SzaMyAmator [SMERFY] & ladys [SMERFY] & zgredek [SMERFY] & Krystian [SMERFY] vs. czubulus [KNR] ~ 49583.39%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• SzaMyAmator [SMERFY] & ladys [SMERFY] & zgredek [SMERFY] & Krystian [SMERFY] vs. czubulus [KNR] ~ 49583.39%

Specjalne decytakcje dla Eryki oraz zagubionego w boju o lepszy świat.

Nabijał sobie ST do SnD, nabijał i nabił guza. Sobie.

Ode mnie tylko proste słowa:
    Jakie to uczucie, jak wylicza cię taki leszcz jak ja, gdzie sam twierdziłeś, że konterka na gsy przekracza moje umiejętności. Jak widać - miałeś rację.

Serdeczne podziękowania dla całego sojuszu. Mogło być lepiej - ale nie zawsze wszystko udaje się tak zorganizować.

Dla każdego knurka - pozdrowienia:

PS. Czubek, i tak nie przyjmą cię do smerfów - mimo, żeś niebieski.

Dnia 21-12-2019 20:56:31 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor SzaMyAmator [SMERFY]

Bombowiec 756
    Pancernik 76.184
    Okręt wojenny 45.850

Agresor ladys [SMERFY]

Okręt wojenny 202.802
    Pancernik 202.156

Agresor zgredek [SMERFY]

Lekki myśliwiec 1
    Krążownik 700.000
    Okręt wojenny 400.000
    Pancernik 1.000.000

Agresor Krystian [SMERFY]

Lekki myśliwiec 2.000.000
    Krążownik 1.333.333
    Okręt wojenny 90.000
    Pancernik 758.000
    Niszczyciel 97.000

Obrońca czubulus [KNR]

Gwiazda Śmierci 750
    Wyrzutnia rakiet 24.951
    Lekkie działo laserowe 36.208
    Ciężkie działo laserowe 1.472
    Działo jonowe 622

Po bitwie...

Agresor SzaMyAmator [SMERFY]

Bombowiec 751 ( -5 )
    Pancernik 75.767 ( -417 )
    Okręt wojenny 45.599 ( -251 )

Agresor ladys [SMERFY]

Okręt wojenny 201.597 ( -1.205 )
    Pancernik 200.979 ( -1.177 )

Agresor zgredek [SMERFY]

Lekki myśliwiec 1 ( -0 )
    Krążownik 695.965 ( -4.035 )
    Okręt wojenny 397.736 ( -2.264 )
    Pancernik 994.164 ( -5.836 )

Agresor Krystian [SMERFY]

Lekki myśliwiec 1.987.870 ( -12.130 )
    Krążownik 1.325.589 ( -7.744 )
    Okręt wojenny 89.451 ( -549 )
    Pancernik 753.499 ( -4.501 )
    Niszczyciel 96.494 ( -506 )

Obrońca czubulus [KNR]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    13.128.895 Metalu, 5.817.571 Kryształu i 3.582.950 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.724.086.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 7.639.070.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 2.761.569.000 metalu i 2.196.769.800 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 22.529.416 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.922.082.895
    Kryształ: 1.541.304.371
    Deuter: -206.605.050
    agresor zyskał łącznie 3.256.782.216 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -3.879.284.895
    Kryształ: -3.028.731.571
    Deuter: -753.582.950
    obrońca stracił łącznie 7.661.599.416 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1
    Rentier
    TOP1 Wezn (po UF)
    TOP1 Oberon

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez dexPL ().

