#34 Ojciec Rafal [LDs] vs. carcharodon carchari ~ 911.45%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• #34 Ojciec Rafal [LDs] vs. carcharodon carchari ~ 911.45%

stalo nie stoi zlom moj.Dzieki wszystkim co chcieli sie wlaczyc w obrone dlugiego. Problemem nie byl brak flot. Problemem na tym uni jest to ze wszyacy mieli wywalone. Niby ktos chcial leciec ale za chwile juz nie chcial. Wilk mial cel w us wbrew temu co pisze Bociek ma grawitony i mial gsy tylko spoznil sie z zalogowaniem o kilka minut. Co itak finalnie nic by nie dalo bo reszta podstawkowiczow stwierdzila ze ma to w du... nosie. :) sytuacja na uni sie nie zmieni. To ze Wujo nie byl uczciwy na poczatku jest faktem, ale ludzie. Teraz gra sam i nadal robi po 800kk dziennie zysku, to jie swiadczy o czyms specjalnym tylko o tym, jak to uni jest slabe :D kto Wam nie kazal 1 czy 2 dzielic konta na poczatku uni i zrobic takiej przewagi? :) tyle gorzkich żali pezeta. Bawimy sie dalej.
    Pozdrawiam

Dnia 01-11-2019 16:15:45 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Ojciec Rafal [LDs]

Lekki myśliwiec 40.093
    Mały transporter 6.992
    Krążownik 4.556

Obrońca carcharodon carchari

Mały transporter 30
    Duży transporter 165
    Lekki myśliwiec 7.859
    Ciężki myśliwiec 49
    Krążownik 359
    Okręt wojenny 360
    Statek kolonizacyjny 1
    Recykler 1.191
    Sonda szpiegowska 11
    Bombowiec 1
    Niszczyciel 1
    Pancernik 220

Po bitwie...

Agresor Ojciec Rafal [LDs]

Lekki myśliwiec 37.289 ( -2.804 )
    Mały transporter 6.516 ( -476 )
    Krążownik 4.526 ( -30 )

Obrońca carcharodon carchari

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    29.830.264 Metalu, 6.975.823 Kryształu i 330.204 Deuteru

Agresor stracił łącznie 13.990.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 106.441.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 61.516.000 metalu i 29.628.800 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 37.136.291 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 81.382.264
    Kryształ: 32.638.623
    Deuter: 270.204
    agresor zyskał łącznie 114.291.091 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -96.761.264
    Kryształ: -40.045.823
    Deuter: -6.770.204
    obrońca stracił łącznie 143.577.291 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.2.2

Moderator Neferet:
    Pseudocenzura
  • i za te słowa Honoratka duże brawa! I na Q się stawialiście sensownie i było ciekawie i tak tutaj jesteś jedyną sensowną osobą w opozycji. Nie liczę Krakena ale ze względów prywatnych nie jest moją opozycją :)

5/5 top, rośnij!
    The End

uni13 Bociek [GanjaBoys] - The End

uni31 Geronimo [BM & nXg] - The End

uni Q Bociek/Astrida [ZLY SEN] - The End

Uni68 Bociek [3 X] - The End

Jakieś 3,9kk % w 589 ST. ST > 1k%
  • Koziolek Matolek napisał(a):

kto Wam nie kazal 1 czy 2 dzielic konta na poczatku uni i zrobic takiej przewagi? :)
    Może zwykła uczciwość nie pozwalała :) Nie wszyscy chcą wbić top dzięki oszustwom , zasiadaniom pusha 8-) Satysfakcja jest jak cos sie samemu osiągnie inaczej to ten cały top wszystkie rw nic nie znaczą. Co do tego że wujek gra sam to sie grubo mylisz ;) mam info od pewnej osoby 8) Ograniczyli tylko czas gry , robia krótkie fsy itd. szczegóły nie tutaj . Członkowie tego smiesznego wsnr maja 1/3 pkt co te multi konto , ale co maja robić ? muszą chwalić wujków a nawet nie wiedzą wszystkiego :D troche im mozna współczuć bo moga stawac na głowie a i tak nawet nie zbliżą sie do ujków ;> To znaczy że nie potrafia grać ?( nie poprostu popierają oszustów którzy po banie musza troche uważać przez co juz nie mogą grać 24 h. Dlatego potrzebują teraz tzw. kilku przydupasów z flotą np. do takich akcji jak ta z dlugim. Sami multi ujki już by nie kozaczyli tak na uni bo jest tu sporo dobrych graczy którzy maja dobre floty. Dziwie sie tym co poszli do tego wsnr choć wszyscy wiedzieli o tych walkach. Multi ujki rozegrały to po mistrzowsku :D dalej maja super przyrosty a "asysta przydupasów " czasem jakies ochłapy dostanie :quasi: i broni sprawy której nie da sie obronić.
    Obrońcy SZO.
  • Ogarniesz że jak byśmy tu ściągnęli połowę ekipy chociaż to już Uni by było zamknięte? Widziałeś gdzieś Kota, Resa, Marka, Fabiana, Prowo, Szpryca, Artka, Mysta albo Legiona? :P

