Zmiana prędkości badań
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Przy eco x7. maksymalne badania to x7
-
Ruda napisał(a):
Mi się wydaje, że prędkość badań mnoży się przez prędkość eko. Np. 7,14,21.
Uni Janice ma eko 6 i badania 12. -
Temat dobry bo faktycznie czas badańjest nieadekwatny do eko i flot na tym uni. Tylko czy na bank się to opłaca GF skoro można skrócic za anty?
To są parametry a parametry można zmieniać dowolnie wiec na bank jest taka mozliwosc -
spirycik napisał(a):
Ruda napisał(a):
Uni Janice ma eko 6 i badania 12.
Inną sprawą jest, że każde z większych eko też kiedyś było pierwszy raz wprowadzane. A koszty badań w późniejszych stadiach gry faktycznie są kosmiczne więc w przypadku takiego quantum miałoby to sens, więc kto wie, może czas na jakiś ewenement? -
Jeżeli badania są priorytetem, możemy obniżyć eco do x6 i badania dać x12.
Innej opcji na razie nie ma z tego co się orientuję. -
Nie rozumiem tych zasad ale jestem pewien, ze stoi za tym jakis kawałek kodu napisany w przerwie na kawe w 2006 roku przez studenta na stazu
-
prędkość 7 może zostać, ja bym zmienił działanie msbn - zamiast dodawać lvl laboratorium, dodanie 1 lvl msbn powodowałoby obniżenie o połowę czasu badania. Żeby możliwe było zbadanie poziomu msbn na planetach muszą być te same lvl laboratoriów. Kolejny poziom msbn zmniejszy o połowę - tak jak to robią nanity z czasem budowania.
-
Art napisał(a):
Jeżeli badania są priorytetem, możemy obniżyć eco do x6 i badania dać x12.
Innej opcji na razie nie ma z tego co się orientuję.
Ruda napisał(a):
Jeżeli te pierwsze to czy można ją zmienić?
Według mnie logicznym jest, że im większe eko tym szybciej zbiera się surowce, przez co badania stają się coraz bardziej problematyczne. Obecny system skracania czasu badań jest do bani. Nanity skracają czas o połowę. A badania to masakra. -
Posłuchajcie głosu ludu i wraz z nadchodzącymi nowymi zmianami w ogame postarajcie się by MSBN dla badań działało jak nanity dla budynków i stoczni a na pewno wielu za to podziękuje. Niestety jest pewien haczyk, że GF straci tym samym wpływy z AM za skracanie badań więc może nie być tak różowo jak by się chciało.
-
Nie nie nie tylko nie obniżajcie EKO do x6.
Nie cofajmy się w rozwoju.Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
-
już teraz jest za szybko, ja bym prędkość obniżył a nie zwiększył..
-
To uni od początku było nastawione na speed więc akurat ankietowani pewnie dalej chcieli by to pogłębiać.Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
Myślę że teraz i tak jest szybko w układzie lot trwa 4minuty... nie ma sensu tego zmieniać
-
juz teraz idąc do klopa trzeba robic fs lub brac komórkę ze sobą a ci chca jeszcze przyspieszyc.
-
Podnoszenie prędkości badań na tak starym uniwersum jak quantum nie ma sensu.Co za różnica czy coś bada się trzy miesiące, pol roku czy więcej.I tak trzeba skracac za antynaterie.
-
roermond napisał(a):
Podnoszenie prędkości badań na tak starym uniwersum jak quantum nie ma sensu.Co za różnica czy coś bada się trzy miesiące, pol roku czy więcej.I tak trzeba skracac za antynaterie.
-
Może nie skaczmy ze skrajności w skrajność ale zgadzam się, że MSBN zdecydowanie potrzebuje buffaZmęczony całym dniem w pracy? Masz dość baby nad uchem, która narzeka Ci na ogame? Zapraszamy do pizzeri mamma mia na dagmarkowy shocik!
Strzel se dagmarkę!
-
zdecydowanie trzeba przyśpieszyć badania...
jesli chodzi MSBN to pomysł jest świetny! trzeba aktualizację zrobić koniecznie tym w dziale.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 2
2 gości
-