• Falc0n napisał(a):

No mogło być lepiej ale nadal pozostajesz [ciach] bo mając 4 fale Gs bić najmniejsza lecieć takimi flo gdy 99% KnR na urlopie to świadczy o waszej nieudolności i braku umiejętności udowodnione wam to było nie raz i nie raz będzie jeszcze
    Po pierwsze nie była to najmniejsza fala z gsami. Najpierw się zorientuj w temacie a potem pisz.
    A po drugie mistrzu taktyki to może warto Ci przypomnieć pewne starcie ;)
    board.pl.ogame.gameforge.com/i…light=freeman#post8650976
    Jak to bylo ?? "to świadczy o waszej nieudolności i braku umiejętności"
  • Niestety do pomocy nikogo nie było ja,Marek,Lares,Maszka,Free bez mozliwosci zdjecia U
    Graty wlotu aczkolwiek lotka Krystiana dała znać ze to bedzie raczej wlot solo w jakąś z wracajacych fal ;) a tylko podpial pod acs tego nigdy nie zrozumiem...
    Mieliscie 5 kont do dyspozycji i 4 wracajace fale GSow a wlatujecie hurtem w jedną... troche fun :D
    Czubkowi SzO troche was zlekceważył chyba mimo wszystko posylajac na 100% plus wiedzial ze nikogo nie bedzie do pomocy..;)
    Zamknijcie ten temat.. szkoda gownoburzy pod kolejnym ST...
  • Ech a czemu to a czemu tamto a czemu siamto - locik dla zabawy,co bylo do dyspozycji moglismy dac na chwile odrywajac sie od zakupow i kuchni.

Mnie cieszy kiedy obronca dalej moze sie bawic i prowokowac a nie bij zabij i zakop :xga:

Fajnie i wesolo - kobity sie wsciekaja ze kapusta sie przypala , laptopy sie zwieszaly , dzieciaki wolne od szkoly lataja po mieszkaniu na pelnym gazie w oczekiwaniu na prezenty zasypujac pytaniami a ile jeszcze dni zostalo - atmosferka idealna na skupienie sie na kilka falach w grze , ciagle podziwiam ludzi ktorzy potrafia dac z siebie 100% w grze a nie rodzinie - ja nie potrafie i cieszy mnie ze cokolwiek tutaj robie w chwilach oderwania od rzeczywistosci.

WESOLYCH SWIAT
    "największą głupotą jest zrobic sobie wroga w kobiecie, żądza zemsty przechodzi średnio po 7 pokoleniu "

"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana."
  • Gratuluje. Bo w końcu czegoś się nauczyliście. Majstersztyk to nie jest ale i tak daliście rade jak nigdy.
    Jak by mi ktoś wczoraj powiedział ze niebiescy zrobią kontrę na gs komu kolwiek to bym go zabił śmiechem. Jak nie loty ?
    Widać rok tłamszenia i robienie pośmiewiska z niebieskich w końcu przyniósł jakieś efekty, nie ma co trochę czas wam zeszło.
    Co da samej akcji, słabo to wyglądało 4 sloty gs i każdy był do zdjęcia mieliście tyle wojska do dyspozycji, dwoje z atakujących robią mnie solo.
    Nie próbuje nawet pojąć jak można zaprzepaścić taka okazje. Domniemywam że po ustalaniu czasu wlotu doszło do ataku eufori w wiosce smerfów.
    Nie wiem czego wam się nie udało zorganizować skoro miedzy wlotami gs było dobre ponad minute. Jedna osoba by to wyklinała.
    Po prostu nie rozumiem jak można nie wykorzystać takiego błędu z mojej strony.

@dexPL

Jedna kontra rewolucji nie czyni, wyliczenie czasu to nie jest nic wybitnego, dalej jesteś leszczem i chłopcem do bicia.
    Wystarczy w st wezn wyszukać dexPL i lista twoich górnolotnych osiągnięć jest na całą stronę.
    Co najlepsze to ten stek nie będzie ci się liczył do SD. Tak że znowu w życiu ci nie wyszło. No oprócz wyplenienia kalkulatora.

Zagubiony napisał(a):

Gracza nie poznaje się po tym jak zaczyna tylko jak kończy

To nie my tu robimy ckliwe pożegnania pro graczy

board.pl.ogame.gameforge.com/i…-Po%C5%BCegnanie-z-ogame/

board.pl.ogame.gameforge.com/i…9-Dex-jeste%C5%9B-Wielki/

KNR Jedyni Nadzwyczajni Pogromcy Łoberowych Push'erów.