Ten twój informator dobre zioło bierze :E
    The End

• bocieek napisał(a):

Ogarniesz że jak byśmy tu ściągnęli połowę ekipy chociaż to już Uni by było zamknięte? Widziałeś gdzieś Kota, Resa, Marka, Fabiana, Prowo, Szpryca, Artka, Mysta albo Legiona? :P

Ten twój informator dobre zioło bierze :E
    Chłopcze bo po wypowiedziach sądzę że takim chłoptasiem jesteś pewnie bys sie zdziwił bo z Kotem i Fabiano o długo grałem ;) zapomiałeś jeszcze o Doberamanie ;)
    [ciach]

Moderator Neferet:
    Prowokacja
  • Po co komentujesz każde starcie i robisz sajgon? :E

Masz dowody na któregokolwiek z nas to pisz tickety. Akurat to Uni ma bardzo ogarniętą SGO. Dlatego tyle banów pada.

A jak masz coś innego to pisz w grze. Bo zaraz wpadnie Marlenix i odpoczniesz sobie dłuższy czas od boarda. Nawet chyba by Ci się przydał odpoczynek :]
    The End

• bocieek napisał(a):

Po co komentujesz każde starcie i robisz sajgon? :E

Masz dowody na któregokolwiek z nas to pisz tickety. Akurat to Uni ma bardzo ogarniętą SGO. Dlatego tyle banów pada.

A jak masz coś innego to pisz w grze. Bo zaraz wpadnie Marlenix i odpoczniesz sobie dłuższy czas od boarda. Nawet chyba by Ci się przydał odpoczynek :]
    Forum jest od komentowania ty robisz to samo tylko występujesz jako przydupas ;( No to kiedy sciagasz ekipe nickami rzucasz chłopaczku ale widać że to wszystko co możesz bo częśc co tu wymieniłeś w takie wałki jak ty leszczyku sie nie bawi więc ich nie obrażaj :D Czytaj ze zrozumieniem chłopcze na asystę przydupasów nic nie mam bo gracie jak każdy widac to gołym okiem jesteście tłem dla multi ujków jak całe uni :/ tylko różnica miedzy wami a resztą uni jest taka Oni tego nie tolerują i wola skończyc w reckach oszustów niż lizac im jajka :P a ty i kilku tobie podobnym wybrało ta łatwiejsza droge ...drogę pod stół ujków ;P
  • bocieek napisał(a):

i za te słowa Honoratka duże brawa! I na Q się stawialiście sensownie i było ciekawie i tak tutaj jesteś jedyną sensowną osobą w opozycji. Nie liczę Krakena ale ze względów prywatnych nie jest moją opozycją :)

5/5 top, rośnij!
    to ze jestwsmy po 2 stronach nie oznacza ze bede mowil ze biale jest czarne a czarne jest biale jak wiekszosc na uni. Wujo zly i nie dobry bo oszukiwal. Ale jak pol uni sie pushuje to jest dobrze oni nie oszukuja? Jak pol uni jedzie na bocie do farmienia to jest dobrze? Jak co 3 konto ma oddam i jest na sprzedanie to dobrze? Spojrzcie ile osob kupilo tu konto? Jeden Fenix to juz 4 konto tu robi bo 3 sprzedal :) Dajcie spokoj. Czy to jest legalne? Prawda jest taka ze gdyby w tm rw lecial Wujo sam to nikt by sie nawet nie podstawil. Dlaczego? Bo wszyscy mieli to w nosie. Wiem to bo sam zalozylem kanal na disco do podstawki. Sam podzwonilem po ludziach ktorych z am z Quantuma zeby sciagneli swooch sojusznikow. I sam probowalem zeobic cokolwiek, tylko jak to zrobic skoro nikomu sie nie chce? A moon 6k to byl blad moich sojusznikow. Bo napisalem zeby zrobili malego moona. No ale nikt nigdy spadka wczesniej nie robil wiec zrobili takiego, jakiego zrobili. Trudno. Zycie. Zdarza sie. Po tym zdarzeniu tylko i wylacznie przekonalem sie tutaj nic sie nie da zrobic. I mam nadzieje ze w niedlugim czasie ktos mnie zezlomuje.
  • Koziolek Matolek napisał(a):

