Nie ma co liczyć i żyć marzeniami że zbieracz cos ugra.
Przy aktywnej grze odkrywca go miażdży.
Przy aktywnej grze odkrywca go miażdży.
Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk
Nick w grze: Muniekk
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Muniek napisał(a):
Gram odkrywcą wiem jakie są zyski na starym uni z idlakami i puszczaniem ekspów.
Zbieracz w tyle.
I am back napisał(a):
Ja gram zbieraczem na Librze i odkrywcow mijam w tabeli. Oczywiscie tych latajacych na ekspy cywilneMuniek napisał(a):
Gram odkrywcą wiem jakie są zyski na starym uni z idlakami i puszczaniem ekspów.
Zbieracz w tyle.
I am back napisał(a):
Ale w sumie luz. Jesli to Twoje konto w linku ponizej to faktycznie, ze slabym eko masz prawo jak najbardziej, do twierdzenia, ze zbieracz sie chowa do odkrywcy.
mmorpg-stat.eu/0_fiche_joueur.…r=166374.dat&univers=_117
Muniek napisał(a):
pewnie, spoko pozdrawiam
Muniek napisał(a):
jasne ze tak, ja np używam kalkulatora eko do tego bez konieczności budowania tych kopalnii ale kazdy gra po swojemu....
I am back napisał(a):
@ackra z calym szacunkiem ale mysle, ze moglbys sie chyba wypowiedziec co do eksp cywilnych.
I am back napisał(a):
Pobuduj konto, nie wylap za wiele zlomow i jak juz bedziesz na tym poziomie, ze te kopalnie beda dawac Ci kopa lepszego niz cywilne ekspy to wtedy pogadamyMuniek napisał(a):
jasne ze tak, ja np używam kalkulatora eko do tego bez konieczności budowania tych kopalnii ale kazdy gra po swojemu....
@erAse gral odkrywca i wrocil na zbieracza a konto ma w scislym top wiec wniosek prosty
ackra napisał(a):
Wybrałem odkrywcę bo na ekspy dużo latam i na pewno mam większe zyski niż z klasy zbieracza.
I am back napisał(a):
Srednia przyrostow z 60 dni, gdzie wylapalem w miedzyczasie zloma na kilkanascie miliardow imgur.com/a5qUa2E
I am back napisał(a):
gdzie wylapalem w miedzyczasie zloma na kilkanascie miliardow
ackra napisał(a):
Ja byłem w tym czasie kilka dni na urlopie.
I am back napisał(a):
Na jedno wychodzi, i ja stracilem i Ty
Apofis napisał(a):
Tylko trzeba robić ekspy na maxa. Różnice widać.
Muniek napisał(a):
To mało znaczy, ja grałem na tym samym uni (te same warunki) zbieraczem i odkrywcą, oczywiscie na tym samym koncie.
Polecam pograc odkrywcą i nie ograniczac sie do jednej klasy to bedziesz miał wieksze doswiadczenie.
Muniek napisał(a):
zgadza sie - grajac aktywnie odkrywca mamy duzo wiekszy zysk od zbieracza . tłumacze to od wczoraj
buleon napisał(a):
klasa odkrywcy jest lepsza od klasy zbieracza czy odwrotnie. Z pewnością obie klasy są aktualnie ograniczone - odkrywca nie zwiezie więcej surowców dziennie niż pozwala mu na to ekspedycyjne maksimum, natomiast zbieracza po staremu ogranicza amortyzacja idąca w lata. Obiema klasami da się przyjemnie grać, im kto więcej czasu poświęca na grę, tym bardziej powinien iść w stronę odkrywcy, im mniej - w zbieracza.
Apofis napisał(a):
Jak grasz aktynie a raczej na tym gra polega w miarę możliwości to odkrywcą zarobisz więcej. Ludzie już to udowodnili.
buleon napisał(a):
Grałem bardziej aktywnie odkrywcą niż zbieraczem, pomimo tego konto ze zbieraczem zarobiło więcej niż konto z odkrywcą.
Apofis napisał(a):
To źle grałeś się okazuje haaha bo ludzie mld flot na odkrywcy zebrali a Ty nic czyli nie umiałeś wykorzystać najwyraźniej tej klasy odpowiednio i tyle dowiodłeś jedynie.
buleon napisał(a):
Porównywałem wyłącznie odkrywcę cywilnego i zbieracza. Ka
buleon napisał(a):
Grałem bardziej aktywnie odkrywcą niż zbieraczem, pomimo tego konto ze zbieraczem zarobiło więcej niż konto z odkrywcą.Apofis napisał(a):
Jak grasz aktynie a raczej na tym gra polega w miarę możliwości to odkrywcą zarobisz więcej. Ludzie już to udowodnili.
2 gości