• Hahahahaha, dex jak na tyle wtop jesteś mega [ciach] XD ale tak to już jest, jeżeli ktoś jest dobry w tym co robi, 1000 razy wyjdzie mu coś wyśmienicie a jeden raz da ciała to wszyscy będą mu wypominać jedną porażkę na tle 1000 "zwycięstw" natomiast jeżeli ktoś jest lamą tak jak ty i 1000 razy da ciała to nikogo to nie dziwi i uznaje to za normalne ALE jak jeden raz mu coś wyjdzie to raz dwa na piedestał zostanie wyniesiony :E :E

Jak przedmówcy słusznie zauważyli, nie mając obawy o żadne podstawki i kontry (bo z tego co słyszałem marek, maszek, vizz urlopy) lecicie całością w jeden slot. Potrzebowaliście 20 osób do wyliczenia jednego czasu dlatego więcej nie dało rady? :E 1 slot obstawia zgredek, drugi krystian, trzeci ladys + jakieś śmieci, czwarty moje byłe konto + dex i robicie czubka jak chcecie. No ale to i tak mega jak na rok nauki na wezn. Jeżeli dalej będzie wam tak dobrze szło to hmmmmm za 300 lat dex odrobisz straty :E Swoją drogą doszły mnie słuchy że wróciłeś do gry na wieść o moim oddaniu konta, to bardzo budujące ;)
    Gratki wlotu w końcu po roku grania jako sojusz coś osiągnęliście XD

Super Moderator Ruda:
    psy zostawmy w spokoju ;)
  • Lekko mowiac komicznie to wyglada, obserwuje to uni od pewnego czasu i juz wcale mnie nie dziwi dlaczego KNRy wycieraja wami podloge, zawsze jest wymowka- rodzina, zakupy, pies z biegunka- zasada jest prosta- nie masz czasu odpal u, nie odpalasz u to nie wymiguj sie brakiem czasu. Na screenie widac jak na tacy sloty i ich czasy, wyliczenie jednego lotu zajmuje tyle samo czasu co 5 slotow z tych samych koordow- wystarczyu dodac minutke tu minutke tam i po sprawie, moim zdaniem nie wiedzieliscie co tam kolega moze miec pochowane, co przeklikac i mimo wszystko podstawic sie i bajzel pozbierac wychodzac z dokiem na plus badz na zero a wasz slot/sloty na minus no ale niestety jezeli nie obserwujesz przeciwnika to musisz obstawiac jeden slot zamiast 5 a swieta daja dobry pretekst do wymowki typu "brak czasu, lecielismy for fun alleluja", wszyscy lataja for fun chyba ze za osiagniecia w ogame daja nobelka to prosze na priv gdzie mam sie zglosic :evil:

Umiejetnosci w ogame nie polegaja na wpisaniu czasu w konwerter ktory za nas policzy co i jak- to byly skille zanim powstaly kalkulatory do gry, teraz ten caly "skill" to wiedza na co mozemy sobie pozwolic, wy jak widac nie wiecie na co mozecie sobie pozwolic i dlatego dostajecie baty i nie wazne z jaka przewaga kto startuje- nie wystaczy miec rekawice zeby boksowac, prosty przyklad dal dex po fuzji

powodzenia w odbieraniu swego
  • Wszystkie sloty były policzone, wszystkie się zgadzały ze screenem (trudne to nie było). Problemem był tylko czas - nie udało się tego zrobić tak, jak początkowo chcieliśmy (właśnie ze względu na życie poza grą) - więc bezpieczniej były trafić w ten sposób. Trafiony po części zawsze lepszy niż jakaś niespodzianka. A że bolało - najlepiej widać po reakcji tutaj jak i na discordzie. I to wystarczy.
    Rentier
    TOP1 Wezn (po UF)
    TOP1 Oberon