bocieek napisał(a):

i za te słowa Honoratka duże brawa! I na Q się stawialiście sensownie i było ciekawie i tak tutaj jesteś jedyną sensowną osobą w opozycji. Nie liczę Krakena ale ze względów prywatnych nie jest moją opozycją :)

5/5 top, rośnij!
    to ze jestwsmy po 2 stronach nie oznacza ze bede mowil ze biale jest czarne a czarne jest biale jak wiekszosc na uni. Wujo zly i nie dobry bo oszukiwal. Ale jak pol uni sie pushuje to jest dobrze oni nie oszukuja? Jak pol uni jedzie na bocie do farmienia to jest dobrze? Jak co 3 konto ma oddam i jest na sprzedanie to dobrze? Spojrzcie ile osob kupilo tu konto? Jeden Fenix to juz 4 konto tu robi bo 3 sprzedal :) Dajcie spokoj. Czy to jest legalne? Prawda jest taka ze gdyby w tm rw lecial Wujo sam to nikt by sie nawet nie podstawil. Dlaczego? Bo wszyscy mieli to w nosie. Wiem to bo sam zalozylem kanal na disco do podstawki. Sam podzwonilem po ludziach ktorych z am z Quantuma zeby sciagneli swooch sojusznikow. I sam probowalem zeobic cokolwiek, tylko jak to zrobic skoro nikomu sie nie chce? A moon 6k to byl blad moich sojusznikow. Bo napisalem zeby zrobili malego moona. No ale nikt nigdy spadka wczesniej nie robil wiec zrobili takiego, jakiego zrobili. Trudno. Zycie. Zdarza sie. Po tym zdarzeniu tylko i wylacznie przekonalem sie tutaj nic sie nie da zrobic. I mam nadzieje ze w niedlugim czasie ktos mnie zezlomuje.
    ST cieszy oko, że nie tylko Wuj0 tu jeszcze zlomuje. Atakujacemu brawa ... a co do tego, ze Wuj0 robi po 800% dziennie? No jak bys zrobil taka przewage we flocie grajac nieuczciwie, ze mozesz wlatywac bez obawy o podstawki we wszystko co wyskanujesz i do tego zbierzesz zlom szybkimi reckami to tez bys robil nie? Na 20 wylotow niech jeden trafi ..wystarczy. Na etapie przed banem tak sobie jeszcze nie latal .. no w kazdym razie nie wszedzie.

Doszedłem do takiego samego wniosku tylko nie chciałem dostać złoma znowu. Zawsze jak już mnie UNI tak zniechęci jak to i ludzie tu grający oleje lub zapomnę flotę i bęcki na BFS dostaje. Próbowałem coś pomyśleć ale oprócz entuzjazmu to niewiele było realnych planów. Jak koledzy pozmieniali w sojuszu nicki na "oddam" i dowiedzialem sie o tym przegladajac gale dopiero to mnie totalnie zniechęciło..
    Tutaj oszuści sa pod ochroną GO bo idąc za sugestią (nie pamietam bociana czy tam badiego) dostałem ostrzeżenie za "kopiuj wklej" pod każdym ST zrobionym przez nieuczciwe zbudowane konto Wuja.
    Komentarz odnosił się do ST, zawierał prawdziwe informacje .. tylko to kopiuj wklej. Czyli jak bym zmieniał kilka wyrazów, aby nie bylo kopiuj wklej byloby OK? Nie dostałem żadnej odpowiedzi od Nefretete o co jej chodziło tak, że moi drodzy jak wszyscy to mają tam gdzie słońce nie dochodzi to i ja mam całe to kiepskie towarzystwo w poważaniu. Bawcie się dalej sami.