry bezczelnie kłamie w oficjalnym komunikacie na forum, iż problemy dotyczące braku możliwości odbioru "towaru" z rynku dotyczą ofert, które oczekują ponad 24h. Gówno prawda.
Wysłałem ticketa ze screenem potwierdzającym dokonanie sprzedaży o godzinie 22:14 i 23:20 i wysłaniu ticketa o 11:42 na forum bezczelnie kłamiecie. Weźcie się [ciach] do roboty, a nie okłamujcie graczy...
Super Moderator Ruda:
Wulgaryzm -
yolo napisał(a):
iż problemy dotyczące braku możliwości odbioru "towaru" z rynku dotyczą ofert, które oczekują ponad 24
-
Apofis napisał(a):
Tak, ja też bym tak chciał ale chcąc zbudować trochę rozpruwaczy, musisz zmienić klasę wydać hasj potem znowu zmienić klasę na zbieracza wydać hajs i kase zarobią. A tak to nie zarobią.
Poki co, rzucony jest tylko pomysl. Ty juz z gory wiesz, ze jak rynek zabrali to nie dadza mozliwosci budowania statkow dla kazdego. Jak sie mowi, cos za cos wiec bym nie byl taki pewny na Twoim miejscu
Możliwość produkcji wszystkich statków przez wszystkie klasy -
I am back napisał(a):
oki co, rzucony jest tylko pomysl. Ty juz z gory wiesz, ze jak rynek zabrali to nie dadza mozliwosci budowania statkow dla kazdego. Jak sie mowi, cos za cos wiec bym nie byl taki pewny na Twoim miejscu
-
Garść ciekawszych informacji
Jeśli ktoś ma dobry pomysł jak temu zaradzić, można napisać tutaj. W kwestiach rozwiązań polskie forum jest dobrym miejscem o gadaniu o nich i najmniej odpowiednim, żeby coś w ich kierunku robić. Szczerze, mnie wszystko jedno, bo nie gram w stateczki. -
I am back napisał(a):
Mala ilosc rozpruwaczy, troche dt a straty ponioslem duze.
-
Kuciapski8 napisał(a):
I am back napisał(a):
Mala ilosc rozpruwaczy, troche dt a straty ponioslem duze.
-
Teraz mi brakuje tego rynku. Był jaki był, nadal w fazie beta testów, nie potrafili zrobić znaku >= w kodzie i maksymalna kwota przekraczała dozwolony przedział, ale przynajmniej można się było wymieniać statkami. Kilka razy sojusznicy mnie uratowali sprzedając statki, kiedy nie miałem czasu czekać na ich budowę. A już nie mówię o możliwości zakupu statków, których nie można budować ze względu na klasę. Z jednej strony uczciwe, ale z drugiej odkrywcy chętnie korzystali z pełzaczy, a zbieracze z pionierów. Teraz pełzacze u odkrywców będą tylko do pierwszego złoma, pioniery u pozostałych klas może się trochę utrzymają, ale raz, że po trochu będą padać na ekspedycjach, a dwa, też mogą dostać złoma.
Ale odnośnie możliwości budowy statków należących do innych klas widzę jeszcze jedną możliwość - antymaterię. Jesteś odkrywcą, a chcesz rozpruwacze albo pełzacze? Wybudujesz je za antymaterię.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Void ().
-
Void napisał(a):
Z jednej strony uczciwe, ale z drugiej odkrywcy chętnie korzystali z pełzaczy, a zbieracze z pionierów. Teraz pełzacze u odkrywców będą tylko do pierwszego złoma, pioniery u pozostałych klas może się trochę utrzymają, ale raz, że po trochu będą padać na ekspedycjach, a dwa, też mogą dostać złoma.
-
I am back napisał(a):
Void napisał(a):
Z jednej strony uczciwe, ale z drugiej odkrywcy chętnie korzystali z pełzaczy, a zbieracze z pionierów. Teraz pełzacze u odkrywców będą tylko do pierwszego złoma, pioniery u pozostałych klas może się trochę utrzymają, ale raz, że po trochu będą padać na ekspedycjach, a dwa, też mogą dostać złoma.
Po to sa klasy zeby były inne, masz to lub to, nie mozesz miec wszystkiego. sztuka wyboru.Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
Muniek napisał(a):
Po to sa klasy zeby były inne, masz to lub to, nie mozesz miec wszystkiego. sztuka wyboru.
-
I am back napisał(a):
Muniek napisał(a):
Po to sa klasy zeby były inne, masz to lub to, nie mozesz miec wszystkiego. sztuka wyboru.
Sprzedam metal na Quantum.
Czyli jesli kupilem sobie wczoraj pioniery to mam je zezlomowac by grac uczciwie z innymi zbieraczami?
-
Nie rozumiem kto powiedział ze nie jest to uczciwe. Grales wg zasad GF ? Jezeli tak to jest to uczciwe ze je masz bo taki był rozwój gry GF.
Ja nie rozumiem czemu teraz bys je chciał kupowac, zmieniac ustawienia klas - po to są by było róznie. Rynek to osobny temat.Sprzedam metal na Quantum.
Muniek napisał(a):
I am back napisał(a):
Muniek napisał(a):
"Jeśli plan A nie wypali, należy mieć plan B, a nie plan A z odzysku."
COMA -
Pewnie nie pomyśleli chociaz wprowadzają jakis event nagród ktory pewnie umozliwia zdobywanie pełzaczy.Sprzedam metal na Quantum.
Muniek ma rację, teraz jest większa różnorodność klas i statki muszą być brane pod uwagę, wcześniej nikt na nie nie patrzył, bo i tak mógł mieć wszystkie.
Danek wytłumacz mi jak zbieracz może teraz zdobywać statki pozostałych klas. -
I am back napisał(a):
Muniek napisał(a):
Samo wyrzucenie rynku oceniam krytycznie, bo wiele zostało już w tym temacie napisane odnośnie jego korzyści. Handel "na życzenie", sprzedaż statków itd. były wg mnie spoko (jeśli pousuwać błędy) - wystarczyłoby po prostu wyłączyć możliwość handlu statkami specjalnymi, tak samo jak wyrzucono handel przedmiotami. dla da"The circus is gone, all that's left is the clowns..."
Robbie Williams "Ego a go go " -
Muniek napisał(a):
Ja nie rozumiem czemu teraz bys je chciał kupowac, zmieniac ustawienia klas
-
I am back napisał(a):
Muniek napisał(a):
Ja nie rozumiem czemu teraz bys je chciał kupowac, zmieniac ustawienia klas
Sprzedam metal na Quantum.
Muniek napisał(a):
po to jest klasa by trzeba było wybrac.
-
Void napisał(a):
Muniek ma rację, teraz jest większa różnorodność klas i statki muszą być brane pod uwagę, wcześniej nikt na nie nie patrzył, bo i tak mógł mieć wszystkie.
Danek wytłumacz mi jak zbieracz może teraz zdobywać statki pozostałych klas.
COMA -
wymyslą nowy sposób dla swoich lizodupów aby floty po raz kolejny spuchły, najpierw sławetne rulony za info o przekrętach na dopałach, poźniej rynek itp itd
-
Danek napisał(a):
Ty tak serio pytasz? Na ekspedycjach.
-
Wycofanie rynku oceniam pozytywnie. Można dla jaj porozwalać odkrywcom i generałom te pełzacze.
-
I am back napisał(a):
Danek napisał(a):
Ty tak serio pytasz? Na ekspedycjach.
COMA
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0